husis666 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Man interesee ka jus sakat cs? ar botiem tad lana un tad netaa? vai kaa?es saku ar botiem, tad lana un tad netaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 netā/lanā, boti ir bījuši tikai tagad pa prikolam uzspēlējot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 saku ar lanu loti sen bet iisti neatceros kur (datorsalona)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) pirmoreiz ar cs saskāros lanā, kad draugi (flashback & Glud!naTajs ) aizvilka uz datorsalonu. kad uzinstalēju uz sava pc, tad kādus pirmos 3 mēn. kapāju ar botiem (nets bija, bet k-kā nepatika netā) nepatika, drošvien, tāpēc, ka ne1 novākt tad vēl nevarēju tad uzaudzēju skilu, bliežot pa botiem, un gāju krušīt netā. dažreiz aizeju ar draugiem lanā uzmočīt pēc skolas @ tornado Edited February 24, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Draugs ieteica uzinsstalēt cs. kopš pirmās dienas spēlēju netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 netā , tagad esmu sācis kapāt ar botiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
husis666 Posted February 24, 2007 Author Report Share Posted February 24, 2007 botu laikus labi aceros nebija jagaida kamer visi viens otru noshauj vnk endround es gribu atrast tos botus kas runa un lai nesaka ka tedu nau mans draugs stastija ja piemram ja tu parak labi spele vinji raksts 4ata i think you are cheating vai piemeram pasaki bot sucks vinji saka no bot are nice!gribu tadus dabuut Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) tie ir tā saucamie PODbot. Ja dikti vajag, pameklē googlē. Pats sāku LAN'ā spēlēt, vienā datorklubiņā. Tad, kad pašam bija normālāks kompis, tad spēlēju pret botiem, jo nets vēl nebija pieslēgts. Edited February 24, 2007 by HyperBoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Es sāku LAN'ā, spēlējām 1.3 CS Tagad mājās tikai 1.6 ar botiem un pa retam netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) Vispirms Lanā bombīju ar draugiem. Vēlāk, kad mājās netu pieslēdza sāku raut pa netu. Sākot ar 1.5. Šobrīd CS pa retam uzspēlēju kādā gatherī vai mix'ā. Edited February 24, 2007 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bastoju skolu un gāju lanā spēlēt ar draugiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_nigga* Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 man draugs pa tadu steli un tad ar botiem un neta Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Pirmo reizi saskaaros ar CS pie drauga. Vinjam nesen bija nopirkts PC un vinjam bija CS 1.5 (laikam) Nu tad sanaaca taa, ka vienu reizi uzspeeleeju pret botiem (ar gravity 100) Un taa bija pirmaa reize. Un tad peec vairaakiem gadiem klasesbiedrs iemineejaas ka vareetu uzspeeleet. Nu tad vinjsh man sadabuuja CS 1.6 un saaku speeleet pret botiem. Pret botiem speeleeju kaadus divus meeneshus, jo vnk man nebija interneta. Bet kad piesleedza internetu, vinjsh man pastaastiija, kas man ir jaanoka4aa (patchi, cheating death utt.) Nu tad vienuvakaru viss bija un paspeeleeju internetaa. Man ljoti iepatikaas, bet tad par nelaimi, naakoshajaa dienaa pazuda internets uz nedeelju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 2 mēneši pret botiem, tiesa gan es sāku spēlēt ar cs:s un tikai tad pārgāju uz 1.6 un uzreiz netā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zv3rs Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 nu es speleeju no saakumaa LANAA pec tam NEtA Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 kamer nets nebija tikmer jau ar botiem velak jau netaa un palaikam ar botiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 es saaku lanaa piedaloties CPL winter 99 turniiraa, tad paargaaju uz lanu piemaajas datorklubinaa un speleeju ar draugiem, jo sapratu, ka CPL tas nav prieksh manis un tagad, kad vairs neviens no maniem draugiem nespelee kontru - maajaas ar botiem speleeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 Mirsti stulbais spameri! Moderatori tak iedodiet viņam atvaļinājumu... Cik var šīs bezjēdzīgās aptaujas taisīt, kuras tev tāpāt neinteresē, jo tev galvenais ir savākt pousts! OSTI BEKU HUSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Kāā dabūju netu 1. speele bija cs pirms tam isti nebiju speleejis . Link to comment Share on other sites More sharing options...
vecteetinjsh Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Saaku datorsalonaa pa lanu, pectam maajaas ar botiem un pectam kad piesledzu netu, pa netu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Kaut kad aizvēsturē ar klasesbiedriem gājām uz tuvējo datorzāli Half - Life močīt pa LAN. Tad uzradās CS un lielie puikas ierādīja, kas tas par zvēru. Tad kapājām to. Tas bija 1.1 tolaik. Vēlāk jau parādījās 1.3, ap to laiku pārstāju spēlēt. Vēlāk uz 1.5 atsāku kopā ar dažiem draugiem un ELIKā pa LANu tad plosījāmies. Pēc kāda laika jau tikām pie Interneta un tad rāvām to pašu 1.5 Vektrā. Un nu jau labi ilgi vispār CS man vairs nav. A 1.6 tā arī nekad īsti neesmu spēlējis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 (edited) cs saaku speeeleet ar draugiem un citiem daunjiem lanaa interenta klubaaaa, tad paraadijaas man dators. kapaaju ar botiem... tad piesleedzu netu, un tgd esmu uuber pro. Kaut kad aizvēsturē ar klasesbiedriem gājām uz tuvējo datorzāli Half - Life močīt pa LAN. Tad uzradās CS un lielie puikas ierādīja, kas tas par zvēru. Tad kapājām to. Tas bija 1.1 tolaik. Vēlāk jau parādījās 1.3, ap to laiku pārstāju spēlēt. Vēlāk uz 1.5 atsāku kopā ar dažiem draugiem un ELIKā pa LANu tad plosījāmies. Pēc kāda laika jau tikām pie Interneta un tad rāvām to pašu 1.5 Vektrā. Un nu jau labi ilgi vispār CS man vairs nav. A 1.6 tā arī nekad īsti neesmu spēlējis. Taa vektra neatrodas kkur uz stabu ielas riigaa ??? Edited February 25, 2007 by jancis38 Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Sen daugi aizvilka uz lanu spelet cs, likaas pretiiga spele, neko nesapratu utt. Peec tam iepatikaas un uzinstaleeju majas uz sava psc un kapaaju pret botiem diezgan ilgi, bet kad piesleedza netu, saaku aktiivi spelet netaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Agrāk dzīvojos pa datorsaloniem un kapāju qveiku 2 un mu( ) cs man tā īpaši nepiesaistīja... ~2006.gada septembra beigās pieslēdza netu. Sāku kapāt cs. Oktrobra vidū sāku spēlēt gign... vislaik mapes beigās score 1:30... labākajā gadijumā. Atceros, kad xEq izmeta kkādu ūberfrāzi līdzīgu šai "Nafig tu vispār pērc ieročus ja tāpat nevienu nevari nošaut?" Vel visi nejaušie TK ar HE "Nemet He ja nemāki!" Vēlāk jau fragu K:D attiecība bija ~1:3, tad jau mapes beigās attiecība 1:1 un tālāk arī nespēlēju... Kad vairs rokas nedrebēja, tad aizgāja "klanošanās" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted February 25, 2007 Report Share Posted February 25, 2007 Apsēdos pie PC un sāku uz vella paraušanu, Tā tas arī sākās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now