Guest hippijsss Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 (edited) ble tu smeredeli jurko iemacies rakstiit peace kautkads siiikais no siliites iznacis raksta piis . kas tad taa raksta ? nu vieniigi Jurko mjaaa ble kur tas macho ? ja es buutu admins es dariitu shadi nejau nee joxxxx me nav tik varens Edited April 7, 2004 by hippijsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted April 5, 2004 Report Share Posted April 5, 2004 kadam tavam klanam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 macho man vajadzetu klanam vote . vari iedot ? man ir 24 gadi un manaa klanaa nav neviena speletaja kuram butu zemak par 20gadiem me nopietni [email protected] http://www.gign.lv' ] kaarteejais fenomens.... vai tik tu neesi tas viedais 24gadiigais dzheks kas nespeeja atrast GIGN forumaa pieteikumu sadalju, ja to ir speejushi kaukaadi maloletkas ap 11 gadiem. Ticamiibas moments kaut kur citaa pieturaa izkaapj. un... JAA es tieshaam varu. Man tik tieshaam ir taada iespeeja kaa iedot votes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 macho man vajadzetu klanam vote . vari iedot ? man ir 24 gadi un manaa klanaa nav neviena speletaja kuram butu zemak par 20gadiem me nopietni [email protected] http://www.gign.lv' ] kaarteejais fenomens.... vai tik tu neesi tas viedais 24gadiigais dzheks kas nespeeja atrast GIGN forumaa pieteikumu sadalju, ja to ir speejushi kaukaadi maloletkas ap 11 gadiem. Ticamiibas moments kaut kur citaa pieturaa izkaapj. un... JAA es tieshaam varu. Man tik tieshaam ir taada iespeeja kaa iedot votes. Galvenais, ka klaniem (arii bez vaarda) dod votes tiesiibas peec taa vai Tev klanaa nav neviens, kas buutu jaunaaks par 20 gadiem Marchello, Tev ir smagi paveicies un es vispaar nesaprotu, kaa Tu savos 19padsmit esi dabuujis votes un admina(!!!) tiesiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
}I{yk_ Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 vai tad vote jau nav admina tiesiibas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 taadas pashvakas... tev buus jautaajums ka shis klans radies ? nee nebuus. Man po Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 taadas pashvakas... tev buus jautaajums ka shis klans radies ? nee nebuus. Man po Beidz! Ljaunais! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 man ir 24 gadi zemak par 20gadiem me nopietni Ja tev iedos(jaasmejas) tad kaads tur sakars cik veci jus tur esat....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 shitais hipijs kad me un veel dazhi speeleejaam zeonas servaa.. vinjsh ar tad speeleeja.. tikai taapat.. prasa man ar lai iedodu tiesiibas uz zeonas servu ar saaka kauko muldeet ka vinjam 24 gadi vai cik tur...... [pfffffff] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted April 6, 2004 Report Share Posted April 6, 2004 eu paga paga! vote tiesiibas ir 'taadas pashvakas...' ? mlee, esmu shvaks awww! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 da bljeeee kads jums tur sakars ar mani un macho sarunu nu jogaidii tak zai bal ka juus te maisaties nu labi komentarus jau var parakstiit bet nu iejaukties starp mani un machu nu tak liekat mani mieraa. nejau juus man dosiet taas tiesiibas bet gan macho ,bet veeel jau nekur nav rakstiits ka vispaar dabuusu ( ) es visu savu muzu gaidiju shiisi tiesiibas . galu galaa man vaig un es gribu bet viss ir macho rokas taka macho turies es par tevi Man patikaas $ii pui$a dazhi izteiktie teksta elementi Piemeeram: kads jums tur sakars ar mani un macho sarunu, (teikuma uzbuuve-ideaala, gluzhi kaa no Ziidas mutes nakusi ) zai bal (ah, tad shitaa to vaardu pareizi raksta ) nejau juus man dosiet taas tiesiibas bet gan macho (dos,dos,nejau,nejau), bet pats labaakais: starp mani un machu Nu ko macha, piiis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Gribi izcelties uz citu fona?! Tēlo baigo gudreli un pisīsies tagad visu kļūdām klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 ble tu smeredeli jurko iemacies rakstiit peace kautkads siiikais no siliites iznacis raksta piis . kas tad taa raksta ? nu vieniigi Jurko mjaaa ble kur tas macho ? ja es buutu admins es dariitu shadi nejau nee joxxxx me nav tik varens tipisks 24gadnieka teksts. gordon - ignoree jurko tam aakstam darbaa nav ko dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 gordon - ignoree jurko tam aakstam darbaa nav ko dariit Toch zini ka shamais tur straadaa??? Man liekas ka shameejais vienkaarshi muld. AAAAAAAA Vai arii tikai piehaltuuree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 Toch zini ka shamais tur straadaa??? Man liekas ka shameejais vienkaarshi muld. AAAAAAAA Vai arii tikai piehaltuuree. TUR? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 aaa ja kas macho es tevi respekteju un piedod kas notika GIGN servukaa man vienkarshi melnie uznaca jo..... aa nu tev tak neinteresee sor bet man ta liekas ka mees novirzamies taka biku no temas ne ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 7, 2004 Report Share Posted April 7, 2004 baaaaaaaaaaaac ka man besii tas Jurko man liekas ka vins ir aptaurets telo te kautkadu kruto domaa ka ar macho lielie chomi utt bet macho nedomaa otradi ka juus esat abi baigies chomi bet ka Jurko domaa ka tu vinjam esi baigais choms Link to comment Share on other sites More sharing options...
daGGer Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 TUR? es domaaju tajaa www.intelltech.lv kantorii Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 arprāc Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 baaaaaaaaaaaac ka man besii tas Jurko man liekas ka vins ir aptaurets telo te kautkadu kruto domaa ka ar macho lielie chomi utt bet macho nedomaa otradi ka juus esat abi baigies chomi bet ka Jurko domaa ka tu vinjam esi baigais choms zini ko dzhekinj. Es arii domaaju ka mees ar Jurko esam baigie chomi. Droshvien es arii esmu aptaureets... 2daGGer jaa vinsh tur straadaa. Es saprotu ka tev gruuti noticeet, bet taa tas tieshaam ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 Jāgaida, kad uzradīsies, kāds kas pateiks, ka hippijsss patiesībā ir 14 gadus vecs, ja ne mazāk. listening: Sisters Of Mercy - Detonation Boulevard.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 (edited) Vienkaarshi es esmu , kas piehaltuuree firmaa.,kur apgrozaas lielais pikjis un nezin kaapeec iedomaajos, ka esmu baigais choms Macho! Bljin kur taads var rasties Edited April 8, 2004 by Jurko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 tam aakstam darbaa nav ko dariit Nee,man dazhkaart tieshi piebesii,ka citi var likt miiksto bet man jaastraadaa Nu kjipa faaterim liekas,ka es neko nedaru (un taa vienmeer ) Nu un tad es ienaaku un uzlieku miiksto darbam un citreiz panesaas varbuut arii kaut kas sviestains! Bet taapeec jau nav mani jaapadara par greekaazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest hippijsss Posted April 8, 2004 Report Share Posted April 8, 2004 nu kapee tev jurko ie daudz jadirsh nu kas iko ? tu tiesaam skasi man besiit un netelo te nekadu vareno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now