Nexto... Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 google.lv ari var dabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ak diews.. kaa patiik le4iit mozgu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 kur var dabuut HLShield Lab, sajuta ka saksi raudat rekur bus tavs HLSheild: SPIED TE Vai arii te SPIED TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ak diews.. kaa patiik le4iit mozgu Nu tach... jautribu ar tach vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 chabuliiti paskaties savaa Message box Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 chabuliiti paskaties savaa Message box Jau redzeju, stulbi ka shi ir kaukada 1.6 vai 1.7 (vai vecaka foruma versija) kurai neizlec tas logs par PM, bet maybe ari ir bet nezinu kur likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljaron Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nexto luudzu iedo savu skype nick man privatajaa.. buushu ljoti pateiciigs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Nexto luudzu iedo savu skype nick man privatajaa.. buushu ljoti pateiciigs. Es ar vinu pashlaik runaaju. Vina skype niks ir loti slepens. kaa jau vins teica. Base64 ja nezini kas tas ir, izmanto WIKIPEDIA FTW Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^Lazda** Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) man saak likties ka juus neviens neko nezinat vnk te iet brutal spam !!!! Edited April 5, 2007 by ^^Lazda** Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Gakh ir sevi pierādījis tiešām, viss strādā, visos veidos? Takā te neiet brutal spam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Gakh... mees ceram uz jums Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 man saak likties ka juus neviens neko nezinat vnk te iet brutal spam !!!! Vieniigais kas te tochna neko nezin esi tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 ble psc es prasiiju paliidzeet bet nexuja ..tipa saak lielities ka man ir taadi faili es esmu batjka u.t.t bet man ir galiigi po. vai tev vinji ir vai nav.. naffig jums tas ir jaaraxta "man ir faili es maaku to aptureet bet es nevienam neteikshu kaa to izdariit" kaads no taa prikols? te ir forums jums buutu jaapaliidz nevis jaapi6 citiem mozgas..! ja negribi paliidzeet pis na.! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ble psc es prasiiju paliidzeet bet nexuja ..tipa saak lielities ka man ir taadi faili es esmu batjka u.t.t bet man ir galiigi po. vai tev vinji ir vai nav.. naffig jums tas ir jaaraxta "man ir faili es maaku to aptureet bet es nevienam neteikshu kaa to izdariit" kaads no taa prikols? te ir forums jums buutu jaapaliidz nevis jaapi6 citiem mozgas..! ja negribi paliidzeet pis na.! Ahem, es shito postoshu 3 vai 4 reizi: LINUX + HLSHIELD Paldies par uzmaniibu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) naffig man linux, ja zinu ka ir aizsardziiba ari uz windows 100%!? Edited April 5, 2007 by jefins Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 naffig man linux, ja zinu ka ir aizsardziiba ari uz windows 100%!? neviens tev aizsardziibu uz windows nedod, nafig prasiit, ja zini ka nedos?!? izmanto linux, ir 2 aizsardzibas veidi vina serverim jau uztaisiiti - ar HLShield vai ar Snort skriptu. WINDOWS NEATBALSTA IPTABLES FFS Es krutajiem dzhekiem neprasiju failus -- Ja kautko dari - ja gribi pareizi - dari pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
^^Lazda** Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ko juus ar to linuks te piepisaaties!!!! zb 8 lapas ar postiem bet no taaam var tikai smagi iereekt par daza laba gudriibaam vai mulkiibaam !!!!!! nafig tad sis forums ja te par informaaciju un noderiigiem failiem naudu prasa!!!! dadaties uz gign bodiiti un tur tirgojaties ar saviem "straadaajosajiem" failiem !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ko juus ar to linuks te piepisaaties!!!! zb 8 lapas ar postiem bet no taaam var tikai smagi iereekt par daza laba gudriibaam vai mulkiibaam !!!!!! nafig tad sis forums ja te par informaaciju un noderiigiem failiem naudu prasa!!!! dadaties uz gign bodiiti un tur tirgojaties ar saviem "straadaajosajiem" failiem !!! ko juus ar to linuks te piepisaaties!!!! Linux is more secure and faster b 8 lapas ar postiem bet no taaam var tikai smagi iereekt par daza laba gudriibaam vai mulkiibaam !!!!!! Cilveekiem patiik reekt? nafig tad sis forums ja te par informaaciju un noderiigiem failiem naudu prasa!!!! Vins tevi nespiezh neko pirkt - Linux ir par briivu dadaties uz gign bodiiti un tur tirgojaties ar saviem "straadaajosajiem" failiem !!! Taa arii var. Man laikam kkada Linux maanija, laikam del ta ka uz Windows XP daudz kas karas. Ja gribi serveri+speelet 1.6 Linux+WINe ! WINe ir windows emulators ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ble psc es prasiiju paliidzeet bet nexuja ..tipa saak lielities ka man ir taadi faili es esmu batjka u.t.t bet man ir galiigi po. vai tev vinji ir vai nav.. naffig jums tas ir jaaraxta "man ir faili es maaku to aptureet bet es nevienam neteikshu kaa to izdariit" kaads no taa prikols? te ir forums jums buutu jaapaliidz nevis jaapi6 citiem mozgas..! ja negribi paliidzeet pis na.! jefins, es pazinjoju ka ir tadi faili, bet nelieklu tapec ka gribu 100% visu izpetit u.tt. Ja esi ar kautko neapmierinats tad ielien sturi un doma vai turet serveri vai nee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jefins Posted April 5, 2007 Author Report Share Posted April 5, 2007 (edited) vot es tagad ari par to domaaju..+ Gakh es nedomaaju tie6i par teviim.. Edited April 5, 2007 by jefins Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 (edited) Tatad, anyone wanna give us the fix? >>> kads negrib iedot mums labojumu? Atbilde buus: NEE Jo mums ir uzdevums: atrast jaunu exploit pirms veert shitos caurumus ciet! lai buutu ar ko juus visus kaitinaat (atkal) EDIT: hehe... Edited April 5, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 ko juus ar to linuks te piepisaaties!!!! zb 8 lapas ar postiem bet no taaam var tikai smagi iereekt par daza laba gudriibaam vai mulkiibaam !!!!!! nafig tad sis forums ja te par informaaciju un noderiigiem failiem naudu prasa!!!! dadaties uz gign bodiiti un tur tirgojaties ar saviem "straadaajosajiem" failiem !!! Ar tevi jau sen viss skaidrs, tu tik ta uz haljavu kauko dabut, un tada sajuta ka pats ari esi uz haljavu te ticis :/ Taapeec vainu liec linux, vai sedi un gaidi kad vinji tiks laisti apgroziibaa... :/ Un neteelo no sevis muljki, ja pats nesaki kauko darit tad neviens cits tava vieta nedaris (no pieredzes) so piss off, and have a nice day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Troxy Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Es runaju par Win aizsardziibu man tas izdevas. Nu jau man serveris griezaas labu laiku,pats meginaju pakart un viss ok nevar lai veel pastradaa, ja vis buus ok,tad pateikshu kaa tas daraams. Lai nesanaak kauka stulbi tipa zinu kaa bet beigu beigas huj taa kaa japagaida lidz riitam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 so piss off, and have a nice day! Man shitais Neinstale Linux, tatad... Un pa 120 replies, nevar dabuut tieshu atbildi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIEVS Posted April 5, 2007 Report Share Posted April 5, 2007 Troxy.. luduzu atrodi mani skyp'ē... man ar tevi jaaparunaa nick: imantinjs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts