A_N_D_R_E_E Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Kads varetu pateikt labu i-neta pieslegumu prieksh servera. Varetu uzrakstit top 3 pieslegumus prieksh servera. Es tikkai zinu city net un apollo. P.S a kads kam ir city net pasakat vai jums serveris nelago!!! Ups ne tur ierakstiju Edited March 7, 2007 by A_N_D_R_E_E Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Ups ne tur ierakstiju pārvietoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Kads varetu pateikt labu i-neta pieslegumu prieksh servera. Varetu uzrakstit top 3 pieslegumus prieksh servera. Es tikkai zinu city net un apollo. P.S a kads kam ir city net pasakat vai jums serveris nelago!!! Ups ne tur ierakstiju Nu eee...... derētu zināt kur tu dzīvo kā es varu zināt kāds tev būs piemērotāks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Nu eee...... derētu zināt kur tu dzīvo kā es varu zināt kāds tev būs piemērotāks Nu Tu vāvere jau vispār neko nezini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Vavere nezinu kadu serveri un ar cik slot? Edited March 7, 2007 by Zorg`s Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) Kaa jau kaut kur teica viennoziimiigi labaakais buus Deac Vincister ja ieraugi paluukojies te Edited March 7, 2007 by RadioActive Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 MITS Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 dazaadi kabelji, ej dc++ latvieshu hubos un skaties kadid zekiem tagi staletiits ir labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Kaa jau kaut kur teica viennoziimiigi labaakais buus Deac deac piedāvā internetu? viņi paši no kaut kā ņem (laikam jau latnet), nevis piedāvā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edzha Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 zb.lv izzi.lv utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 8, 2007 Author Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Nu kads ir labakais nets riga? mits? gribetu zinat ari cenas un uz kada neta stav gign? P.S vai nevar taa izdarit ka netu sadala uz diviem dakjiem. Piemeram uz viena turu serveri un otru izmantoju savam vajadzibam. Gribu sadalit tpc, lai kad iesledzu dc++ otram dakjim i-neta nekas nemainas!!! Tas nekas ka lenam ladejas no dc++ galvenais, lai nelago serveris, jo parasti ir taa , ja iesledz dc++ visiem paradas lagi !!! P.S.S tik ilgi neko nerakstiju, jo nezinaju ka ir parvietots P.S.S.S iegaju taja mits.lv izsaktas baigi labs, bet ko nozime mits.lv tiklaa kjip tiem kam ari ir mits.lv? jo tur rakstits mits tiklaa lidz 100mb/s P.S.S.S.S un atbildiet uz manu galvenos jautajumu. Tas kam ir city net pasakat vai jums pavelk serveri 20 slotus bez lagiem ljoti vajag zinat!! Jo man lago pat ar 10 un mazak speletajiem!!! Edited March 8, 2007 by A_N_D_R_E_E Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 zb.lv izzi.lv utt Tikai ne IzzI, nevienam neiesaku mūsu sūdu, ja nu vienīgais optiku, bet tas var maksāt padārgi. Laigan visu var sarunāt Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Tikai ne IzzI, nevienam neiesaku mūsu sūdu, ja nu vienīgais optiku, bet tas var maksāt padārgi. Laigan visu var sarunāt Edzha vnk nosauca tos provaiderus, kurus zina, nevis tos, kuri ir labākie. pieturēšos pie pārbaudītām vērtībām un teikšu - mits.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 fastnet.lv pronets.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ir man citynet, serveris nelago, PS paskaties avataru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
getworth Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Ja rīgā tad FastNet Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nu nezinju bet man liekaaas ka Apollo I-Nets Ir baigi labais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Nu kads ir labakais nets riga? mits? gribetu zinat ari cenas un uz kada neta stav gign? P.S vai nevar taa izdarit ka netu sadala uz diviem dakjiem. Piemeram uz viena turu serveri un otru izmantoju savam vajadzibam. Gribu sadalit tpc, lai kad iesledzu dc++ otram dakjim i-neta nekas nemainas!!! Tas nekas ka lenam ladejas no dc++ galvenais, lai nelago serveris, jo parasti ir taa , ja iesledz dc++ visiem paradas lagi !!! P.S.S tik ilgi neko nerakstiju, jo nezinaju ka ir parvietots P.S.S.S iegaju taja mits.lv izsaktas baigi labs, bet ko nozime mits.lv tiklaa kjip tiem kam ari ir mits.lv? jo tur rakstits mits tiklaa lidz 100mb/s P.S.S.S.S un atbildiet uz manu galvenos jautajumu. Tas kam ir city net pasakat vai jums pavelk serveri 20 slotus bez lagiem ljoti vajag zinat!! Jo man lago pat ar 10 un mazak speletajiem!!! uz servera kastes uzliec linux/bsd, iespraud vēl vienu tīkleni. Laid savu serveri un papildus vēl kādu rūtējošu softu. var ar to pašu pf fajervāli - atbalsta nat un šeipingus Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted March 10, 2007 Report Share Posted March 10, 2007 labs ir Fastnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted March 11, 2007 Report Share Posted March 11, 2007 Bļa sūds, dzīvoju galvaspilsētā Rīgā bet manā rajonā neviens cits inets nav kā tikai Apollo... man veicas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now