memorexLV Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Information: Size: 144 Mb Length: 7:46 Author: memorex Mirror #1 NetGames ftp Mirror #2 FileFront Mirror #3 Filer Mirror #4 FileFactory Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Nu nez man neipasi... Man citreiz pat labak ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
memorexLV Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Nu nez man neipasi... Man citreiz pat labak ir Tu pat nēsi redzējis un kautko jau raksti 4 min pēc ievietošanas šaubos vai paspeji novilkt un noskatīties 8min Edited March 25, 2007 by memorexLV Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Tu pat nēsi redzējis un kautko jau raksti 4 min pēc ievietošanas šaubos vai paspeji novilkt un noskatīties 8min ^^ pwnt vēlāk novilkšu un nolupīšu. lai gan no tevis jau k-kādu mūviju esmu redzējis. ka tik šitā pati ar nebūs bijusi.. edit: pašlaik velku Edited March 25, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Ir ok, pirmās 3 min ir interesanti skatīties, bet vēlāk jau sāk apnikt, visu laiku viena un tā pati lēkāšana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Tu jau reiz ieliki savu stunt movie, kas ir līdzīgai šai te. Apnicīgi vislaik vienu un to pašu lupīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
memorexLV Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 cs movie jau arī viens un tas pats skrien un noshauj, bet tie kas aizraujas ar cs tie skatās un liekas ooo šitas kadrs labs, bet izstenībā ar vislaik viens un tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 beidzot ir mašīnas slaidi bija labi godīgi taisītie stunti labi joprojām daudzi "stunti" tasīti ar to gļuku ka nedaudz uzsit un nereāli augstu uzlec/uzlido kopumā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 cs movie jau arī viens un tas pats skrien un noshauj, bet tie kas aizraujas ar cs tie skatās un liekas ooo šitas kadrs labs, bet izstenībā ar vislaik viens un tas pats Par cs tas ir cits stāsts. Protams, pāris reizes jau var noskatīties šādus mūvikus, bet, ja nekā jauna viņos neparādās, tad skatīšanās vairs prieku un interese neizraisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Reāls mūvijs. Labi stunti, bet tur kur RAVENGER 2:30 ar taksīti močīja, tā bij čistākā šara. Vajadzēs ari VC novilkt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 reāls mūvijs. man ļoti aptika. vislabāk no visiem jūsu mūvijiem. p.s., kad ir tumšs ieskaties 1. pilsētas augstajā ēkā, laikam bija pie striptīzkluba. Bieži p1mp1 tur var redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
memorexLV Posted March 25, 2007 Author Report Share Posted March 25, 2007 2 Glud!naTajs: Katram savs . Paldies par komentariem (arī netik labiem) 2 Traffic: Jā tā ir viena no vc pērlēm bildes te Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 norm muuvijs Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 Ir oky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted March 31, 2007 Report Share Posted March 31, 2007 NICE man patika pie tam stroikam (jeb ka vinus tur sauc) tie slaidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkaM^ Posted April 1, 2007 Report Share Posted April 1, 2007 Bija interesanti paverot un uzinat kautkadu fisku!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now