p0pE Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 kad skatiijos lionz pamaaciibu par modeljiem vinjam tur bija paraadiits kaa modelis izskataas bet man vhe ir tikai cycler_sprite kubiks un speleetaaju spavni ir zalji kluchi kaa dabuut modeljiem preview? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 wo wo.. man arii raadaas taadi kluciishi.. ;( paliidz kaads p.s. LIONz'am laba pamaaciiba.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 this should do the trick! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRUPIS Posted March 18, 2007 Report Share Posted March 18, 2007 Paldies vincister! Man loti nodereja Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 8, 2007 Report Share Posted April 8, 2007 (edited) man gan nekas nav.. jau vairaakas reizes esmu paarinstaleejis.. (( es vnk nevaru neko izveidot no modeljiem.. :@ man neraadaas kaa atteels.. un mineet, kaads vinjsh ir es arii nevaru.. ;( Man kjipa pie Tools=>Options=>3D wiews pie Animate models ir ielikts kjeksiitis, bet taapat nekaa.. aa un jaa es *.mdl nevaru ielikt caur cycler sprite, jo man tur var panjemt tikkai *.spr failus.. es lieku caur cycler.. Edited April 8, 2007 by arvist Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 man gan nekas nav.. jau vairaakas reizes esmu paarinstaleejis.. (( es vnk nevaru neko izveidot no modeljiem.. :@ man neraadaas kaa atteels.. un mineet, kaads vinjsh ir es arii nevaru.. ;( Man kjipa pie Tools=>Options=>3D wiews pie Animate models ir ielikts kjeksiitis, bet taapat nekaa.. aa un jaa es *.mdl nevaru ielikt caur cycler sprite, jo man tur var panjemt tikkai *.spr failus.. es lieku caur cycler.. man tas pats, nerāda modeļus un var tikai .spr failus ielikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted April 9, 2007 Author Report Share Posted April 9, 2007 tur var panjemt mdl failus tikai uzzini kaa sauc vajadziigo modeli piem. rusian_jeep.mdl un tajaa browse model logaa panjem modelju mapi ieej vinjaam un uzspied kaadu burtu piem. r un tew paraadiisies izveele kuraaa buus modelji ar nosaukumiem kur pirmais ir r ceru ka saprati (varbuut tu jau taa dari ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 bet kā lai dabū kad redz tos modeļus?! man nerāda!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Džeki nečīkstat man ar rādas tik parasts rozā klucis un nerādās modelis pēc izskata karoč ja lielākās problēmas ir uzminēt to lielumu dariet tā komplitējiet mapi bez sky tā lai ir ūberākie gļuki un tad jums sakomplitēs bez viss un tas notiks teju 5 sek. aizskrieniet līdz modelim paskatietiesties kāds lielums viņam ir un ieliekat kluci ja vajag lai nevra viņam izskriet cauri Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 Džeki nečīkstat man ar rādas tik parasts rozā klucis un nerādās modelis pēc izskata karoč ja lielākās problēmas ir uzminēt to lielumu dariet tā komplitējiet mapi bez sky tā lai ir ūberākie gļuki un tad jums sakomplitēs bez viss un tas notiks teju 5 sek. aizskrieniet līdz modelim paskatietiesties kāds lielums viņam ir un ieliekat kluci ja vajag lai nevra viņam izskriet cauri kā tad Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nu es jau nemaz nevaru ielikt *.mdl , jo man ir atljaut tur pievienot tikai *.spr failus!!! un es nevaru nomainiit uz *.mdl Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 nu es jau nemaz nevaru ielikt *.mdl , jo man ir atljaut tur pievienot tikai *.spr failus!!! un es nevaru nomainiit uz *.mdl esi dzirdējis tādu prikolu: filename lodziņā ieraksti "*.*" (zvaigznīte punkts zvaigznīte) un redzēsi visus failus! ieraksti *.mdl un redzēsi visus *.mdl Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 9, 2007 Report Share Posted April 9, 2007 bet kā lai dabū kad tos modeļus redz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 wo wo.. , ka lai kad tu taisi mapi VHE lai redz nevis rozaa kluci ( galiigi ne peec izmeeriem) , bet pashu modeli 3D skataa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 (edited) kā tad Nju es tā daru. Vienīgais ko zaudēju 3 min. un jūs te čīkstot zaudējat pāris dienas. . labi nespamošu ieejat te un rakstiet hammer_v35. 35 VHE versija vai jaunāka ja atrodat uzstādījumi jāliek tā pat kā 32 un 34 jo gigns dod 34. man te bija kaut kur tiešāks links bet nevaru atrast kad atradīšu iedošu OOO atradu te ir 35 VHe versija un ja gļuko vell jo projām padomāšu ko ieteikt P.S 35 nav gļuki modeļi redzemi 3D skatā. karoča vieglāk strādāt u.t.t P.S.S sorry te ir tik beta versija 35 bet varat pameiģināt moš noder tur nav instalers. Dziļāk neskaidrošu paskatiesties paši Edited April 10, 2007 by amnezija Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 man ir maping SDK un cik es taa skatos tur jau ir uzinstaleets v35... Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 man ir maping SDK un cik es taa skatos tur jau ir uzinstaleets v35... tad meklē jaunāku ja tāda ir pats nezinu man te viens draugs u precīzāk drauga draugs novilka jaunāko VHE versiju paprasīšu kur vilka moš būs labāks!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ko jūs te kasaties? manis veidotajā Mapping SDK pakā ir viss nepieciešamais lai modeļi rādītos Hammer 3D skatā! Ja jums nerādās tad neesat pielikuši to *.fgd kurš nāk Mapping SDK līdzi vai arī hammer opšenos esat nogriezuši 3D model rendering uz 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
amnezija Posted April 10, 2007 Report Share Posted April 10, 2007 ko jūs te kasaties? manis veidotajā Mapping SDK pakā ir viss nepieciešamais lai modeļi rādītos Hammer 3D skatā! Ja jums nerādās tad neesat pielikuši to *.fgd kurš nāk Mapping SDK līdzi vai arī hammer opšenos esat nogriezuši 3D model rendering uz 0 Nu es jau nesūdzos man jau viss iet. Es tik ceņšos kā varu palīdzēt citiem. Metot gudrus padomus Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 vincister tu tieshi kuru *.fgd domaa? to kas ir Hammer=>fgd=>Counter strike=>counter-strike.fgd ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 vincister tu tieshi kuru *.fgd domaa? to kas ir Hammer=>fgd=>Counter strike=>counter-strike.fgd ?? jā! es arī nesaprotu P.S.- aizmirsu kur .fgd jāliek Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 aizmirsu kur .fgd jāliek izlasi pamaaciibu kaa nokonfigureet hammeri tur ir teikts.. psc.. nu ej pie options un meklee.. es preciizi neatceros kur.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Lai rādītu modeļus ir šim jābūt parkopētam pa virsu vecajam hammer.exe (update 3.5), kā arī jāuzstāda šis .fgd fails. p.s. Pēc opcijās veiktajām izmaiņām neaizmirstiet nospiest OK un restartēt hammeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 Oddish es nez vai kkas ar mani nav kaartiibaa vai kaa, bet nju man taapat neraada... ((((((((((((((((((( psc.. ES NEZINU< KO LAI DARA.... :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted April 11, 2007 Report Share Posted April 11, 2007 pēc kā tu spried, ka nerāda? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now