Jump to content
GIGN Forum

Fatality

Mirstīgais
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Fatality

  1. Chataa nekaadas labas vecenes nevar atrast - meergjeles!!!
  2. Viis jau buutu ok! Bet kur tad vecenes??? Kas tad tas pa tusu bez veceneem!!! Es gribu paplashinaat savu pudeljmaasu loku moska!
  3. Renix a kas tad ir macho, ownage, Symbiote??? Vinji arii ir tie pashi gign admini un memberi!!!
  4. Fatality

    sviests

    Nu man vienmeer ir paticis visu izskaidrot!
  5. Fatality

    sviests

    Bet shoreiz gaaja runa pa macho ielikto postu!
  6. Fatality

    sviests

    SL1T krievi sit chiiterus!
  7. Fatality

    yehaaaa

    Tad jau tu esi kruts, ja jau esi bijis mentu businjaa!!!
  8. Fatality

    yehaaaa

    insomnia protams ja ments bija viens, tad vinjs arii nepiekasijaas! Parasti jau taa ir ka menti vieni pashi nepiepisaas!
  9. Fatality

    yehaaaa

    Macho vairs neatiecas tikai uz Riigu!
  10. Fatality

    yehaaaa

    Vaacieshi jau dzert nemaak, vienu alinju izdzer un opaa jau ir!
  11. Fatality

    yehaaaa

    Laikam tik stingri ir tikai Riigaa ka uzreiz menti soda ja ierauga sabiedriskaa vietaa kaadu ar atveertu pudeli! Liepaaj mums te taa nav! Es pagaajusho 5dien gaaju, tikko atveeru pudeli un nedzeeru veel, bet uzpiipeeju no saakuma a menti piebrauc uzreiz klaat un saka kapeec atveerta pudele, es vinjiem pasaku ka tikko atveeru un shitie uzreiz aizbrauca! Neko pat nesakot! Stumbrs atveerta jau drikst buut tikai jaabuut ir maisinjaa! A veel viens gadiijums ar mentiem! Braukaaju ar draugiem ar mashiinu un izdomaajaam aizbraukt uz bunku uz diseni kaut kaadu, bet es biju izdzeeris apmeeram 0.3 snjabi iedolbiits bija, bet po es tik brauc! Aizbraucam uz to bunku, es pabraucu garaam tam celinjam kur jaagriez iekshaa, braucot atpakalj gaitaa sagriezu stuuri un iebraucu graavii, taadaa mazinjaa, ments ieraudziija ka es graavii esmu iebraucis uzreiz klaat un prasa man vai esmu dzeeris, es vinjam pasaku ka biskji esmu dzeeris, a vinjs saka ja biskji tad brauc taalaak! psc
  12. Un kaadaa zinjaa izpaustos taa godiigaa ciinja???
  13. hero kaads te sakars ar vecumu? Nesaproti tevi atshuja!
  14. Kur es esmu regulaari fluudojis??? Ja taa paskataas ta es visaap tikai 50 postus esmu rakstiijis! Nu tapeec juus esat kruti??? Nefiga neesat kruti! Vot tas jau ir debiili ja juus taa saakat - muusu topiks, daram ko gribam. Vienkaarshi debiilisms! -------------------------------- Sorry Betuska un Duh ka piemineeju juusu nikus. Man nevajadzeeja juus nemaz piemineet!
  15. Ko tu man piepisies!!! Liec tak mani mieraa, vienreiz kaut ko pa dienu uzrakstu un uzreiz jau piesienaas, a ko tu neshujies klaat taadiem kaa DuH un Betuska??? Kuri to vien dara kaa floodo! ZB jau nevar pat neko rakstiit kaa uzreiz kaads piekasaas pa to ka es kaut ko esmu pateicis psc. P.S. Macho kapeec tev vai kaadam citam no GIGN kursh kaut kur ir pasmaidiijis vai kaut ko citu ierakstiijis neko nesaka??? P.S.S. Man ir vienalga vai juus esat admini vai nee. Manaas aciis juus esat taadi pashi cilveeki kaa paareejie kas te raksta, kapeec tikai muus nosoda? a juus nee?
  16. Jaa to banoshanu un kikoshanu es atceros!!! Seedeeju mieriigi mircaa kad peekshnji kick!!! Tad nezinaju pa ko bija kick, bet tagad uzzinaaju.
  17. Buus saluuts!!! Tieshi no juuras!!!
  18. A ko tu gribi lai es juus taka prezidentus sagaidu??? Tad veel no 26-27 riigaa ir irc chata futbola turniirs un peec tam tipa pie dabas kruuts tusinjs!!! Pa to gan ja ir interse tad pashi paintereseejaties!!!
  19. walkman ja tu esi vienreiz uzrakstiijis paroli cs'a tad taa parole saglabaajas cs configaa un naakoshajaa reizee tev vinja nav jaaraksta!!!
  20. Man agraak taadas fignjas arii paraadijaas uz aztec mapi, tagad jau vairs sen kaa nav nekas tamliidziigs redzeets. Neatceros ko dariiju lai noveerstu to varbuut ari neko nedariiju!
  21. A nax man viss ir jaadomaa??? Ja negribat tad negribat!!! Es jums tikai pasaku kas un kaa, pa atbraukshanu domaajat pashi!!! Jo es neesmu no Riigas!
  22. Nu pa to apmeshanos, var arii taa ar teltiim, jo pagaajusho gad arii jurmalaa apmetaas daudzi cilveeki ar teltiim!!! Kaadu tev veel plaanu???
  23. Tad jau diezgan jauks cilveecinjs
×
×
  • Create New...