bencik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 jūs piespiediet wormu samazinat weblapas noslodzi un varētu rīkot tepat uz gigna Tas buutu taapat, kaa macho piespiest uz white sensation aiziet Es domaaju te lielakaa probleema ir riikoshana, jo serveri var vienmeer atrast Es labpraat piedallitos rikoshanaa cik maceetu, bet es domaju, kad te ir daudz spejiigu cilveeku, kuri ir speejigi taadu lietu uzriikot Samuray jau to pieradiija Ba1ba divataa mes varam tikai... a turniram par maz it kaa cilveku Iesaku nopietni padomat par manu ieteikumu, varbuut ir verts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 O, gudrītis! Sagrozis vēl faktus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 bencik, davai riikojam mees divi? O la la, te jau baibinja mēģina kautko sabīdīt.. Es arī esmu par turnīru, jo beidzot ari pats gribu kautkur piedalīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 bencik, davai rīkojam! +Gludinātāj, pareizi, cīnies, mums vēl vajag strelku, dēļ tā, kuri fragoja, un kuri nē. <- vai pēc pagājjušās (real allstar) spēles tā bija? ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 O la la, te jau baibinja mēģina kautko sabīdīt.. Es arī esmu par turnīru, jo beidzot ari pats gribu kautkur piedalīties! Piekriitu, gigna es pavisam nesen un veelos piedaliities pecc iespeejas vairaakaas sktivitaatees ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModeratO Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Uzriikot jaw var! Es PAR Probleemas jaw ir taa Uuber riikoshana Link to comment Share on other sites More sharing options...
doGY Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 EU ! bija jau speele pa finalu? lai gan tam jau vairs nav jeega ..... tapat bija jautri bencik veel tik riidiena un viss buus ok ar tavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 man radās žilbinoša ideja ,lai mums būtu jatrāk iekš'GIGN varētu vakties ventrilo. protams, tas neattiecās uz schnappi veidīgaijiem, bet nu tā, savējie tipo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) man radās žilbinoša ideja ,lai mums būtu jatrāk iekš'GIGN varētu vakties ventrilo. protams, tas neattiecās uz schnappi veidīgaijiem, bet nu tā, savējie tipo. Hollow atbalstu, vajag tikai password uzlikt un viss Man jau patiik tas ventrilo Samuray,Hollow un visi parejie gribetaaji juus palidzetu organizeet nakamo turniiru, ja mees tiekam pie servera? Veel viena ideja - varetu visus hltv video kaut kur samest lai visi var novilkt, un varbuut kaads veel bez odinja uznemtos kaut ko uzmeisterot Kadam varbuut rastos forsh video veel, par launu mums nenaktu, ka zinaam te ir cilveki, kas maa to lietu p.s.Ehh taads nets man vnk pwned, man liekaas es bildi no dc vilktu uz riitu butu Arlabunakti. Edited April 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
PliKaiS Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Viens man ir palicis labi atmiņā , tas , kad ba1ba iebļāvās mikrafonā "MAMM , AITAISI LOGU" Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 juus palidzetu organizeet nakamo turniiru, ja mees tiekam pie servera? I'm in! SPAM! Ba1ba ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 Hollow atbalstu, vajag tikai password uzlikt un viss Man jau patiik tas ventrilo Samuray,Hollow un visi parejie gribetaaji juus palidzetu organizeet nakamo turniiru, ja mees tiekam pie servera? Ar visām četrām! p.s. bencikam stojaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) I'm in! Roger that ! So far so good ! Johny parunaaa ar MX par server un ja viss ir kartibaa taisam jaunu topic un veidojam Stojaks joprojaam noturiigs, paradiiju te dzekiem laukos tie apkrita visi Riit bushu Riga ieshu pie daktera, man liekas, kad kaut kas nav kartibaa... Srry par offtopic Arlabunakti Ba1ba ... Edited April 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) augstākos praņikus jau paļube sadabūsim, organizēt es ar varu. bencik EDIT: ba1ba Edited April 23, 2007 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 varu palīdzēt organizēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) augstākos praņikus jau paļube sadabūsim, organizēt es ar varu. bencik Ok pedejais shii vakara posts Sakaraa ar Allstar game ceru, kaads veel uzradiisies, kas gribes nemties ar video taisiishanu +atceros rusty tekstu, bencik pasmaidi pricelam... pec tam sekoja headshot Hollow es mulstu jau no tevis (kaut kas saak veidoties, thats good) Paldies Moby izskatas, kad cilveki jau ir izsalkushi pees shi turniira Tagad gan arlabunakti !!! Edited April 23, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
corpse Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 par skadi nenaktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Viens man ir palicis labi atmiņā , tas , kad ba1ba iebļāvās mikrafonā "MAMM , AITAISI LOGU" nu, Uldi, vai tiesam sitas bija jaapiemin..nju lab tas biaj smiekligi bet tur bija cits texts: "mamm, aizver durvis" nu vai kaa kaa tml Edited April 23, 2007 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 wtf juus kautkaadu 5x5 cupu taisiisiet? ;} vai kaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba1ba Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) wtf juus kautkaadu 5x5 cupu taisiisiet? ;} vai kaa tu gadijumaa nedaudz neparspilee???!1!11! buus bik vairaak cilveeku..5x5 kau kaa nestimee kopaa nu piem 7X7 .. tas kau bik sakarigaak aij tak atziisties..es jau redzu, ka tu ari gribi piedalities(to var noprast peec tavas zinkariibas vien) Edited April 23, 2007 by ba1ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pag, pag.. par kādu turnīru runa klājas? 5x5? tak nejau 15x15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 pag, pag.. par kādu turnīru runa klājas? 5x5? tak nejau 15x15 man jau doma par to 15 x 15, sliktākajā gadijumā 10 x 10. Mēs to varam noorganizēt! Un izdomāt, ko labu, bencik pm skype nick, padomāsim kautk ko skypā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Linc Posted April 23, 2007 Report Share Posted April 23, 2007 (edited) Roger that ! So far so good ! Johny parunaaa ar MX par server un ja viss ir kartibaa taisam jaunu topic un veidojam Stojaks joprojaam noturiigs, paradiiju te dzekiem laukos tie apkrita visi Riit bushu Riga ieshu pie daktera, man liekas, kad kaut kas nav kartibaa... Srry par offtopic Arlabunakti Ba1ba ... nu serveri jau varu atkal palaist for fun ir to veerts ps. ko tad mutjisim 5x5 pa nopietnam vai 15X15 Funam Edited April 23, 2007 by Linc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 nu serveri jau varu atkal palaist for fun ir to veerts ps. ko tad mutjisim 5x5 pa nopietnam vai 15X15 Funam Musu HEROJS! Iesaku 15vs15 funam! Kaut vai tikai 2tiimus bet tadus kas vissvairak spees FUN rast nevis kemperot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 24, 2007 Report Share Posted April 24, 2007 es piesakos ceru ka manu pieteikumu izskatis un panjems, gribu fun nevis pure frag! patika a vs b pirms sakas shaudisanas, kad a sameta 5+he baze un kadi 7inji uzgaja debesis ;D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts