Jump to content
GIGN Forum

zaj4iks

Mirstīgais
  • Posts

    84
  • Joined

  • Last visited

zaj4iks's Achievements

Malacis

Malacis (5/23)

0

Reputation

  1. tas ir del pc !!! 100% !! man agraak arii pc bija kaliigs suuds ut tas pac bija! vnk new pc or aizmirsti par serveri !
  2. Subaru impreza WRX sti twin turbo , 366 HP , (melna 19" litakiem) vai BMW M3 (peleku)
  3. paartaisis serveri! vai arii neleic ka4aatas mapes no fps bananas jo tur ir pilns ar erroriem!
  4. kaa lai zin cik vis labaak likt -heapsize ja man ir 512 ram? kas visparigi ir tas heapsize , pars vardos jakads var paskaidrot ! TNX !
  5. varbuut, bet nu es neticu ka taa jaabut un ka tas ir labi ! nereaali ir 64 atveru kaadas programas uzreiz 85 ! QQ77izs vari ielikt savu mp.dll plzz ! tas vais atrodas cstrike/dlls/mp.dll ! plzz
  6. psc ! nu kapeec taa ir ?!?!?!? vaitad taa jaabuut?
  7. ATKALAAJU 1 prikolu ! Es atveru hlds.exe un man ir 64 fps ! tad es atveru internet exploreri un uzreiz ir 85 fps , kaa iziet no IE taa atkal 64 ! mdaaa
  8. paaraxtiju csu, par jaunu updeitoju hlds updatetool veru valaa serveri vienalga 64 fps !! psc ! nu kas ..... ai jaiet uz wire.lv
  9. restart uztaisiju tik un taaa 64 fps !!! nu blin kas pa fignu?? nevienam naw taa gadiijies? !?!?
  10. nu , aplauciez??????!?!?!?! man arii vislaik bija 85 , tagad kkads gluks blin vislaik 64 ! P.S pag es rr pc maybee tas kko dos !
  11. blad tu luni nahuj nemaaki lasiit nelasi, es saku es esmu noneemis tos suuda amxx un metamod kautvai vini ir uzlikti vai naw uzlikti tik un taa 64 !! vajadzeetu 85 fps raadities ! tu dibil pameegini savu suuda serveri iesleegt bez boosteriem, bezsys_tickrate uztaditam redzeesi tev arii buuss 85 pfs dobi!!!!
  12. Saaku taisiit serveri, taisu visu kaa parasti un vislaik viss ir bijis stokos, tacu tagad sastopos ar kkadu petiigu gluku! tad kad atver serveri caur konsoli tur augsaa raadas fps bez boostera un bez sys_tickrate vinam jaabuut ir 85 (defultaa laikam) man 85 vislaik ir bijis, bet tagad man tur 64 raada! vislaik, es nonemu server.cfg,izneemu addons bet tavaita 64 ! plzzz palidziet !!1 kas taa pa fignu?!
  13. ja esi tik gudrs ievieto savu to "boosteri " un savu kruto cfg failu ! patesteesim ja buus ok tad :respect:
×
×
  • Create New...