vincister Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Īsa priekšvēsture ------------------------- Nācās pārinstalēt windowsu (phew!), divreiz (ouch!) Jāvāc atkal pa jaunu kopā visas progas, arī tās kuras vajadzīgas karšu taisīšanai. Pie otrās reizes man iešāvās prātā doma salikt visu šito ko man vajag vienā installerī un miers. Nu lai ja gadijumā atkal kaut kas, tad viens install un viss vajadzīgais ir. Kas tas ir? ------------------------- Nu tātad viens installers (2,8 Mb liels) kurš ietver: * Valve Hammer Editor - Hammer 3.5 * Zoner's Half-Life compile tools - jau hammer\tools folderī * Game configuration files for Hammer (*.fgd) - tas ko daudzi te prasa (nu tā ka hammerā rāda modeļus etc.) * Wally - pats par sevi * Jed's Half-Life model viewer * ResGen * WinBSPC Kas vēl? ------------------------- Nu varbūt vēlāk sameikošu versiju ar vēl kādām noderīgām progām klāt. Konfigurācija ------------------------- Nu diemžēl nevar automatizēt hammer konfigurēšanu, jo tad būtu iespējams tikai konstantā folderī instalēt. Tapēc pēc šīs pamācības konfigurējam. ------------------------- Download Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) tnx... spriežot pēc tā, ka teikts .fgd faili arī ir, laikam tad jau viņš ir uzstādīts? Edited February 20, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 tnx... spriežot pēc tā, ka teikts .fgd faili arī ir, laikam tad jau viņš ir uzstādīts? diemžēl nē (pierakstiju arī pirmajā poustā) nāksies konfigurēt pēc pirmās pamācības. ja nu kāds neko neruba no tās tad bļaujiet un es sataisīšu pamācību konkrēti šim, ar daudz bildēm, lai pat 5 gadīgs sīcis varētu nokonfigurēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 nu es uzstādīju, kā 1 reizē (pēc pamācības) uztaisu istabu ar info_player_start lai pārbaudītu, vai šoreiz kartes ies un būs, nokompailēju, erroru itkā nav, bet tomēt csā kartes kā nav tā nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 lai vēl kāds cits pamēģina, jo es 10x pārbaudiju un viss man iet. Pats tagad lietoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 nu nez... man nav gājis, kad parasto VHE lietoju (kur odiņa pamācība) uz šī tā pati problēma arī kad nokačāju mapes un ielieku cstrike vai vienalga kurā mapē, nav csā vienīgais iz''nēmums ir bijis ak_AssLock (laikam shine taisījis, bet īsti neatceros) kapēc tas ir bet citi nav? mistērija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 (edited) kāpē no tava fdg man nerāda modeļus? p.s.šito derētu piemest pie pinned... ā rāda modeļus,bet nerāda modeļus,ja taisīta karte uz vecāka VHE Edited February 21, 2007 by Ganupuika Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 nu nez... man nav gājis, kad parasto VHE lietoju (kur odiņa pamācība) uz šī tā pati problēma arī kad nokačāju mapes un ielieku cstrike vai vienalga kurā mapē, nav csā vienīgais iz''nēmums ir bijis ak_AssLock (laikam shine taisījis, bet īsti neatceros) kapēc tas ir bet citi nav? mistērija tad tu kaut ko mega nepareizi dari. varbūt tev ir vairākas cstrike kopijas uz kompja un tu liec ne tajā kuru lieto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 vincister! man ir 1 jautājums! ar ko atšķiras VHE 3.5. no VHE 3.5.1.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 21, 2007 Author Report Share Posted February 21, 2007 vincister! man ir 1 jautājums! ar ko atšķiras VHE 3.5. no VHE 3.5.1.? ar to ka smukāks splash screen un ikona ā un menu -> help -> ir pielikts šis tas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ar to ka smukāks splash screen un ikona ā un menu -> help -> ir pielikts šis tas mjā,par ikonu un splash jau biju pamanījis... bet helps būs jāiečeko! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3ad_nOw Posted February 22, 2007 Report Share Posted February 22, 2007 Vareji Pievienot Programmas Sprite Veidoshanai.. Etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 26, 2007 Report Share Posted February 26, 2007 āāā! nu es sapratu! man mapes jāliek D:\CS\Valve\Cstrike\Maps Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts