SaS^MAN Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 http://yy.lv/upload/index.php?ACT=4&f=30234&ext=WMV <----Cs movie Taisiits ar suudu --->Windows movie maker Nekas labs nesanaaca bet driiz taisii6u ar Sony Vegas Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 (edited) Pareizaa sadalja? EDIT: AK DIEVS! TAVS MUUVIKS [JA TO TAA VAR NOSAUKT] IR BRUTAALS SUUDS! PSC! KUR TAADI KAA TU RODAAS! ESMU SHOKAA! Edited March 10, 2007 by el_Moerto Link to comment Share on other sites More sharing options...
La Gr!m Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Wtf nah gfx tev uzlikts sky melna krasa ko atkal 4itoji? un vel pietam ja liec tad liekam radojosha shitaa ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nu ko labi nekritizeesim.. nu nebija apgriests un fragi nebija spiido6i .. nu bet viss labs nak ar gaidii6anu bla bla blaa.. bet next time pacenties labaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ja godiigi, tad skatoties sho muviku man saceelaas, baigi sexiigs muviks, es jums teikshu fragi, muzichka, kvalitaate - viss bumbaas! SaS^MAN, gaidu aatraak tavu nakosho muviku kas buus veidota ar video vegas, mozh vispaar beigshu skatoties P.S. man arii agraak bija taada chiitu proga ar kuru es skatiijos demkas, tur poxodu wh vareeja ar F9 uzlikt, bet tur bija vairaaki veidi un arii bija taa fiicha ar melnajaam debesiim Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 Vecit klausies, tev nav aims? (nu tas tadzs mazins jocins spocins ) Nu ja pa temu, tad es nez draugos video ir patikamak skatities vismaz kvalitate labaaka, bet nu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 nu nekas īpašs jau nav, bet cik saprotu, tad 1āā reize p.s dziemsa vsp ierulēēē Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ROFL, 2 minūšu garā mūvika 7 fragi Tie laikam visā tavā mūžā savāktie fragi. ES nezinu, man nav ko teikt, es pilnīgi apstulbu skatoties to mūviku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fuj1tsy Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 ROFL, 2 minūšu garā mūvika 7 fragi Tie laikam visā tavā mūžā savāktie fragi. ES nezinu, man nav ko teikt, es pilnīgi apstulbu skatoties to mūviku. movie pro ierunājās... pofig , lai vai kā puika centās - pajāt! galvenais ka viņš ir kaut ko darījis , nevis kā tu - nokončījis visus grieztus!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 movie pro ierunājās... pofig , lai vai kā puika centās - pajāt! galvenais ka viņš ir kaut ko darījis , nevis kā tu - nokončījis visus grieztus!! pilniiba piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 movie pro ierunājās... pofig , lai vai kā puika centās - pajāt! galvenais ka viņš ir kaut ko darījis , nevis kā tu - nokončījis visus grieztus!! Vēl pasaki ka tas bij foršs mūviks! Ko tu man vispār dirs virsū? Tas NAV normāls mūviks kur 2 min. laikā ir 7 fragi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 manuprāt ļoti oriģināls un aizraujošs mūvijs, patīkami arī tas ka interesantākais pataupīts beigām. Super. Laikam pie gign failiem jāieliek, šitādu mantu nedrīkst neievērot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) haha lol PRO PSC Edited March 11, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 manuprāt ļoti oriģināls un aizraujošs mūvijs, patīkami arī tas ka interesantākais pataupīts beigām. Super. Laikam pie gign failiem jāieliek, šitādu mantu nedrīkst neievērot. labs joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Man vienīgajam skatoties, džekam bija epilepsijas lēkme? Sorry, bet fragi galigi neinteresanti, bet vismaz centies Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Nu ja kas man aima nau Un taas melnaas debesis dabuuju ar vienu progu no fps banana 6itais mans pirmais muuvijs un tagad top ar Sony Vegas EDIT:6itais fragi ir pa 1 dienu kad mainiijas karte uzfilmeeju Nevis pa visu muuzhu Edited March 11, 2007 by SaS^MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 ja godiigi, tad skatoties sho muviku man saceelaas, baigi sexiigs muviks, es jums teikshu fragi, muzichka, kvalitaate - viss bumbaas! SaS^MAN, gaidu aatraak tavu nakosho muviku kas buus veidota ar video vegas, mozh vispaar beigshu skatoties P.S. man arii agraak bija taada chiitu proga ar kuru es skatiijos demkas, tur poxodu wh vareeja ar F9 uzlikt, bet tur bija vairaaki veidi un arii bija taa fiicha ar melnajaam debesiim tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 kvalitaate- briesmiiga fragi- galiigi garaam muuzkia- nav galiigi piemerota (vnk uzlikta lai skan) kopsumaa 3/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eLL Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) taatad, pirmajaa reizee ne taa vien ir gaajis un kad es meegjinaaju kaut ko taadu tasiiti pirmaa reizi bija vienkaarshi graujosha bet nu princiipa nav jau tik suudiigi kaa iskataas (neesi beediks!) vieniigais ko tev varu ietiekt, kad tu veidosi naakamo filmunji palasi un papeeti ka var uzmesitarot kaut cik normaalu muviku ar sameera maz zinaashanaam SPIED TE, tas ir forums ar labaam lietaam kaa pareizaak veidot savu muviku un visaadas fii4as kas tev noderees taalaakaja filminju veidoshanas karjeraa edit : neaizmirsti regjistreeties forumaa Edited March 11, 2007 by eLL Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Nekas SPECIAL,bet nu vismaz centaas!Un tagad zinashu kas iznak no WINDOWS MOVIE MAKER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 manuprāt ļoti oriģināls un aizraujošs mūvijs, patīkami arī tas ka interesantākais pataupīts beigām. Super. Laikam pie gign failiem jāieliek, šitādu mantu nedrīkst neievērot. Big tnx macho Labi ka tew likaas ka normaals Pirmo reizi taisiiju CS muuviju Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 (edited) Big tnx macho Labi ka tew likaas ka normaals Pirmo reizi taisiiju CS muuviju vot nesaprotu es 1 lietu: nafig likt vnk drausmīgu (neskatījos, bet spriežu pēc atsauksmēm) mūviku ar aizbildināšanos "tas tik mans pirmais movījz, nākamreiz būs labāk". nu ja tu nevaru ielikt normālu tad neliec, vai arī pastrādā vēl ar to mūviju 2 nedēļas un tad liec. šoreiz arī lol, fragi kuri savākti pa 1 dienu.. Edited March 11, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaS^MAN Posted March 11, 2007 Author Report Share Posted March 11, 2007 vot nesaprotu es 1 lietu: nafig likt vnk drausmīgu (neskatījos, bet spriežu pēc atsauksmēm) mūviku ar aizbildināšanos "tas tik mans pirmais movījz, nākamreiz būs labāk". nu ja tu nevaru ielikt normālu tad neliec, vai arī pastrādā vēl ar to mūviju 2 nedēļas un tad liec. šoreiz arī lol, fragi kuri savākti pa 1 dienu.. Nau jau tik drausmiigs taa ka tu staasti Citiem veel sudiigaki pirmie muuviji ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jem Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 урожденный Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 labs joks Ja es gribētu jokot es teiktu "Zirgs ienāk bārā. Bārmenis prasa: "Ko tāds garš ģīmis?"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts