schnappi Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 man nav po*uj... bet saprotu ka tikt speeleet iespeeja ir maza, nevis nieciiga Piekriitu dogy kaapec gan nee??? nav slikta domaa uztaisiit veel vienu team protams ja nav gruti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Tiesam varetu uztaisit velvienu team! Un par tiem loti gribetajiem - es esmu viens no tiem EDIT : Good men OK! Es uzreiz pec tewis... UN NEWIENS nelien rinda Edited April 18, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nu es skjiet biju 1ns no pirmajiem un lielakajiem gribetajiem,taa kaa ludzu visi rindaa aiz manis Link to comment Share on other sites More sharing options...
schnappi Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 nu ko lai saku tad es treshais protams ja njems Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nu es skjiet biju 1ns no pirmajiem un lielakajiem gribetajiem,taa kaa ludzu visi rindaa aiz manis nuuu tici vai nee, bet te daudz taadu gribeetaaju... vnk tu esi tas kurs to visu laiku raksta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvex Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Piekritu nezinu kam,bet piekriitu par velvienu tm izveidi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Nu es skjiet biju 1ns no pirmajiem un lielakajiem gribetajiem,taa kaa ludzu visi rindaa aiz manis Es ar esmu liels gribētājs, bet es to visu laiku nerakstu. Vajagrezervistus labāk sarindot pēc tā, kurš ātrāk pieteicies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 ehh.. chiiksteetaaji.. nu shis, vismaz cik saprotu, nav nekaads championaats.. bet gan AllStar speele.. tb nu un ka juus peedeejos 3 meeneshus speeleejat katru dienu.. Vai tieshaam jums liekas, ka esat vairaak piederiigi pie GIGN komjunitija par tiem, kas peedeejaa laikaa varbuut speelee mazaak, bet sheit uzturaas jau vairaakus gadus, un ir personiigi paziistami ar lielaako dalju citiem star-lvl speeleetaajiem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Neviens, kas ir spēlējis 3 mēnešus, te nečīkst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 (edited) Neviens, kas ir spēlējis 3 mēnešus, te nečīkst! tieshi taa!Tadi kaa Schnapi kas te tikai 1,5nedeljas vai cik tur bij,uzreiz pateica ka nemaz necer uz ko!bet nu cho ta speleju jau vairak pa pusgadu dien dienaa un pirms tam vnk retaak sanaca,nevis kaa tagad! TAPEC LUDZU! P.s. Kaut vai apskatities STATOs! Tadiem cilvekiem,kaa man,keda,dyversant,RapRock,kam nava vieta sastavaa ir ap 150h nospeleetas un vairak!Bet tadi kaa hydro un fr0zen(nekas pret shiem abiem man personigi nava) nospelejushi attiecigi 2h un 15h! Vai nav satriecoshi apzinaties!Vinji piedalijas pagajusho gad,jo tad vinji bija aktivi,bet mes NEE! A tagad viss ir mainiijies un skjiet arii tur ir kaut kas jamaina! Bet piemeram PURVA-ZIVS kas jau spelee kadus 4gadus vismaz jusu serverii un kam statos patreiz ir ap 300h vispar arii netiek jusu pamatsastaavaa! kaa medz teikt,kursh dziljaak dirsaa liidis,tie vairak tiks cieniiti! Bet nu kaa jau kads teica,vnm bus kads neapmierinatais!Un tapat tikshu IGNORETS! P.s. Paldies par UZMANIBU!Un skjiet daleca,kapec vinji nevis kads no mums ir pamatsastava! Edited April 18, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Neviens, kas ir spēlējis 3 mēnešus, te nečīkst! Par mani aizmirsi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 bljiin, mazliet aizkaveejos, ja ir iespeeja pierakstiet mani pie kkaa, maybe man uzspiidees 1x muuzhaa csā kaads saules starinsh arii! Baigi gribas tajaaa alljstaar uzkapaat.. grr Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 18, 2007 Report Share Posted April 18, 2007 Es atbalstu samuray izveeli komandu daliishanaa, bet nu Good Men toch vajadzeeja sastaavaa! Es katraa zinjaa esmu paarliecinaats par to ka mani izveeleeja pamatsastaavaa tapec ka es vnk dienu dienaa savas stundas GIGNaa kaveeju! P.S. Ja es atsakos tad buutu prieciigs ja manu vietu Good Men ienjemtu! Katraa zinjaa nezinu vai taa buutu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Uz servera būs busteris? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Uz servera būs busteris? tas nebūs GIGN serveris, tāpēc mož tikai SFA Client, bet ar šaubos par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Good man, keda dyversant utt es domaju varat neuztraukties juus tiksiet speleet, jo daudzi netiek un juus rezervistu sarakstaa jau nu domaju esat pashaa augshaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Uz servera būs busteris? kurš čītos? p.s. es tā padomāju, laikam jau tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 vsp man jau ir diezgan labs speedhacks, kam klāt nāk aims klāt bet īstais iemesls bija protams tas, ka busteris lago... ceru, ka nebūs arī tas sfa klients, jo arī tas man lago Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 bet īstais iemesls bija protams tas, ka busteris lago... ceru, ka nebūs arī tas sfa klients, jo arī tas man lago nevis busteris lago, bet vaajsh PC, kaads noteikti ir tev Bet tas tik buutu prikols, ja kaads AllStaar geimaa chiitotu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Uz cikiem vareetu saakties viss pasaakums? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Vai varēs skatīties spēli tiešraidē? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 nevis busteris lago, bet vaajsh PC, kaads noteikti ir tev Bet tas tik buutu prikols, ja kaads AllStaar geimaa chiitotu! nedirs. dažiem labiem ir sliktāks pc kā man un busteris nelago. Ja nu vajag parametrus, tad ņem: Celerons 2,4ghz ram 1024 videokarte - geforce 7600gs 256mb 128bit nezinu, ko vēl tev vajag zināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 (edited) dažiem labiem ir sliktāks pc kā man un busteris nelago. Nu tad izdari secinaajumus pats! Un kas tev liek domaat, ka mani interesee, kaads tev ir dators?!Ja jau citiem ir sliktaaki PC un vinjiem nelago, tad vaina nav busterii, bet gan tavaa aabolu kastiitee! Un tak teica, ka tas nav gign serveris! Edited April 19, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Man ir sliktāks PC, bet nevienā citā serverī nelago, tikai gignā. Besī tie fps lagi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 Atceresimies, kad topic ir par GIGN allstar game Bustera lagus var parrunaat citur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts