La Gr!m Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Labdien Es nedomaju ,ka tāds moments pienāks ,bet viņš pienāca un es uztaisiju savu pirmo movie un es esmu lepns par to. Mans movie ir "Non-stop frag movie" es neraktiju tās daļas kamēr es aizkrienu un nošauju un aizkrienu novācu nakamo ,jo tas aizņemtu ļoti ilgu laiku! Lūdzu nekritizējiet mani labāk dodiet padomus! Fragi tika nemti only no gigna Lādējam un skatamies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 niiiceee... nu es jau biju redzeejis traileri bet tas taa... fragi de nuke bija labi ... visvairaak patika kur ar awp n glock ... 7/10 muzika bi6k galima salikta bija.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 reallly nice nav paarbliiveets ar smirdiigiem efektiem, bet kautko jau varrji bik ielikt fragi ar nice, es teiktu 9/10 p.s. baigaas asinis uz siena paliek, tu tur kautko uztjuneejis neesi?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Es tadu novilku bload... reala manta ! p.s. baigaas asinis uz siena paliek, tu tur kautko uztjuneejis neesi?? biggrin.gif nav paarbliiveets ar smirdiigiem efektiem, bet kautko jau varrji bik ielikt wink.gif Es pirmo reiz taisu negribu neko salaist pakaļā Edited April 5, 2007 by La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Nezinu, ja tu mani 3 reizes nebutu novacis liktu 6/10, bet par cik es ar esmu movie es liksu 7/10 Patika, tikai biku labaku kvalitati Edited April 5, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Kvalitate i sh** ,jo es bildes nevareju pārvērst uz *jpg ,jo visas bildes bij *bmp formata Pasakiet kur var noladēt tādu prog es uzlabošu movie Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) tev tak nav jāpārtaisa bildes Taisi uz lielāka fps ! un saliec reasulution Cs'a lielaku ! Edited April 5, 2007 by hEat Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Ja muuviijos liec fragus no pubiem (tas ir, vienalga no kaadiem) tad vajag likt -5 un uz augshu... Ljoti baudaami ir skatiities kaa tu vienu novaac kaadu hedaa un uzreiz naakoshais kadrs... -2 no 10 balleem Edited April 5, 2007 by amneey. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 kvalitate garaam! vareja but vairak momentu kur novaac 3-4. kopuma labs 7/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 UnReal kip doma tavu skatities super duper interesanti kamer tos 3 fragus norauj Un kvalitate cik atceros tev ar nekad nebij laba Un es taisu movie nejau 5 reiz ,beet 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 tev tak nav jāpārtaisa bildes Taisi uz lielāka fps ! un saliec reasulution Cs'a lielaku ! Saksim ar to 1. Tu zin ka movie rakstas uz videja 30 ja rakstishu uz 180 ka man ies? uz SLOWMO 2. Tiesi otradak jo sliktaku grafiku liskhu jo labak buus ! Netaisi liekos postus ar savam gudriibam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 tas ari bija mans 1ais movie! un mana skatijuma kvalitate bija labaka, bet nu lab! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nu ko lai saka bija nais! Tas evilworms patika! labi biji izdomaajis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Not cool, nevajag attaisnoties ar to ka 1mais movie! Kur prikols likt fragus ar -1? Vienīgais patika @de_nuke kur double kill ar awp + glock. Aaaaaaaaaaaa un nevajag rakstīt tos kartes nosaukumus, mēs taču zinām kā tās kartes sauc, un ja arī kads nezin, tad ko viņam tas nosaukums dod? 4.76555655733345555555555534535/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Ka sakas nakamais chapters mana filma balstas uz 7dalam sakums beigas un mapes -1 fragi tiiri redziigi jo es nemu no smuka attaluma ar vienu savienu vai diviem un galva Saprotu nakosh reiz taisihi jedziigaku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Muuvijs ir ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Labs mūvijs! 9/10 Hmzz bet gigna tu 2x sliktaak spele neka mw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 es mw ari speleju 2x labak neka gign serveru skilla atskiriba ir manaama! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 (edited) Hmm.. Jā ble ... labais ko teiksi priekš tā 1 mūvija jau tīri skatāma .. bet tu teici ka -3 un tālāk neliec, jo kamēr viņus nošaus utt. Tad neliec tādus !! Liec -3 kur srazu kur biji awp+glock.. aii P.S. Tikko pārnācu mājās neturos kājās... Edited April 6, 2007 by kaza4ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 Ne tur jau ar awp es to fiksi izdariju Tev jau viegli ar fraps Man no 1100 *bmp failiem jaliek uz VideoMatch un jagaida 2h tas naw norm Nakosh reiz kad taisihu tad buus vairak laika un uzlikshu -3 un -4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Kas tev liedz ar fraps safilmēt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 lol 2h !! es ar 90fps filmejot gabalu dabuuju 10000bmp failus un ito tik kadas 35min man vaur videomach tas prasiija ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Ne tur jau ar awp es to fiksi izdariju Tev jau viegli ar fraps Man no 1100 *bmp failiem jaliek uz VideoMatch un jagaida 2h tas naw norm Nakosh reiz kad taisihu tad buus vairak laika un uzlikshu -3 un -4 NABADZINJSH! Kvalitaate graujosha, pub fragi smird like always, spectatoru raamiishi, YO! 4/10! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Labdien Es nedomaju ,ka tāds moments pienāks ,bet viņš pienāca un es uztaisiju savu pirmo movie un es esmu lepns par to. Mans movie ir "Non-stop frag movie" es neraktiju tās daļas kamēr es aizkrienu un nošauju un aizkrienu novācu nakamo ,jo tas aizņemtu ļoti ilgu laiku! Lūdzu nekritizējiet mani labāk dodiet padomus! Fragi tika nemti only no gigna Lādējam un skatamies SUPER. šito lieku gignā. tas kadrs KĀ JŪTIES EVILWORM TĀ SPĀRDA DIRSU Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted April 6, 2007 Author Report Share Posted April 6, 2007 (edited) NABADZINJSH! Kvalitaate graujosha, pub fragi smird like always, spectatoru raamiishi, YO! 4/10! Oi oi oi kad palīdzēju jums +1 es redzeju ka tu spele tur gan smird zeķes Pietam izlasi ko uzraktiju Lūdzu nekritizējiet mani labāk dodiet padomus! Tu nemaki lasīt ? Tad ej kaut kur citur nu nebazies man virsu ! Edited April 6, 2007 by La Gr!m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now