Ziediņš Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 http://fishki.net/comment.php?id=19133 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kontortionists Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Kur ta emo karalis Bils no Tokio Hotel? Viņus uz Taizemi vajag sūtīt, lai pilns komplekts būtu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 1./2. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 tas tokio hotel geji! SUX! Blee meičas no mūsu klases ir kā bez galvas no tie gejiem vinas pat sāk mainīt savu izskatu un visur raksta Laimy.....and Bil(tokio hotel) -10cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 tas tokio hotel geji! SUX! Blee meičas no mūsu klases ir kā bez galvas no tie gejiem vinas pat sāk mainīt savu izskatu un visur raksta Laimy.....and Bil(tokio hotel) -10cm Ej pakaries aprobezhotais kropli! Kautkas pret pret emo? CIET KLUSU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 smukas meichas Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ej pakaries aprobezhotais kropli! Kautkas pret pret emo? CIET KLUSU! neesi tik EMOcionaals Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 feini puiši, man patīk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Atradaas te EMO cilveeks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 el moerto ej vēnas pagraizi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 (edited) manuprāt, minoritātes identitātes jautājums jau tika atrisināts fb sigā: Es atradu minOritija prototipu iekš face.lv. Es pat teiktu, ka viņš izskatās diezgan juteklisks ^^_ pirmo reizi, kad redzēju Bilu no TH, naturāli padomāju, cik forša seja čiksai. kad uzzināju, ka tas ir džeks, biju smagi sašutis un sāku apšaubīt savu seksualitāti. smile.gif same Edited March 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 pirmo reizi, kad redzēju Bilu no TH, naturāli padomāju, cik forša seja čiksai. kad uzzināju, ka tas ir džeks, biju smagi sašutis un sāku apšaubīt savu seksualitāti. par laimi, nākamajā vakarā aizbliezu uz klubu un viss salikās atpakaļ pa plauktiņiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 ok nu var saprast ka katram savs stils un nevajag dir*t virsu ja kaads atskjiras, bet dazhi no tiem chaljiem bisk paarspiilee. liela dalja taa dara tikai tape ka taa saakushi staigaat daudzi (kjip pakaljskreejeeji). saprotu ka var cakareties ar stilu, bet nejau tik daudz lai izsakties pec chiksas. iisumaa ko es par to visu domaaju---->staigaa kaa un kaads gribi, bet nekljuusti par transvestiitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 E.M.O aka Es mīlu Origo D tas tiem emo origo beerniem. bet nu, tie emo vnk ir pretiigi. Citeesu savu draugu. Emo puisiiti nevar atskirt no gotu meitenes. (skatoties no muguras(dazus ar skatot no prieksas)) D Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 E.M.O aka Es mīlu Origo D tas tiem emo origo beerniem. bet nu, tie emo vnk ir pretiigi. Citeesu savu draugu. Emo puisiiti nevar atskirt no gotu meitenes. (skatoties no muguras(dazus ar skatot no prieksas)) D EMO pārņem pasauli, ka es tev saku. Pēc gada satikšu, pats būsi EMO, a ne parodija aka metaļurga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs_parodija Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 EMO pārņem pasauli, ka es tev saku. Pēc gada satikšu, pats būsi EMO, a ne parodija aka metaļurga. Ja es kļūšu par EMO tad oficjaali paziņoju, tu drīkst''esi mani nošaut uzreiz uz vietas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ja es kļūšu par EMO tad oficjaali paziņoju, tu drīkst''esi mani nošaut uzreiz uz vietas ha ha, jāsāk krāt nauda puškai, nez kas man sanāks pēc gada krāšānas. līdz awp jātiek... nē, bet es par tiem emo noptieni, k-kādā saitā lasiju, ka šie savācot savās ķetnās, tūkstošiem jauniešu dienā, bet nu tas saits bija apšaubāmas izcelsmes, tāka var arī nepieņemt to par neapstrīdamu patiesību Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ja es kļūšu par EMO tad oficjaali paziņoju, tu drīkst''esi mani nošaut uzreiz uz vietas me too es tev iedo6u saveejo fabarmu (itaalju!!! ) es sevi nevreetu iedomaaties ka emo .. +gerb6anaas stils.. eebaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 EMO pārņem pasauli, ka es tev saku. Pēc gada satikšu, pats būsi EMO, a ne parodija aka metaļurga. Cerams ka liidz tam laikam vinjs man jau buus shashlika paraadu atdevis Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 (edited) Es neesmu EMO, driizaak saldais (TOMEER NEE!!), es vienkaarshi vareetu nosist VISUS pasaules kategoriskos cilveekus! Edited March 25, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Es neesmu EMO, driizaak saldais (TOMEER NEE!!), es vienkaarshi vareetu nosist VISUS pasaules kategoriskos cilveekus! sūdu tu varētu, malaci. a emo ir smieklīgi. Man atgādina emu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Bērnudārzs. Jums neapnīk dirst bezjēgā? Saklausījušies kaut kādos stereotipos un visi kopā rēc kā atsaldeņi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 Bērnudārzs. Jums neapnīk dirst bezjēgā? Saklausījušies kaut kādos stereotipos un visi kopā rēc kā atsaldeņi. Piekriitu, kad stubli ka atsaldeniem smieties, bet vnk ir smiekliigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted March 25, 2007 Report Share Posted March 25, 2007 i just love emo anime slide show's jaatziist, ka daziem labi piestaav tas stils, bet ja godiigi man lielaa mera pohuj 3 slide shows 2 slide shows P.S dziesmas izpilda - Breaking Benjamin un Three Days Grace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now