hyipzws Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Sveiki! Tātad Vajag Manai lapai banneri www.realhide.org Bannerim jābūt standarta izmēros 486X60 Vēlams būtu kustīgo. jābūt pieskaņotam ar manas web dizianu, un jāietvēr šīs 2frāzes: 1: REALHIDE.ORG 2. SĒRFO ANONĪMI Un varat vel kautko pielikt klāt ja liekas ka tā būtu labāk! Balvā: Piereģistrēšu jums divus .com vai .net vai .us domēnus uz jūsu vārda , un ja vajag varat arī dabūt 1GB vietu uz mana hosta, ar visu php un visiem parējiem rīkiem! Vai arī 7ls pārskaitījums uz jūsu Bankas kontu! Izvēlēšos banneri kurš man patiks vislabāk, un tas arī būs uzvarētājs! Laiks: 2 dienas līdz Piektdienai! Edited March 14, 2007 by hyipzws Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Sveiki! Tātad Vajag Manai lapai banneri www.realhide.org Bannerim jābūt standarta izmēros 486X60 Vēlams būtu kustīgo. jābūt pieskaņotam ar manas web dizianu, un jāietvēr šīs 2frāzes: 1: REALHIDE.ORG 2. SĒRFO ANONĪMI Un varat vel kautko pielikt klāt ja liekas ka tā būtu labāk! Balvā: Piereģistrēšu jums divus .com vai .net vai .us domēnus uz jūsu vārda , un ja vajag varat arī dabūt 1GB vietu uz mana hosta, ar visu php un visiem parējiem rīkiem! Izvēlēšos banneri kurš man patiks vislabāk, un tas arī būs uzvarētājs! Laiks: 2 dienas līdz Piektdienai! Konkurss! O, pag a kaadu tieshi tev vajag baneri? (kraasa, vai liinijas vai ko, izkaartojums...) Es domaaju ka tev taads nepatiks: EDIT: un vareeji iepostot agraak! pa 2 dienaam neviens nepaspees uztaisiit labu Edited March 14, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 Nu tas bija vnk izcils banners es teicu ka jaasaskan ar manu web dizainu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 ai gona vin- saskanjots ar web Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 14, 2007 Author Report Share Posted March 14, 2007 AR mobijiem dikiem man nevajag bannerus Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 nu man jau gribeetos domain, tikai jaapadomaa kaadu izskatu vinjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 (edited) Dawaij e s tev uzmeikoshu tiiri sexy baneri tikkai sazinamies , jo e s negribu ielikt, web`aa un tu tik novilksi , un es pasuukaashu prikstus ! takshto kaa ar tevi var sazinaaties? Nu itkaa tgd esmu pabeidzis, bet kur tu? Edited March 14, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ev, vai nu tev vajag vai man dzeest araa? alo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 14, 2007 Report Share Posted March 14, 2007 Ev, vai nu tev vajag vai man dzeest araa? alo? Ieliec un paradi mums,pirms izdzes! mes novertesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
trakacis Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 es nezinu varbuut tev patiks varbuut ne ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) Nu labi ielikshu savu... Vai arii : P.S neieliku ka Attached Image, jo nezinu vai varu uz tevi palauties Edited March 15, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 P.S neieliku ka Attached Image, jo nezinu vai varu uz tevi palauties LoL, ar FF - Save Image As...un tavs baneris ir manaa kompii...Bet gan jau, ka hyipzws tavu baneri, bez tavas atljaujas, neliks savaa webaa. Autortiesiibas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 LoL, ar FF - Save Image As...un tavs baneris ir manaa kompii...Bet gan jau, ka hyipzws tavu baneri, bez tavas atljaujas, neliks savaa webaa. Autortiesiibas... nu bljin biju piemirsis par shito prikolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frenzzi Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 nu pashlaik frenzzi banners vislabak izskatas Link to comment Share on other sites More sharing options...
hyipzws Posted March 15, 2007 Author Report Share Posted March 15, 2007 esc-sorry nebiju online! paaradi kads ta tev izskatas vinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) es uzvareeju? bljadj sore par gramatikas kljuudu, man ljenjins labot Edited March 15, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 es par slowhanda darbu :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) nu pashlaik frenzzi banners vislabak izskatas Psc, nax es taa centos? ;( labes uzmeikoju vel dazhus izvelies ceru ka shie patiks, ja patiik bet gribi kko izmainiit dorshi saki! Edited March 16, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 15, 2007 Report Share Posted March 15, 2007 (edited) es uzvareeju? bljadj sore par gramatikas kljuudu, man ljenjins labot Shis slowika darbs ir da best! Edited March 15, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 frenzy darbs ir pats labākais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) frenzy darbs ir pats labākais. Luuk izveidoju vairaakus loti ceru kad tev patiks! ja kko gribi mainiit pasaki nomainiishu! Man vnk loti nodereetu taaa tava piedaavaata balva! Luk te vissi: vai, vai, vai Edited March 16, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 (edited) Luuk izveidoju vairaakus loti ceru kad tev patiks! ja kko gribi mainiit pasaki nomainiishu! Man vnk loti nodereetu taaa tava piedaavaata balva! Luk te vissi: vai vai pirms 2 vai bija jaliek KOMATS man tas 3 darbs patiik niceg Edited March 16, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 Sveiki! Tātad Vajag Manai lapai banneri www.realhide.org Bannerim jābūt standarta izmēros 486X60 Vēlams būtu kustīgo. jābūt pieskaņotam ar manas web dizianu, un jāietvēr šīs 2frāzes: 1: REALHIDE.ORG 2. SĒRFO ANONĪMI Un varat vel kautko pielikt klāt ja liekas ka tā būtu labāk! Balvā: Piereģistrēšu jums divus .com vai .net vai .us domēnus uz jūsu vārda , un ja vajag varat arī dabūt 1GB vietu uz mana hosta, ar visu php un visiem parējiem rīkiem! Vai arī 7ls pārskaitījums uz jūsu Bankas kontu! Izvēlēšos banneri kurš man patiks vislabāk, un tas arī būs uzvarētājs! Laiks: 2 dienas līdz Piektdienai! Ev , nu kur tu esi? Kas tas pa baneri tavaa lapaa? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 16, 2007 Report Share Posted March 16, 2007 esc panikaa dzekinjsh taa centaas un bla tas pidinsh notinaas un visus konkursantus piepisa, vot p1mp1s es uzskatu, ka mans banneris bija uz goda uztaisiits - karoche gaidu 7 Ls savaa bankas kontaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now