Traffic Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Kāds nezin, kā šajā spēlē var dabūt jaunus ieročus? Deathmatch esmu jau elite rankā ticis t.i. es spēlēju divi pret 15. Misijas kādas +5 esmu izpildījis. Multiplayer man kādi 100 punkti ir savākti. Bet jauni ieroči neparādās pie weapons menu, kā arī kā var dabūt naudu, lai komanda varētu iero4us iegādāties? Un pie iero4u pirkšanas vēl viena lieta. Pārdevu ieročus, ko nelietoju un nedaudz naudiņa pienāca. Par to nopirku banānu, bet spēlē man viņš neparādās. Vēl kāds zin, kā šo spēli spēlēt netā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
neo007700 Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Vinchesteram pa galvu iedot (Chuck Noriss) Sry es agrak speleju to spelei, man ta liekas ja tu ej misijas, tev dot jaunus ierocus, vai ari vinus vareja nopirkt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 stulbais neo! tas ka man avatarā ir Čaks Norris neko nenozīmē, tik pat labi tur varētu būt Britnija Spīrsa or whatever! Runājot par WWP, ja atmiņa neviļ tad ieročus varēja dabūt visādus spēlējot saucamajā "multiplayer-uz-viena-PC" tur bija tāda lieta kā "scheme" pats ar tādas varēja veidot un salikt kuri ieroči būs pieejami etc. par parasto deathmatch šķiet ka tur tieši izgāja uz to ka ir ļoti limitēti ieroči. EDĪTE: traffic kur tu ņēmi WWP? man ir tādi kuri uz mazā-mīkstā-loga XP negrib darboties, bet uz 2k un vecākiem gāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) paldies, paskatīšos dc++ noka4āju, sēžu hub.uo.lv un hackerī un vēl dažos nenozīmigos. pilns nosaukums setupam - Worms World Party (eng+rus) edit: Tur var salikt klāt superieročus, vai atļauti, vai nē, bet tur jābūt apakšā vēl vienai rindai piemēram ēzelis, mail strike, sheep strike un citi. Atceros, kad uz ps spēlēju kkā dabūju to ēzeli, vot tas bija kaut kas. gandrīz visa zeme pa burbuli aizgāja. Edited April 5, 2007 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 dc++ noka4āju, sēžu hub.uo.lv un hackerī un vēl dažos nenozīmigos. ja tu sēdi uo, tad vairāk par 3 hubiem tev nevar būt! var slēgt ciet? vai tev vēl ko vajadzēs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 ja tu sēdi uo, tad vairāk par 3 hubiem tev nevar būt! var slēgt ciet? vai tev vēl ko vajadzēs? neko jau es neuzzināju nevajag slēgt ciet. Varbūt būs kāds, kas zinās kaut ko. par uo. tagad jau ir jauni noteikumi - par katru papildus hubu 3 sloti klāt un vēl laikam uz katru hubu share jāpalielina. par share nēsmu drošs, bet par slotiem gan. E sēžu uninet,hacker,uo,alfa,omega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 nez, manam wwp, kurš varētu vēl būt uz mana kompja, mierīgi varēja salikt visus ieročus (izņemot protams superieročus). Multiplayerī arī nebija problēmu spēlēt, bija pat diezgan rēcīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 pilns nosaukums setupam - Worms World Party (eng+rus) 614.20 Mb ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ja tu sēdi uo, tad vairāk par 3 hubiem tev nevar būt! var slēgt ciet? vai tev vēl ko vajadzēs? ko tu esi tik ļoti aizrāvies ar to ciet slēgšanu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 614.20 Mb ? jap ir īstais. macho kas ir tajā superieroču sarakstā? Zinu, ka multiplayerī augšā bija divas mazas ikonas. uz vienas noklikšķinot parādījās banana momb super sheep un citas. uz otras, kur bija kkas par superieročiem minēts uzspiežot nekas neparādijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Negribat uzpelet worms on-linaaa????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Negribat uzpelet worms on-linaaa????? nē Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) bik offtopic, bet jaunu negribeeju veert es ieej WWP, saaku interneta speeli, visi iededz gaisminjas, speele laadeejas, skanja bunk bunk bunk bunk bunk bunkbunkbunk, saakaas speele, un visi padodaas- nu tipa pazuud, un es esmu uzvareejis Someone know answer? edit: traffic man liekas super iero4i ir eezelis, armagedons, super banaans.... paareejos neatceros- kaadreiz bija diezgan adicted no WWP, bet visu jau nevar atcereeties...... Edited April 5, 2007 by RiSKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 Sapratu, kāpēc man neparādās spēlē ieroči. kad es ieeju options->>>weapon options visu salieku, viss okej. kad izeju atpakalj uz main options tur vienīgā iespēja ir krustiņš un ok nav. Tā arī es nevaru saglabāt izmaņas, ko veicu ieroču opcijās. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 šitie wormi man ar neiet šķiet ka nepatīk viņiem geForce 6600 + AMD64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ko tu esi tik ļoti aizrāvies ar to ciet slēgšanu? naturāli. aizslēgt vienmēr pagūsi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ko tu esi tik ļoti aizrāvies ar to ciet slēgšanu? da nē, vnk likās, ka viņam vairsi neko nevajag, zin! EDIT: man kretinē, ka aiziet offtopic, kad ir izrunāts pa lietu.. vai kas tamlīdzīgs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted April 6, 2007 Report Share Posted April 6, 2007 Negribat uzpelet worms on-linaaa????? davai WWP? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted April 7, 2007 Author Report Share Posted April 7, 2007 Kā jūs spēlējat online? es noka4āju patchu, bet pēc tam piekonektējos serverim a man tur kko piekasās par CD. Pēc brīža ielikšu pilnu tekstu, ko tur saka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted April 7, 2007 Report Share Posted April 7, 2007 Kā jūs spēlējat online? es noka4āju patchu, bet pēc tam piekonektējos serverim a man tur kko piekasās par CD. Pēc brīža ielikšu pilnu tekstu, ko tur saka. vnk nohostee un miers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now