SuperRembo Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nezinu cik ta ir patiesa informacija kas nokluva manas ausis. Tatad par GIGN web lapu. Vinu worms nav taisijis no 0, bet no kaut kada arzemju saita ir kopejis nezin cik daudz ko, bet fakts ir fakts. 2 lieta GIGN lapa ir bijusi pagatne uzlausta ???? Jo teica ka viens cilveks esot uzlausis bijis sen. P.s worm aj aj aj, ja sis zinas ir patiesas ja pareiza jauan informacija uzbrukums ir bijis pirms 3 menesiem. p.s.s Sis cilveks viens no draugiem.lv admins kurs neteiksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARp^ Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 *Meklē smaidiņu, kurā tiek pie deniņu daivas pielikts ierocis un izšauts no tā* Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nezinu cik ta ir patiesa informacija kas nokluva manas ausis. Tatad par GIGN web lapu. Vinu worms nav taisijis no 0, bet no kaut kada arzemju saita ir kopejis nezin cik daudz ko, bet fakts ir fakts. 2 lieta GIGN lapa ir bijusi pagatne uzlausta ???? Jo teica ka viens cilveks esot uzlausis bijis sen. P.s worm aj aj aj, ja sis zinas ir patiesas ja pareiza jauan informacija uzbrukums ir bijis pirms 3 menesiem. p.s.s Sis cilveks viens no draugiem.lv admins kurs neteiksu un? vareeji to PM wormam vai arii ticiiba neljauj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 So fucking WHAT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 SuperRembo, es vienmēr esmu zinājis, ka tu esi tik pat stulbs, cik stulbs ir Tavs niks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Vispār jau viss tur nav melots. Ja pareizi atceros, reiz GIGNa ziņās bija minēts par to, ka kāds painformēja, ka failiņš ar šādām tādām accessa detaļām mētājas pārāk labi pieejams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Nē nu, lai jau tā ir taisnība, es vnk neizprotu šī topika jēgu, kapēc viņš vispār tika celts. SR -> Ja Tu uzzināsi mana peņa izmēru, arī taisīsi topiku ? Edited March 28, 2007 by n0r3k Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 zinu ka augsheejais logo ir nemts no art.counter-strike.net (vairs neeksistee) un virsuu uzrakstiits GIGN un pielikts kreisajaa pusee 4uvaks autora atljauja bija prasiita? 99% latvieshu nevienam neko neprasa, jo visiem pie d*rsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nezinu cik ta ir patiesa informacija kas nokluva manas ausis. Tatad par GIGN web lapu. Vinu worms nav taisijis no 0, bet no kaut kada arzemju saita ir kopejis nezin cik daudz ko, bet fakts ir fakts. 2 lieta GIGN lapa ir bijusi pagatne uzlausta ???? Jo teica ka viens cilveks esot uzlausis bijis sen. P.s worm aj aj aj, ja sis zinas ir patiesas ja pareiza jauan informacija uzbrukums ir bijis pirms 3 menesiem. p.s.s Sis cilveks viens no draugiem.lv admins kurs neteiksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 bet par kuru web lapu iet runa? par jauno? vai veco? + tu esi baigais stu4iitaaajs ,tagad zinasu ka tev nevar uzticeeeties Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 uzlausta Cik tev gadi? Kauns nav nezinat, ka lauzt raksta ar "z" Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 SR neaizmirsti tie ir tikai no citu cilvēku mutēm ir ticis un varbūt ir arī kautkas nepaties.nav par agru cilvēkus apvainot??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 man gan bija interesanti to uzinaat.. takaa un tas ira spams.. dari ko gribi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Apsveicam superrembo. Vinsh ir paargaajis jaunaa stadijaa - no penja pumpeetaaja vinsh ir kljuvis par ierasto gigna dauni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Cik zinu worms pie shii weba, foruma ir stradajis 2 gadus lai tadu dabutu. Manaa uzskataa taa tiesam ir apvainosana. Un es NEKAD neticesu, ka worms shim webam ir kautko spikojis. Edited March 28, 2007 by akec Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 SR ko tad tu pats spiko no php-fusion ? Kauns galigi nav? Jaunatne... daunatne Link to comment Share on other sites More sharing options...
akec Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Vispar sho topiku deretu lock. Kautkada tizla teema kura nav patiesa.. nedomaju ka vajag apspriest ko taadu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) Šis cilvēks laikam nemainīsies. Esmu pamanījis, ka viņš kļuvis daudz aktīvāks kopš tika izdzēsts Superrembo help topic zem mods/plugins sadaļas(vai arī es vienkārši esmu akls?) Tas, kas to izdarija, laikam aizkaitināja dievus un pie mums atkal tika nosūtīts sr Varbūt būtu laiks pielietot kādu "rituālu" Ja es būtu "šamanis" es veiktu to tur ar galvenajiem vārdiem "banbanbanparam" Visus šos gadus viņš ir spiedis sevī skaudību un beidzot tā ir izlauzusies ārā!!!11111adinadiadin Edited March 28, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Nezinu cik ta ir patiesa informacija kas nokluva manas ausis. Tatad par GIGN web lapu. Vinu worms nav taisijis no 0, bet no kaut kada arzemju saita ir kopejis nezin cik daudz ko, bet fakts ir fakts. 2 lieta GIGN lapa ir bijusi pagatne uzlausta ???? Jo teica ka viens cilveks esot uzlausis bijis sen. P.s worm aj aj aj, ja sis zinas ir patiesas ja pareiza jauan informacija uzbrukums ir bijis pirms 3 menesiem. p.s.s Sis cilveks viens no draugiem.lv admins kurs neteiksu Tas tavs fakts nav nekāds fakts, bet tukša diršana. Neviens saits pat tuvu nav līdzīgs gignam (ar to es nedomāju tikai vizuālo staffu, bet arī visas fīčas, kas parastiem mirstīgajiem nav redzamas). Kas attiecas uz uzlaušanu, tad pirms 4 gadiem kaut kas līdzīgs tiešām notika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 (edited) citēju savis teikto no cita topic! tavām zināšanām - šī mājaslapa ir paša worm'a pirkstiem taisītiem gribi pataustī pirkstus? - 5ls sekundē! Edited March 28, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 p.s.s Sis cilveks viens no draugiem.lv admins kurs neteiksu man shkjiet, ka dalja ir palaidusi garaam sho te teikumu. juus saprotiet, ko tas noziimee!!!??? SR paziist draugiem.lv (a.k.a. Latvijas iedziivotaaju DB) adminu (o ma gooooooooood) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 man shkjiet, ka dalja ir palaidusi garaam sho te teikumu. juus saprotiet, ko tas noziimee!!!??? SR paziist draugiem.lv (a.k.a. Latvijas iedziivotaaju DB) adminu (o ma gooooooooood) tad redz kur bija tā sāls.. a to man jau likās, kādā sakarā vinš uztraucas par gignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 Ja SR buutu mazliet gudraaks, tad kaut vai apskatiitos css kodu... peec taa vien var pateikt lapa ir taisiita pashrociigi + vel bija mazinji errori kad gaaju paari ar validatoru Uzlausta? man gan liekas ka bija atrasts caurums psyhostastos par kurieni vareeja uzzinaat datus par db utt.. p.s. ja worms ir kopeejis css, tad respect to visu paarakstiit/paarlabot pa savam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 + vel bija mazinji errori kad gaaju paari ar validatoru Tas gan pats par sevi nav nekāds autora rādītājs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 SR cer pagarinat savu bezgaliibaas meramo kraanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now