Jump to content
GIGN Forum

Nakts Riita Spams


Pallma
 Share

Recommended Posts

Tikko ieradzīju Kavacky jauno avataru un pār mani nāca apgaismība, ka mācos kopā ar viņu vienā grupā lol.

Izdzeršu savu delaitu, paskatīšos kas emailā jauns un braukšu atpakaļ uz centru. Jāatdod grāmatas bibiliotēkā un pēc tam uz LU jāiet. Nezinu kādā veidā, bet esmu izgāzies kontroķī par videnes matemātikas tēmu, un tagad esmu trāpījis izlīdzinošajā kursā lmfao Psc, tik nožēlojami skan :slap: Labi, ka tikai 1 lekcija nedēļā, za to laiks anāls: 18.15 - 20.00

EDIT: Izlīdzinošais kurss bullšits, uz lekcijām neiešu, tik kontriķi uzrakstīšu kaut kad pēc mēneša. Tad gan pirms tam kaut ko atkārtošu :) Es secināju, ka man ir atkarība no alus :/ Nezinu vai atkarība, bet vakars bez diviem aliņiem nav vakars, tātad laikam sanāk atkarība gan. Bļin.. Karoč rītdien pēdējā besīgā diena universitātē, 4diena un 5diena totāls čillouts. Šo 5dien vispār uz lekcijām nav jāiet.

np: Metallica jaunais albums

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

Cipruss tas it kaa ir dabeigts, bet pagaidaam restaureeju paarejo bundzu, lai varu vest kraasoties :)

Goodman, kaa tu doma, kurs man tikoa 1 naktii pazvanija? :superlol: Eziic ar jiimiju, blin abi seezh Elande un dzer, man ir piedavajums uz nakamo 5dienu varbuut varetu kaut ko sabidiit? :thumbsup:

Tiko tika saitkti jimmijs un eziic in da cs, pilnigas lupatas, pirmais ko jimmijs izdarija ielika man hs, kad peec apris raundiem to izdariju es, es dabuju banu :10cm:

Luudzu kaads nonem banu nav ne mazkaas nojautas kaa tas daraas :superlol::slap:

Jimmy tu dvieli nedabuusi !!!! :muahaha::sparta:

Edited by bencik
Link to comment
Share on other sites

Bļēē, galva sāp, nezinu kā uz lekcijām šodien aizbraukšu. Laikam vakar tā alus bija par daudz. Un cik atceros, bans bija PAMATOTS un uz 1 minūti, nav ko šaut te cilvēkiem dzērumā galvā, pie tam tu esi sliktais, jo nenāci dzert, tā ka biji pelnījis. Un Džimijam vajag dvielīī. :D

EDIT* Atvainojos visiem par nakts dziedāšanu, šoreiz laikam nebija pārāk pozitīvi. :slap:

Edited by eziic
Link to comment
Share on other sites

:D

:10cm::superlol: PZDC es vispar neko real neatceros!Atceros tikai vakardienas sakumu!Aizbraucu uz Rigu!BIju SAMSUNG seminaraa,un tad SAMSUNGS mums uzsauca zakusku,BOULINGU TOSS Bouling Halleee,tas ir tajaa Kengaragaa kuru man vajadzeja!Un Alu un SIdru vareja dzert cik uziet! Pedejais ko atceros ka lidz 16:00 drixteja pasutit alus,pec tam sutit vairs nedrixteja! NU un atceros ka uz GALDA saskaitiju 200alus glazes un 5l sidra, uz kadeiem 10cilvekiem!Tas 2h kamer spelejam boulingu ahuuna kodaam,bet cik taalu ar taam 200 alus glazem tikaamhvz bilde nebija vairs! UN atceros KA VEEMU,bet kuraa vietaa aizmirsu :D Skjiet ka pa logu araa vemu! HVZ :D njehujaa nepomnju :D Bljesd un tad uz darbu jaiety :(

Link to comment
Share on other sites

Man skiet, tas Toss boulings un uznemumu tusinji ir viena saataniska padariisana.

Man bija lidziga stadija un izjuutas Hansabankas rikotajaa boulinga turniiraa Tossaa - tikai pasaakums bija slaavu stilaa - galdi bija parkrauti ar snabi, uzkodaam,.... snabi! Kauns vispar atcereeties, bet nu jaa, saakums bija labs, par beigaam- veesture klusee :slap:

Link to comment
Share on other sites

lol tikko atnācu mājās no veikala, veikalā gribēju nopirkt kā vienmēr vienreiz dienā red bullu izdzert bet pastos blakus stāv divreiz garāks + pa 0.96ls nu domāju ka jāņem saucās ''Kamikaze'' vot tas bija pizdec atnāku mājās attaisu domāju iedzert, iedzeru un izpļauju un gandrīz vai izvēmos un skārdenes rakstīts: ''Jauna veida enerģijas dzēriens ar Kanepju sēklām OMG ;D Es uzreiz izlēju ārā un izmetu un paliku bez enerģijas dzēriena :blelohs:

Link to comment
Share on other sites

Šodien biju uz rekonstruēto Maximu. Tas pats veikals, tās pašas problēmas. Absolūti nekas veikalā nav mainījies, lai gan tika ieguldīti kaut kādi 1.2 kk Ls. Gāju tāpēc, ka tur pa lēto bija normālas somas portatīvajiem. Pie kases kaut kādas 10 min nopisos, jo pārdevēja neticēja, ka pele, kas nāca bonusā, bija par brīvu. Kādiem 5 purniem piezvanīja, pirms izsita čeku. Kraņa tāda. Pa to laiku izmetu dažas frāzes, ka veikals "jauns", bet nekas nav mainījies un ka Centus Ūbele sūdīgi strādā un apkalopošana ir dirsā. Cerams, ka sapisu viņai dienu. Ne pārdevēja, ne konsultanti tehnikas stendā normāli nemācēja runāt latviski. Principa pēc nerunāju krieviski ar viņiem.

Esmu paspējis izdzert jau pāris aliņus un liekas, ka vajadzēs iet pakaļ vēl priekš vakara cēliena. Priecē tas, ka rīt universitātē ir pilnīgs čillouts & pēc tam iešu dzert alu ar pamatskoas draugiem. Hell yeah!

EDIT: #wL.Media, nahren tu katru dienu dzer enerdžī-drinkus? 1kārt ja dzer tik bieži, tad organisms pierod un efekta vairs nav, 2kārt tas ir baigi veselīgi un 3kārt mēnesī sanāk kaut kādi 20 Ls. Ir tak labāki veidi, kā iztērēt to naudu.

Edited by cash^
Link to comment
Share on other sites

es mācos faking spiegu skolā! Šodien bija k.d kultūras vēsturē, labi tiri piri visi rakstam, pēkšņi skolotāja saka, ka šai jaaiziet uz 1 min līdz direktorei, un atstāj mūs vienus klasē. Uzreiz visi bums bams klades arā, špiko un ripo, te pēkšņi ielec pa durīm fizikas skolotājs un ble saka: "HAHAHAHA your'e fukcing punk'd niggers!!!!!!"(nu labi viņš tā neteica, bet tas skan reāli labi) Lieta tāda, ka vienā tādā mapē ar cietiem vākiem bija paslēpta kamera un lol visiem kas špikoja ble nahuj N/V ahahahaha. :10cm:

Edited by Invincible
Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...