esc Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kr4 lieta tada nezinaamu iemeslu deel shodien , kas nekad ieprieksh nebija bijis! Taatad gandriiz katram trshajm playertim kas ir piekonektojies pie mana servaka ir acc! Shodein jau kaadus 20 banus esmu salicis, tikai taapec kad kads atklaaj kad vinjam acc un saak ne pa teeemu slapot slayot mainiit mapes uc! Blin , kas tas pa gluku ,kur probeleema? (P.S nesen uzliku pluginu adminmodels varbuut tas kko maina) Vai tu esi saskaaries ar taadu probleemu? tad luudzu izsaki savas domas un paliidzi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Noteikti bij muljkjis un uzliki amx_addadmin, taa ka bija uz STEAMID un sanaaca ka visiem kam ir STEAM_ID_LAN (nav pircis cs) ir acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Noteikti bij muljkjis un uzliki amx_addadmin, taa ka bija uz STEAMID un sanaaca ka visiem kam ir STEAM_ID_LAN (nav pircis cs) ir acc Tu pidinj taadus stulbumus vari uzlikt tikkai tu! P.S un tgd maaci citus, bet es neko taadu neesmu licis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Ieej: cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini Un izdzees STEAM_ID_LAN fignu. Tadaa, problem solved. P.S. stop lamaaties Edited March 11, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Tu pidinj taadus stulbumus vari uzlikt tikkai tu! P.S un tgd maaci citus, bet es neko taadu neesmu licis! Visdrīzāk tas ka tew amxx.cfg failā kkas nopūdelēts garām, atrodi amxx.cfg failā šadas 2 rindinjas, pašā faila augšā, un salīdzini ar manējo. // Default access for all non admin players (see users.ini for access details) amx_default_access "z" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 P.S. stop lamaaties atsuukaa pidinj Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Visdrīzāk tas ka tew amxx.cfg failā kkas nopūdelēts garām, atrodi amxx.cfg failā šadas 2 rindinjas, pašā faila augšā, un salīdzini ar manējo. Nu man ir tieshi taapat Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nu man ir tieshi taapat tad users.ini failā kkas garām, es ieteiktu tew izdzēst visus tos piemērus users.ini failā kur raxtīts kā jāliek acces, izdzēs visus tos piemērus un gan jau aizies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 atsuukaa pidinj piever klabekli, tev neviens neko neprasa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ASSASSIN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 ; Users configuration file ; File location: $moddir/addons/amxmodx/configs/users.ini ; Line starting with; is a comment ; Access flags: ; a - immunity (can't be kicked/baned/slayed/slaped and affected by other commmands) ; b - reservation (can join on reserved slots) ; c - amx_kick command ; d - amx_ban and amx_unban commands ; e - amx_slay and amx_slap commands ; f - amx_map command ; g - amx_cvar command (not all cvars will be available) ; h - amx_cfg command ; i - amx_chat and other chat commands ; j - amx_vote and other vote commands ; k - access to sv_password cvar (by amx_cvar command) ; l - access to amx_rcon command and rcon_password cvar (by amx_cvar command) ; m - custom level A (for additional plugins) ; n - custom level B ; o - custom level C ; p - custom level D ; q - custom level E ; r - custom level F ; s - custom level G ; t - custom level H ; u - menu access ; z - user (no admin) ; Account flags: ; a - disconnect player on invalid password ; b - clan tag ; c - this is steamid/wonid ; d - this is ip ; e - password is not checked (only name/ip/steamid needed) ; Password: ; Add to your autoexec.cfg: setinfo _pw "<password>" ; Change _pw to the value of amx_password_field ; Format of admin account: ; <name|ip|steamid> <password> <access flags> <account flags> ; Examples of admin accounts: ; "STEAM_0:0:123456" "" "bcdefghijklmnopqrstu" "ce" ; "123.45.67.89" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" ; "My Name" "my_password" "abcdefghijklmnopqrstu" "a" "87.110.170.96" "" "abcdefghijklmnopqrstu" "de" Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Taa tgd shito probleemu pagaidaam noliksim malaa! Jo radaas nakaamaa probleemaa kkads 4akars ! Lieta tada kad maina mapi vienalga caur amx_votemap , vai amx_map tikkuntaa kad mape mainiisies servaks uzskaras visslaik bez izsnjeemumiem! psc kas tas pa gluku kr4 servaks uzskaras un Server conection time out laiakm un tad peec kaadas 1 min mapes ir nomainiijusies un var iet speeleet! kur ir probleema plz HELP! Edited March 11, 2007 by esc Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Taa tgd shito probleemu pagaidaam noliksim malaa! Jo radaas nakaamaa probleemaa kkads 4akars ! Lieta tada kad maina mapi vienalga caur amx_votemap , vai amx_map tikkuntaa kad mape mainiisies servaks uzskaras visslaik bez izsnjeemumiem! psc kas tas pa gluku kr4 servaks uzskaras un Server conection time out laiakm un tad peec kaadas 1 min mapes ir nomainiijusies un var iet speeleet! kur ir probleema plz HELP! Tew par maz RAM's, iegādajies jaunu, lielāku.! a vsp, pamēgini ierakstīt servera konsolē mp_chattime 0 un tad maini mapi, un skaties cik aatri nomainīsies.! Ja nepalīdz tad RAM's vajadzīgs tew jauns. (: aa-a.. vel islēdz visas neka nevajadzīgas programas, kā piem Skype, un citus pārejos mēslus, atstāj tikai hlds.exe & hl.exe Edited March 11, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
esc Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 Tew par maz RAM's, iegādajies jaunu, lielāku.! a vsp, pamēgini ierakstīt servera konsolē mp_chattime 0 un tad maini mapi, un skaties cik aatri nomainīsies.! Ja nepalīdz tad RAM's vajadzīgs tew jauns. (: aa-a.. vel islēdz visas neka nevajadzīgas programas, kā piem Skype, un citus pārejos mēslus, atstāj tikai hlds.exe & hl.exe Kaads vel rams par mazs es moshk divus eeneeshus visslaik nomaali mainiju bet tgd nevrar normaali nomainiit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Kaads vel rams par mazs es moshk divus eeneeshus visslaik nomaali mainiju bet tgd nevrar normaali nomainiit! a vsp, pamēgini ierakstīt servera konsolē mp_chattime 0 un tad maini mapi, un skaties cik aatri nomainīsies.! aa-a.. vel islēdz visas neka nevajadzīgas programas, kā piem Skype, un citus pārejos mēslus, atstāj tikai hlds.exe & hl.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaarums Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 varbūt kāds šariks uzzinājis tavu rcon paroli, un visam ciemam pateicis. P.S mums vienreiz atgadijums ar serveri- viens sīcis atkoda rcon paroli un visiem ciema iedzīvotājiem deva paroli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sadam Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 amxx.cfg ir taada rinda: amx_default_access parbaudi vai tur ir "z" only Link to comment Share on other sites More sharing options...
PacStyle Posted March 12, 2007 Report Share Posted March 12, 2007 man arii taads suuds bija k-kur bugs ir! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaP_JanKa Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 tu esi vnk slims Link to comment Share on other sites More sharing options...
carrot Posted March 28, 2007 Report Share Posted March 28, 2007 par to ka tev mape nemainaa es zinu probleemu pasham taa bija kad laidu serveri uz 3 gadus neparinstaleta pc ar 256 ramu!taa ir datora vaina!!!!par shwaks!uzspied ctrl+alt+delete tad procesees atrodi hlds.exe tad spied set priority/realtime un vaidzetu buut ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now