0xDEAD BEEF Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Vina man vel vakar teica, ka mil mani, bet sodien vina man teica, ka mil Andri vairak un bucojas ar vinu.... Starpbridi mes runajamies un vina nobucoja ari mani! Ko man tagad dariit? Es vinu LOTI LOTI MIIILU! Beefy Edited March 11, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Svētdienā starpbrīdis? Ko šodien salietojies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 uzšauj tam andrim pa muti un izdrāz savas vecenes Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Tev tas bij jāraksta pie Problēmas & Risinājumi P.S tā ir tā pati no kā tev pumpas uz pimpja? Edited March 11, 2007 by jonass Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 taa kaa biifijs man apskaidroja shii topika lielo jeegu, tad atveru valjaa! gaidam paskaidrojumus no biifija, kaa paardziivot draudzenes aizieshanu p.s. otraa biifija topika doma - ja tev kaut kas nav kaartiibaa ar kraanu, apmeklee valsts STS centru Peernavas ielaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Es tur nu nekadi neredzu nekadu sakaru ar STS kaitem un ku r nu vel par kaut kadam pameshanam Mans izdomas auglis ir tads, ka damite grib pavilkt reali chaljus uz grupen ficken vai arii.... lai kads no chaliem uz taisa masu slaktinju skolas teritorijaa un, tad tik butu lv popularitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pasuti veceni un busi brivs vecpuisis.....brīvs kā erglis...jap salidzinajumi šim ir daudzi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mēģini mīlēt vēlkādu veceni un pabuchojies ar viņu, dad piedāvā otrai vecenei grupņiku, bet centies izdarīt tā lai Andris uz viņu netiek un būs vis OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakijzz Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Mēģini mīlēt vēlkādu veceni un pabuchojies ar viņu, dad piedāvā otrai vecenei grupņiku, bet centies izdarīt tā lai Andris uz viņu netiek un būs vis OK. Ja tu mīlētu kādu veceni, tu viņu tā viegli pamestu? Viņš taču pateica ka viņu ļoti mīl. Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ja tu mīlētu kādu veceni, tu viņu tā viegli pamestu? Viņš taču pateica ka viņu ļoti mīl. bet tas ir japardzivo un ar kartigu izardišanos,jautribu, grupnjiku.......vien un divi aizmirsis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 nesi bediks! dziivo taalaak! un saac draudzeeties ar vinjas labaako draudzeni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 mošk ar viņas māti!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 visa risinajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalmaars Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 4ista labākais risinājums ir grupņiks un lai Andža neyiek klāt pie pupiem un pie labākām vietām Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 pierunaa vinju uz oraalo seksu un nofotograafee! naakamreiz, kad vinja buchosies ar Andri, iedod andrim bildi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 12, 2007 Author Report Share Posted March 12, 2007 Jaa! Paldies - bet Andris iet 12padsmitaja klase, bet es tikai 10mitaja! Vins man starpbridi draudeja, ka ja lidisu pie Sandras, tas dabushu pa purnu. Sandras mamma gan ir smuka, bet tagad laikam es pie Sandras vairs ciemos nevaresu iet, jo Sandra teica, ka negrib, lai es pie vinas eju, bet mes tacu bijam labakie draugi ari. Ko man dariiit Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) neliecies par Sandru ne zinis. kad viņa ar Andri aizies uz kino vai brauks pie Andra paseksot, tad tu fiksi šauj pie Sandras mammas. uztaisi horizontālās vingrošanas nodarbību ar viņu un tiekat pie sīkā, tad tev būs sandras mamma jāprec. apprecot viņu tu tiksi gan pie mammas, gan varēsi aizliegt Sandrai tikties ar Andri un arī ar Sandru varēsi šad tad pavingrot + tev būs grupņiks bez Andra un ar 2 čiksām Edited March 12, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 es domajau pec šitā murga salasies ar čomiem un bišk patusē padzer..ja kada balle disene ideali!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Piedzeries un rauj kulakaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 ej griezt vēnas - visi emo tā dara Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 (edited) es domajau pec šitā murga salasies ar čomiem un bišk patusē padzer..ja kada balle disene ideali!!! balles ir tikai Liepājā, a bīfijs ir normāls čalis no pilsētas Piedzeries un rauj kulakaa!! te dažiem ir arī cerība iepazīties ar meitenēm, ne tikai atvērt xxx.com un pulēt kamēr roka stīva Edited March 12, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 paarguli ar Andri, varu dereet tu vinam tik ljoti iepatiksies, ka vinsh zaudees jebkaadu interesi par Sandru, paaris nedeelas padraudzeejies ar Andri un tad pamet vinu, vinsh to tik loti paardziivos, ka izdariis pashnaaviibu. Sandra tevi sagaidiis ar atplestaam kaajaam, es gribeeju teikt - rokaam vai es neesmu geenijs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dogg* Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ta taisa mans draugs piedzeras un rauj kulakaa!! xxx.com man nav vajadziigs!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
edijs14 Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ta taisa mans draugs piedzeras un rauj kulakaa!! xxx.com man nav vajadziigs!! tavs draugs dogg* kad piedzeras nevis meklē kādu meiteni ko iepazīt bet viņš iepazīst savu kulaku!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 Ta taisa mans draugs piedzeras un rauj kulakaa!! xxx.com man nav vajadziigs!! nedod Dievs uzrauties uz viņa kādā tusā slowik, tu toč esi ģēnijs, lai gan mans variants arī nebija galīgi sūdīgs.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now