meduuza Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Man ļoti patīk spēlēt CS , kaut gan īpaši labi nemāku , jo tikko sāku spēlēt.. Bet problēma tāda , ka man slēdzas compis ārā , kad nedaudz paspēlēju CS.. varbūt varētu pateikt ko darīt šādā situācijā? Zinu ka noteikums ir pateikt visu , kas jums varētu interesēt mans windowns - xp , Counter strike 1.6 Patch v21 Ā , un vēl kādrewiz tā nebija , nu ne kādreiz bet nesen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Tak pārinstalē CS! Un man rāda meduuza Posts:0 Citiem tā arī ir? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Izskenē kompi. Mošk kāds sīks tārpiņš ielīdis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Kā vajaga pārinstelēt..? Es jau vienreiz viņu pilnība izdzēsu un atkal lādēju no jauna ... Nu man arī laikam rādās... Visp , man liekas ka šoien gign čakarējas , jo es uzrakstīju šo postu un man tik ilgi lādējās un nekas tā arī neuzlādējās , kaut gan patiesībā uzlādējās gan.. Tādēļ , jau man arī ir 2 posti , un abi vienādi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Ok , lietošu Bet dc++ toč ir daudz vīrusi ja nu to tieši paņemu.. ? Edited April 1, 2007 by meduuza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Tu vēl lieto nortonu? Kača no DC NOD32 un viss. Un lieto podziņu EDIT. EDIT2: Un jā, ar to posta ielādēšanu, nākošo topiku taisīsi, spied Add topic vai kā tur bij, pagaidi sekundes piecas, un tad ej uzreiz uz www.gign.lv negaidot kamēr tas topiks ielādēsies, un tad tas jau būs izveidojies, man ar tā ir EDIT3: Tas jau skaitās kā flood Edited April 1, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Ai , nu nevajadzēja lietot to ēdit" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 kāds tev kompis? ļoti ticams ka aizdirsies ar putekļiem un slēdzas ārā jo uzkarst Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 es ieteiktu pārinstalēt windowsu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Nu , un kapēc tad neuzkarts tad kad es ko citu daru..? Nu man nav pentium man ir kaut kāda cita firma kas sākas ar burtu "s" bet tā ir tik pat laba kā pentium 4 , vnk. nav pazīstama (tā mums skaidroja veikalā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 A tev slēdzas visu laiku, vai tikai kad ieej CS'ā un biku paspēlē? Ja dēļ CS, tad nav tolka pārinstalēt windowsu, raksti visos pasaules forumos, gan jau kāds atbildēs Link to comment Share on other sites More sharing options...
artikulis Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Var but Sempron ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Nu nē , es taču nesen pārinstelēju... Un es nemāku Nu iesakiet plz. kaut ko normālāku tkai nekādu windown pārinstalāciju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 NuP jā tas ir tikai tad kad spēlēj CS... nu bet varbūt šeit atradīsies kāds gudrs cilvēks.. Turklkāt tik labi angļu val. nepārzinu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 (edited) Kā to saprast: Es nesen pārinstalēju..un es nemāku??? Ej uz Start>Control Panel>Add or remove programs, tur atrodi Counter Strike 1.6, tad spied Remove labajā pusē. Kad viss būs pabeigts, ej uz C:\Program Files\ un izdzēs mapi Valve, tad ej savā CS installerā un ieinstalē pa jauno EDIT: Tev skype ir? Iedod niku, pamēģināsu tev kauko iztulkot ko tev vajadzēs. Edited April 1, 2007 by Chakijzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 tu vsp nēēsi ievērojies to, ka mēs cenšamies tev palīdzēt? vnk mēs nēēsam saskārušies ar šādu situāciju, tāpēc mēs tev neko jēdzīgu nevaram ieteikt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Ok.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Piedo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 UZINSTALEE CITU VIDEOKARTES DRAIVERI UN MIERS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 nu no tevis neko nesaprot , jaa ir skype kaads tev nik?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Kur tu palik..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
meduuza Posted April 1, 2007 Author Report Share Posted April 1, 2007 Ai tagad man neviens neatbild.. ( Nu jā neslēdzas jau cs ārā vairāx , bet tagad mani met laukā no visiem serveriem , un consolē raxtiits - svc_bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Ai tagad man neviens neatbild.. ( Nu jā neslēdzas jau cs ārā vairāx , bet tagad mani met laukā no visiem serveriem , un consolē raxtiits - svc_bad Super augsts pings/ slikts nets. Dazhreiz probleema ar CS. 1. Reinstall CS ja neiet: 2. Reinstall Windows ja neiet: 3. Reinstall PC (izjauc, iztiiri, saliec) GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Man ari bija tada problema ka ja es speleju cs vaj ari piespiezu alt vin uzreiz rr , es protams aiznesu to pie meistariem vins teica ka VIRUSS kautkads , nu ok parisntaleju Windi un viss!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Defragmentee datoru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now