Jump to content
GIGN Forum

Wwp

Traffic
 Share

Recommended Posts

Kāds nezin, kā šajā spēlē var dabūt jaunus ieročus? Deathmatch esmu jau elite rankā ticis t.i. es spēlēju divi pret 15. Misijas kādas +5 esmu izpildījis. Multiplayer man kādi 100 punkti ir savākti. Bet jauni ieroči neparādās pie weapons menu, kā arī kā var dabūt naudu, lai komanda varētu iero4us iegādāties? Un pie iero4u pirkšanas vēl viena lieta. Pārdevu ieročus, ko nelietoju un nedaudz naudiņa pienāca. Par to nopirku banānu, bet spēlē man viņš neparādās. Vēl kāds zin, kā šo spēli spēlēt netā?

stulbais neo! tas ka man avatarā ir Čaks Norris neko nenozīmē, tik pat labi tur varētu būt Britnija Spīrsa or whatever! smiliez.de_2428.gif

Runājot par WWP, ja atmiņa neviļ tad ieročus varēja dabūt visādus spēlējot saucamajā "multiplayer-uz-viena-PC" tur bija tāda lieta kā "scheme" pats ar tādas varēja veidot un salikt kuri ieroči būs pieejami etc.

par parasto deathmatch šķiet ka tur tieši izgāja uz to ka ir ļoti limitēti ieroči.

EDĪTE: traffic kur tu ņēmi WWP? man ir tādi kuri uz mazā-mīkstā-loga XP negrib darboties, bet uz 2k un vecākiem gāja

paldies, paskatīšos

dc++ noka4āju, sēžu hub.uo.lv un hackerī un vēl dažos nenozīmigos.

pilns nosaukums setupam - Worms World Party (eng+rus)

edit: Tur var salikt klāt superieročus, vai atļauti, vai nē, bet tur jābūt apakšā vēl vienai rindai piemēram ēzelis, mail strike, sheep strike un citi. Atceros, kad uz ps spēlēju kkā dabūju to ēzeli, vot tas bija kaut kas. gandrīz visa zeme pa burbuli aizgāja.

Edited by Traffic

ja tu sēdi uo, tad vairāk par 3 hubiem tev nevar būt!

var slēgt ciet? vai tev vēl ko vajadzēs?

neko jau es neuzzināju biggrin.gif nevajag slēgt ciet. Varbūt būs kāds, kas zinās kaut ko.

par uo. tagad jau ir jauni noteikumi - par katru papildus hubu 3 sloti klāt un vēl laikam uz katru hubu share jāpalielina. par share nēsmu drošs, bet par slotiem gan. E sēžu uninet,hacker,uo,alfa,omega.

614.20 Mb ?

jap ir īstais.

macho kas ir tajā superieroču sarakstā? Zinu, ka multiplayerī augšā bija divas mazas ikonas. uz vienas noklikšķinot parādījās banana momb super sheep un citas. uz otras, kur bija kkas par superieročiem minēts uzspiežot nekas neparādijās.

bik offtopic, bet jaunu negribeeju veert

es ieej WWP, saaku interneta speeli, visi iededz gaisminjas, speele laadeejas, skanja bunk bunk bunk bunk bunk bunkbunkbunk, saakaas speele, un visi padodaas- nu tipa pazuud, un es esmu uzvareejis

Someone know answer?

edit: traffic man liekas super iero4i ir eezelis, armagedons, super banaans.... paareejos neatceros- kaadreiz bija diezgan adicted no WWP, bet visu jau nevar atcereeties......

Edited by RiSKS

Sapratu, kāpēc man neparādās spēlē ieroči. kad es ieeju options->>>weapon options visu salieku, viss okej. kad izeju atpakalj uz main options tur vienīgā iespēja ir krustiņš un ok nav. Tā arī es nevaru saglabāt izmaņas, ko veicu ieroču opcijās.

ko tu esi tik ļoti aizrāvies ar to ciet slēgšanu? wink.gif

da nē, vnk likās, ka viņam vairsi neko nevajag, zin! happy.gif

EDIT: man kretinē, ka aiziet offtopic, kad ir izrunāts pa lietu.. vai kas tamlīdzīgs.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...