bencik Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 Istenibaa idealakais variants butu ja mes to Kurzemes pusee noorganizeetu,tad tomer Ridzinieki varetu ari iar Kurzemniekiem iepazities! P.s. Cool, 600 posts Good man vieta jau ir atrasta ta ka Kurzeme pagaidiis lidz vasarai Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted March 22, 2007 Report Share Posted March 22, 2007 man liekas kaadi padsmit cilveeki vareetu alvorta daarzaa saliist. nu hvz, jociigi ka vinjsh citiem uztic to kalkulaaciju ''makshkjereeshanas'' un ezeri gan buutu labaak vasaraa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Piesakos p.s. varu paņemt līdzi ogles un šķidrumu kas palikās no iepriekšējās reizes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 bet es tā padomāju, ka īsti negribētu tādam plašam baram to atvēlēt. A kapēc tad es vislaik klusēju, kā tev šķiet?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 23, 2007 Author Report Share Posted March 23, 2007 (edited) Nesaprotu, nah jums tas daarzs vajadziigs?! Ja arii man buutu daarzs, tad arii es diez vai uznjemtu veselu baru izsalkushu, izslaapushu ljautinju! Un galu galaa - veel tachu nav vasara! Pienaaks vakars un ko tad? Taapat pa nakti laukaa nepaliksi - paaraak auksts veel ir! Taa kaa labhaak draudziigi ienjemam kaadu baaru un nevienam nebuus nekaadu probleemu. Nevajadzees uztraukties par savu daarzu, nobradaataam vecaaku pukjeem, nolauztiem kocinjiem, utt. Edited March 23, 2007 by `MaX` Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Nesaprotu, nah jums tas daarzs vajadziigs?! Ja arii man buutu daarzs, tad arii es diez vai uznjemtu veselu baru izsalkushu, izslaapushu ljautinju! Un galu galaa - veel tachu nav vasara! Pienaaks vakars un ko tad? Taapat pa nakti laukaa nepaliksi - paaraak auksts veel ir! Taa kaa labhaak draudziigi ienjemam kaadu baaru un nevienam nebuus nekaadu probleemu. Nevajadzees uztraukties par savu daarzu, nobradaataam vecaaku pukjeem, nolauztiem kocinjiem, utt. Any ideas ? Esmu par Iru Krogu, tikai neliela problema... finanses, man it ka nauda ir, bet es zinu ar ko beidzas shie bara ienemshanas vakari >50 ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Jā, labāk piedzerties krogā. Dārzā labāk vēlāk kādu VIP zināmo un rekomendēto personu tusiņu uzrīkošu, kad būs siltāks laiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Jā, labāk piedzerties krogā. Dārzā labāk vēlāk kādu VIP zināmo un rekomendēto personu tusiņu uzrīkošu, kad būs siltāks laiks. Domaa, kad te baigie bandiiti dzeeraaji brauks Varetu uztaisiit kaadu aptaujinju, un apskatiities ko reali cilveki grib krogu vai house party p.s. a kadam nestradaa kaads paziistams kada krogaa, tas buutu super savu shmigu panem lidzi un tik mauc, taa ir dariits sanaak dikti letaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 p.s. a kadam nestradaa kaads paziistams kada krogaa, tas buutu super savu shmigu panem lidzi un tik mauc, taa ir dariits sanaak dikti letaak Galīgi garām, iedomājies tu stāvi aiz letes, gaidi, kad beigsi darbu, a tavi koriši tev pretī taisa pārty...es izsauktu apsargus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Es par HOUSE PARTY. Vakari jau ir pietiekami silti, lai tusētos ārā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Es par HOUSE PARTY. Vakari jau ir pietiekami silti, lai tusētos ārā. Un visu bāru owneri ir pietiekami sapratīgi, lai redzētu, ka gludeklim šmigu nevar tirgot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 kā var tādā laikā kāds ir tagad, sēdēt kaut kādā bārā ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Un visu bāru owneri ir pietiekami sapratīgi, lai redzētu, ka gludeklim šmigu nevar tirgot Exactly! Bet tiešām burziņam ir nepieciešams plašums un brīvība. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 JO jo tad mekleejam joprojam darzu??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 nu es varētu piedāvāt savu dārzu + pirti , kaut rīt , tik vai kāds īpaši gribēs kratīties tādu gaisa gabalu ... (Ķekava) Arī varētu Jimmijam beidzot parādu atdot :* gigl! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 yo janka =) sabuhaasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 nu es varētu piedāvāt savu dārzu + pirti , kaut rīt , tik vai kāds īpaši gribēs kratīties tādu gaisa gabalu ... (Ķekava) Arī varētu Jimmijam beidzot parādu atdot :* gigl! eee...nu ideaali A cik vareetu taxis maksaat liidz Kjekavai? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ķekava ir gabaliņu aiz Katlakalna ja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Nav problēmas sakāpt mikriņā un pojehaļi. Tad sarunājam uz nākamnedēļu fujī dārzu. Tas dārzs ir liels? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Ķekava ir gabaliņu aiz Katlakalna ja? KATLAKALNS FTW!!! Nu tā kā Ķekava tiešām nav tālu no Katlakalna, tad es pat maybe apsveru iespēju parādīties tur. -edit- Ā pareizi, es tak nākamnedēļ esu Francijā Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 fuj1 tāds mīļš! redz, nu jau ir dārzs & pirts! tātad, gaļa un tīrība. ^____^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 24, 2007 Author Report Share Posted March 24, 2007 fuj1 tāds mīļš! redz, nu jau ir dārzs & pirts! tātad, gaļa un tīrība. ^____^ a moch vinjsh vecenes arii vareetu sagadaat! tad vispaar buutu zelta cilveeks! nebuutu prasts geju vakars Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecis2k7 Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 KATLAKALNS FTW!!! Nu tā kā Ķekava tiešām nav tālu no Katlakalna, tad es pat maybe apsveru iespēju parādīties tur. -edit- Ā pareizi, es tak nākamnedēļ esu Francijā formaat plikaas dirsas ir ftw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 24, 2007 Report Share Posted March 24, 2007 Blin chista gribat shonedeelj, man galiigi neder Bet lidz Kekavai aizbraukt kaa divus pirkstus apcuraat.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 27, 2007 Report Share Posted March 27, 2007 Te laikam viss apstajies un iniciativa zudusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts