Edzha Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 kads nezin kura majaslaapaa varrr interneta pasutit uz pedejo parbaudes speli biletes arena riga?? paldies jau ieprieks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) šeit laikam Nu tur saites ir jau atradīsi jābūt poljubomu Edited April 8, 2007 by Tamerlan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 šeit laikam Nu tur saites ir jau atradīsi jābūt poljubomu ok paldies jau atradU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 A btw, cikos šodien hokis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted April 8, 2007 Author Report Share Posted April 8, 2007 A btw, cikos šodien hokis? rit hokis 17:00 es ejU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vispār cikos šodien ir spēle?Man liekas ka kautkādos 20:00 vai kkā tā.Es vnk pazaudēju programmu un nevaru atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Vispār cikos šodien ir spēle?Man liekas ka kautkādos 20:00 vai kkā tā.Es vnk pazaudēju programmu un nevaru atrast 17:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ai bļe es domāju tas ir par vakardienu Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ai bļe es domāju tas ir par vakardienu vakar speļu nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoBiLs Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 jebal,jau 0:1 vakar speļu nebija... Nu tad aizvakar.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Nepaveicās, pakāsām, 3:1, žēl gan, jācer, ka tajā nākamajā spēlē (24 aprīlī) mes vismaz vinēsim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Draudzibas speles vel ir 4tras!Bet nu nekas traks jau shodien nemaz nebija!Puishi vnk bijas sagurushi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 riiga tikai viena veel palikusi. dzeki bij nogurushi, tape nebija atrums. vacieshiem pluss tas ka vinji ir masiivaaki un vieglak pie vartiem ciiniities Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Pa TV vispaar raada shitaas paarbaudes speeles? Un ja jaa, tad pa kuru kanaalu plz pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Pa TV vispaar raada shitaas paarbaudes speeles? Un ja jaa, tad pa kuru kanaalu plz pasakat LTV 2, tiko papisaam 3:1. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 (edited) LTV 2, tiko papisaam 3:1. tu vispār spēli skatijies ??? rezultāts bija 4:1 un wtf ir LTV 2 ?? edited: ā sorry kļūdijos, pēdējie vārti tukšos vārtos, laikam tika gūti pec signāla magicalx, vienlaicīgi uzrakstijām Edited April 9, 2007 by Ducatii Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 ducatti tu pats speli laikam neskatiijies, jo beidzas 3:1. tos ceturtos neskaitija, jo pec signala iemeta. klausiities ar vajag. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 tu vispār spēli skatijies ??? rezultāts bija 4:1 un wtf ir LTV 2 ?? edited: ā sorry kļūdijos, pēdējie vārti tukšos vārtos, laikam tika gūti pec signāla magicalx, vienlaicīgi uzrakstijām Cirvis, LTV 2 vai LTV 7, nu kaada starpiiba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Cirvis, LTV 2 vai LTV 7, nu kaada starpiiba. 1) tu losi, ko uzreiz apsaukājies ? es tev nevienu sliktu vārdu nepateicu 2) pats tu esi cirvis, ja neredzi starpību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts