mader Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 endij malacis +mums ar free mazu paliidziibu 1,5 h bija 14 lvl +kr4 klanaa tiksi ja pazinjosi man kad esi iekshaa esmu MemoRable private zinju vari nosuutiit rakstot "memorable yooo 4uvak njem mani klanaa + jonass he he lachristie ir free un bwah-lma0 met Mader kas esmu ES ir MemoRable tas taa tiiri infai + muus abus var redzeet free aha bwah-lma0 pievienotajos skriinos pie gaidot Lost Relics of Arid Moonlight vestibiilaa .gif nu taadas taas lietinjas +par PC nokaarshanos jaa ir suudiigi man ar ta ir gadiijies neko dariit rest PC padari kko citu un aizies + man deelj lagiem dazhreiz naakas restarteet PC takaa nesatraucies viss bumbaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 man k-kā šitā spēlē nepatīk.. paspēlēju 15 min... nekad īsti neesmu spēlējis wowveidīgos. gg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 5, 2007 Report Share Posted March 5, 2007 Ew es gribetu tikt klana! man ir tada iespeja? Man ir 9 lvl pa 1 dienu.! 1 pilseta nesmu neko stiprs!!! un ja vareshu tikt klana pectam es gribetu ar jums kopbildi uztaisit! P.S. Kr4 gribas guild, varbut kads trade man kaut ko iedot, kopbilde, viss,... A vel ludzu neejiet uz citu pilsetu jo es gribu ar jums kopbildi uztaisit jo es uz 2 pilsetu nevaru tikt un jums uz manu..(varbut, isti nezinu)...un cik katram LvL.... un vel var kadu mazu pamacibu vai ko kas ir kas jo es taja game esmu tads Help! Ok??? Endij es jau tevi redzeeju shodien online paspeju tik pielikt pie draugiem, bet tu pazudi Domaju klanaa tisi bez problemaam Aa hollow life labaak arii nesaac baigi addicted speeliite Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 a mani varetu panjemt klana? man 14 lvl! esmu taja otraja karte jau! man tik viena problema es nevaru radities pilseta! ja es esu piseta man sakas super lagi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) a mani varetu panjemt klana? man 14 lvl! esmu taja otraja karte jau! man tik viena problema es nevaru radities pilseta! ja es esu piseta man sakas super lagi! Daaa visiem taa ir Pasaki tikai savu nick, respektiivi meklee tadus cilvekus kaa LaChristie,MemoRable vai sliktakajaa gadiijuma Benario. Starpcitu vakar satikts cilveks, jaa jaa tas pats no gign un panemts klanaa Edited March 6, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 man nelago Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) hmm.. es padomasshu ar savu mazo, siko, galvinu!!! kr4 es speleshu tagad kadas 3h, moz mani kads var atrast ((EndijsDzerkalis)) - es nemaku privat raksttiit - gandris neka nezinu + sshodien pie manim atnaks traff un visu izskaidros! Kr4 meklejoiet mani ((EndijsDzerkalis)) es jus!!!! Edit: Wtf... ka var jus atrast? Edited March 6, 2007 by Endijs_Dzerkalis Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 6, 2007 Report Share Posted March 6, 2007 (edited) spele man niks ir limperis kr4 es tagat meginashu iejiet! speleshu kadas 2-3 stundas! taka gaudu jus! es nemaku uzrakstit privati! Un es pagaidam nevaru izmantot spele help jo man no sakuma ir jatiek ara no pilsetas helpa ganjau ir rakstits ka var privati uzrakstit! EDIT: Nesanak man iejiet! servers pilns laikam! visu laiku Discoonnect! A cita serveri varu iejiet, bet tad man ir jataisa jauns chars Edited March 6, 2007 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Vienas problēmas ar šo spēli :/ Tagad ieeju spēlē, ieraxtu login un pw, uzspiežu login, bet nekas nenotiek. Pilnīgi nekas un tā var gaidīt mūžību. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Vienas problēmas ar šo spēli :/ Tagad ieeju spēlē, ieraxtu login un pw, uzspiežu login, bet nekas nenotiek. Pilnīgi nekas un tā var gaidīt mūžību. Ew Traff es ari meginaju man tas pats!! shis gadijums notika ap 8:00-9:00 Wtf!!111... P.S. man ari klasi nevar izveleties nu bet !! ((spele da Best)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 Vienas problēmas ar šo spēli :/ Tagad ieeju spēlē, ieraxtu login un pw, uzspiežu login, bet nekas nenotiek. Pilnīgi nekas un tā var gaidīt mūžību. ap 7. 00 man ar tā bija ap 13 00 arī bija bet kādas 10 reizes meģināju un aizgāja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 NEW PROBLEM Tagad vel trakāka. Kjip palaižu spēli(ar kādu otro reizi) viss iet, līdz sāk paradīties rappelz uzraksts, tas zobens, laikam l burts pat lāga nepaspēj tur takā iedurties un paliek melns ekrāns un viss. naiss Vienas vienīgas problēmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 tas game atri nobruks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 draugi miiljie.. paskatieties luudzu vai viss ir pareizi sainstaleets.. vai juusu datora draiveri, dX un viss cits softs ir apdeitots un straadaa pareizi.. gan man, gan memo, gan citiem viss straadaa bez jebkaadaam probleemaam.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 7, 2007 Report Share Posted March 7, 2007 draugi miiljie.. paskatieties luudzu vai viss ir pareizi sainstaleets.. vai juusu datora draiveri, dX un viss cits softs ir apdeitots un straadaa pareizi.. gan man, gan memo, gan citiem viss straadaa bez jebkaadaam probleemaam.. lab probleemas ir bet nu nejau tik advanceetas kaa jums nez draiverus savus nemaz neesmu aizticis kaa iedeva no microlink taa arii speeleeju !!! vieniigais kas man un lielai daljai no jums ir lagi pilseetaa bet lai ar to ciiniitos izmantoju pogu restart PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Sheku reku Latvian klans darbojaas ap elite bosu - Benario, LaChristie un Rolch. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Sheku reku Latvian klans darbojaas ap elite bosu - Benario, LaChristie un Rolch. Oooooojaa Red Drill, tas ir monstrs... Kā gāja pievarējāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 Oooooojaa Red Drill, tas ir monstrs... Kā gāja pievarējāt? ok skatos jums tur paliigs veel i Link to comment Share on other sites More sharing options...
bwah-lma0 Posted March 8, 2007 Report Share Posted March 8, 2007 nositaam kaadus 4-5 .. shajaa reizee paliidzeejaam vel kaadam mazajam izpildiit to questu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Karoche shodien sadarbojaamies ar vienu vaacu klanu, elit bosa piebeigshanaa Luuk arii bilde peec uzvaras Benario un Jonass piedalijaas no Latvian Edited March 9, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 (edited) Varat man pateikt kursh jums ir lvl? un cik ilga laika savacat? Un par klanu! es uztaisiju jaunu charu! nik: limperis2 varat man pateikt ap cikiem jus spelejat? Un tad varetu satikties! Edited March 9, 2007 by limperis Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonass Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 A kurā serverī tu spēlē? Mēs spēlējam Yeti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Es ari spleju Yeti! Tur jauns serveris ir paradijies tik aizmirsu ka vinju sauc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 Es ari spleju Yeti! Tur jauns serveris ir paradijies tik aizmirsu ka vinju sauc! to pagaidaam neaiztiec Karoch Limperis2 ja? Kad esi online pamegini atrast shiatadus cilveku ka LaChristie,Memorable vai Benario, atsuuti kaut kaadu private msg un panemsim klanaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
grrey` Posted March 9, 2007 Report Share Posted March 9, 2007 psc kapēc visi tagad tik reti spēle man garlaicīgi spēlet Nakat takš spēlet... reti kāds online Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts