mader Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) BEIDZOT dabuuju naudu un iegaadaajos savas ilgi gaidiitaas un lolotaas sennheiser HD515 austinjas vienk super MBY izsakiet ko domaajat jo mby es kljuudiijos ar izveeli un jaaiet atpakalj laigan iemeslam buutu jaabuut labam !!! Edited March 7, 2007 by mader Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 man tādas nepatīk, pārāk lielas. manas visu laiku mīļākās ausis hd435: dikti čoinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 (edited) macho, kas tev nepatiik, buutu tev taadas ausis, dodu 100 punktus, ka patiktu man ar' ir hd515, skanas kvalitaate pilniibaa apmierina, neko labaaku nemaz nevajag, dizains iespaardosh, seezhos pie pc un klausoties muzonu peec laika vispaar aizmirstaas, ka ir austinas uzvilktas - nereaali eertas ausis pwnz! maderam jau ar' vajadzeeja noziimeeties bla a lol mader, vareeji normaalu fotku ielikt zem taas tavas kastes fochenes, lai visi var apskatiit shiis sexuaalaas austinjas visaa to buutiibaa Edited March 7, 2007 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 seezhu ar savaam HD212Pro un esu pilniibaa apmierinaats Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_Moerto Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Cik maksaa shitaadas mega austinjas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 man tādas nepatīk, pārāk lielas. manas visu laiku mīļākās ausis hd435: dikti čoinas Man tādas pašas un arī esmu pilnībā apmierināts Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) Ta visa ir dirshana! Mana ticamibas moments tika laupits, kad es sapratu, ka VISAM TAM SUKAM DARGAJAM UN LETAJAM UN VISAM IEKSHA IR SHIS TE UN VIS BLJE! Parejais, ar ko atskiras, ir tikai izolaciju uberertums un biezums un krasa... :/ Man ir aiwa par 8Ls no gerkena un skan zadronjis baigi kruta! Bļedy! edit: un tu esi lielibnieks Mader! BEt speciali prieksh tevis - ai ai.. tas austinjas ir pinligs suds! manam kaiminam tadas bija un vinam sacakarejas ausis delj vinam un manam onkulim ari tadas bija, bet vins ieguva kakla iekaisumu delj tam ausitnam, bet vel viens pazistamais nomira, jo austinas vinam izraisija hronisku auss iekaisumu, kas parvertas par smadzenju hipogidenokobureligenizaciju. Noteikti tiec no vinam valja or YOU WILL DIE! Edited March 8, 2007 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nav gan gluzhi Sennheiser, bet manas Logitech Precision Gaming arii straada perfekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRi Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Un manas Philips SHP2500 par 10 latiem, neskan sliktāk kāju jūsu Seinreiseri etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Nav gan gluzhi Sennheiser, bet manas Logitech Precision Gaming arii straada perfekti. man tieshi taadas pashas un suudziibu nav nekaadu...te pa dvacaaru panjemu vinjas, cik taadas maksaa latvijaa nav nemaazaakaas jausmas...???... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 jonathan, es pirku par Ls 20.40 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 jonathan, es pirku par Ls 20.40 nu tad jau cenas neatshkjiras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 nu tad jau cenas neatshkjiras... lab ja visi raksta kadas kuram ausis tad man ir tadas pashas un ari viss strada perfekti, bet man ieksh cs nestrada mikrafons, bet skype stradaa :@ Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 (edited) lab ja visi raksta kadas kuram ausis tad man ir tadas pashas un ari viss strada perfekti, bet man ieksh cs nestrada mikrafons, bet skype stradaa :@ nē p.s. iekš cs mic ieslēgt vajag Edited March 8, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 nē p.s. iekš cs vuņu ieslēgt vajag ko tur var ieslegt tur var mainit tikkai enable mikrafons in game un vel skaljumus un vel kkadu bofer!! koroch man ir uzlikt pats skaljakais un abi divi tie ieklikshkjinati!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 macho, kas tev nepatiik, buutu tev taadas ausis, dodu 100 punktus, ka patiktu kā jau teicu - nepatīk tas, ka pārāk lielas. Un ja man viņas būtu, tad tieši tas arī nepatiktu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now