Jump to content
GIGN Forum

PacStyle

Mirstīgais
  • Posts

    130
  • Joined

  • Last visited

PacStyle's Achievements

Advancēts malacis

Advancēts malacis (6/23)

0

Reputation

  1. Ir iespeejams ar kaadu sarunaat... sakraaj tos 15 ls un nopeerc domeenu!
  2. jaa tieshi taa sv_downloadurl "http://Tvas-Hostss/cstrike/sound/music" tas jaaliek server.cfg failaa un nohostee dziesmas noraadiitajaa vietaa!
  3. nokachaa Macromedia Dreamweaver 8 un saac ar to maaciities! VIEGLI!!! www.hotscripts.com < te ir skripti ja pats negribi kodeet un panjem photoshopu un normaals webs sanaaks
  4. es no taa juusu uncorz nekaa nejeedzu jo neesmu lietojis! SAAC TAISIIT SAVU LAPU!
  5. Ja vinji nepienjem vies otru kaa manam vecajam pc tad ir biosaa jaasakonfiguree ( jaanoraada rami daudzums utt )
  6. Sadali hdd patiicijaas un paarinstelee windu!
  7. pasties vai k-kas nav sapists: tools > internet options... > CONNECTIONS > LAN SETTINGS Iespeejams ir uzlikts proxis ! vai ieej start > run ieraksti command ( XP CMD) tad winipcfg - tas laikam uz 98 gaaja... bet xp aizmirsu! izdzees to progu vispirms!
  8. baa tev tur k-kur var ielikt piemeeram zinjas vaig k-kaadus menus? tur iekopee kodu! es neko no ucoz vai kaa vinju tur sauc nejeedzu, bet suuds!
  9. cs 1.6 ir labaaks par k-kaadiem css cz utt..
  10. tu vispaar par k-kaadu HL playeri runaaji! un var ielikt webaa neuploadeejot... UCOz vai kaa tos suuda "engines" sauc!
  11. prosta ieliec iekshaa kastee! ja tev vinji ir dazhaadi tad ieej BIOsaa un sakonfiguree
  12. leetaak sanaaktu tureet uz sava pc!
  13. jakas kods : <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/MediaPlayer/" src="/dziesmas/Yu-Gi-Oh-YugiohTheme.mp3" filename="/dziesmas/dziesma.mp3" autostart="true" showcontrols="true" showstatusbar="false" showdisplay="false" autorewind="true" height="20" width="50">
×
×
  • Create New...