Jump to content
GIGN Forum

Lai taa buuda ruuc...


worm
 Share

Recommended Posts

Tas nav iisti klans, driizaak taa ir loti liela apvieniiba ar vairaakaam filiaaleem smile.gif

Tieshi taa !!!

--------------

[Criminal] brandzhas* pirmsaakumi ir mekleejami taalajaa, ja nemaldos 2001 gadaa, kad Interneta kluba Dius patstaaviigii apmekleetaaji, tolaik Ultima-Online (turpmaak textaa UO) fanaati bija gatavi dibinaat klanu uz uo.dp.lv shard`a... . Laika gaitaa [Criminal] ir pabijushi uz ljoti daudziem UO shard`iem, kaa rezuultaataa ir paziistami ne tikai Latvijaa, bet gan,vareetu teikt, arii starptautiskaa liimenii... . Ja nemaldos 2002 gada 1. ceturksnii, peec Yankee un KuzneciK iniciatiivas, tika izveidota 2. [Criminal] struktuura - Criminal.cs. Savulaik, ja atminja nevil arii paviideeja projekts Criminal.q3, bet mekas sakariigs tur nesanaaca... sad.gif

* [Criminal] brandzha - Principaa [Criminal] brandzha ir Dius`a , tagadeejaa DiNet patstaaviigo apmekleetaaju & Co*1 apvieniiba.

*1 Co - [pk] apvieniiba kas ir kautkas liidziigs [Criminal] bet ne tik pastaaviigs, vienots....

[Criminal] dibinaataaji ir Surrounder, Yankee, Pitbulls, X, TARAKAN, kas arii ir [Criminal] veteran memberi un kodols !

[Criminal] Counter-Strike (Criminal. ) : Surrounder, Yankee (ak ownage), TARAKAN, RoBoNs, Bijach, BuBa, KuzneciK (kursh shobriit Iirijaa pelna kaapostu lai atbraucot uz Latviju bareetu "braaljiem" noorganizeet normaalu rautu ! biggrin.gif ) - sorry ja kaadu neesmu piemineejis, bet principaa jebkursh [Criminal] brandzhas locektis ir tiesiigs lietot sho nosaukumu.

[Criminal] Ultima-Online ([Criminal], [Criminal Old School Gang Squad]) : Surrounder, Yankee (ak ownage), TARAKAN, Alians, krishinsh, Pitbulls, X u.c. ( ljoti daudzi ).

Link to comment
Share on other sites

Guest Black^Obelisk

Да понится в Диусе все начиналось smile.gif Сначало какимто [KF] подписывались. А потом появились Criminali cool2.gif . KuzneciK такой кадр был , smiliez.de_2551.gif особенно когда он бухой был - вот его по клубу носило biggrin.gif . X-file тоже кадр ещё тот был любил рестартануть все компы smiliez.de_2125.gif .

Link to comment
Share on other sites

Guest Guest

Sveiki! Ejot iekshaa cs.gign un citos servukos man paraadaas "Dropped due to a slot reservatoin" . Kas ir par vainu??? Nav kaads plugins??? Nesaprotu!!! smiliez.de_2477.gif

Link to comment
Share on other sites

Posted on Jul 4 2003, 03:43 PM

Sveiki! Ejot iekshaa cs.gign un citos servukos man paraadaas "Dropped due to a slot reservatoin" . Kas ir par vainu??? Nav kaads plugins??? Nesaprotu!!!

Nee Vecais , ar tajiem serveriem ir taa , ja piem ir atveerti 22 SLoti Tad 2 sloti , vai 1 slots ir REZERVEI - kuru tu nevari lietot smile.gif) tas ir viss, ja uz servera ir 19 juuzeri no 22 tad rulleeee iekshaa bez domaashanas !

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...