112 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Brālīši - lieta tāda, ka ir viens super džeks te un vinam vajag admin rightus serverī (vinš to vel nezin - pārsteigums viņam - ziniet). Vai būs te kāds admins, kas viņu varētu ieteikt? Bēfijam noteikti vajag tiesības cancel vote map un pateikt ar ziliem burtiem! Vel Bīfijam, mūsu tautas vadonim, noderētu spējas forumā postus moderēt, jo viņš ir tik skaists! GO GO BīFIJ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Najs traj , bet bīfijs 2x sists krustā par čītošanu, ja pareizi atceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Najs traj , bet bīfijs 2x sists krustā par čītošanu, ja pareizi atceros. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 O! 112, man uzticamais majas elfins! Skat ka tik soreiz mazais labdaris nav paarcenties! 2x par citosanu... ne nee... tik daudz jau nu gan ne! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Smags gadījums. Labākaja gadījma redzēju pliku Beefy(neņem ļauna biifi) , vai arī naturāls gejs aka daunis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Smags gadījums. Labākaja gadījma redzēju pliku Beefy(neņem ļauna biifi) , vai arī naturāls gejs aka daunis. lol, gribētu zināt kā viņš varētu būt gejs. + daunis te varētu būt tikai tu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 jerrico Warned on Dec 20 2006, 04:47 Added to warn level Vēlreiz redzēšu ka dirs uz MMX , patspersonīgi nobanošu , gan foruma , gan serveri.. Un padirst - MMX EJ NAHUJ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Smags gadījums. Labākaja gadījma redzēju pliku Beefy(neņem ļauna biifi) , vai arī naturāls gejs aka daunis. Paga... tu mani par geju vai dauni sauc? un tikai tapec, ka man bija sex ar tavu teti? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
f!ng3er Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 lol mieriigaak puiši Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Paga... tu mani par geju vai dauni sauc? un tikai tapec, ka man bija sex ar tavu teti? Beefy pff..redz kas viskas jauns par tevi beef atklajas:) Lol nezinaju, ka tu pieder pie duha bara Who da fuck is MMX !? lal, no Jerrico puses gan ir surais drauds Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Smags gadījums. Labākaja gadījma redzēju pliku Beefy(neņem ļauna biifi) , vai arī naturāls gejs aka daunis. šitas ir tik nenormāli astronomisks daunis, ka es attiecīgi astronomisku banu viņam uzliku. Lai gan tu šito vairs nelasīsi - tāpat, novēlu tev nosprāgt pēc iespējas ātrāk, sūds tāds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 nu vair snesaprotu.. minoritijam uzdirsh par dirsanu mmx bet macho izbano mmx un vispar pzdjc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 tas sharingana koments bija ņemts no viņa warna pēdējā iemesla, ko uzlika viņam jerrico (visticamāk, ka pilnīgā bezsakarā, jo tādam daunim kā mmx nekas cits kā diršana sejā un ar sūdainu mietu nepārtraukta sišana pa visām ķermeņa daļām nav domāts) p.s. runājot par diršanu - man jau 9002 posti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Labākaja gadījma redzēju pliku Beefy(neņem ļauna biifi) , vai arī naturāls gejs aka daunis. nu blood! izlasiiju 10 reizes, taapat nesapratu, ko dzheks ir domaajis. vieniigais, ko sapratu, ka vinjsh uzskata, ka visi geji ir daunji un otraadaak (jo it kaa "a.k.a." tulkojumaa noziimee "zinaams arii kaa"), kam gan laikam sanaaks nepiekrist - esmu sastapis gan gejus, gan daunjus, bet ne geju-dauni. btw, daunisms ir slimiiba, bet homoseksuaalisms nav (Latvijaa gan daudzi uzskata, ka ir). vispaar viss, ko veeleejos pateikt - izsakies, luudzu, skaidraak, noformulee savu "dziljo" domu, un tad jau redzees, kaa tev var paliidzeet Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 kautkāds pizģec Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 ... izsakies, luudzu, skaidraak, noformulee savu "dziljo" domu, un tad jau redzees, kaa tev var paliidzeet Viņam nesanāks Suspended for 1346136 days Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Eu.. bet kads aizliks labu vardu par mani... nu vai kaut vai neitralu? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izliecies Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Eu.. bet kads aizliks labu vardu par mani... nu vai kaut vai neitralu? Beefy Man patīk, ka tu paraksties zem katra posta [c] Izliecies Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 (edited) Un tagad pamēģiniet mūsu mazā MMX postā vārdu "redzēju" izlasīt kā "redzēji" ... Man jau šķiet, ka čalis bīfu aizstāvēja. P.S. I ir blakus U edit- bet tas jau netraucee mums viņu nolinčot apsūdzot daunismā Edited February 23, 2007 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Ordinary, kush ! Editee postu, necel jucekli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 pff..redz kas viskas jauns par tevi beef atklajas:) Lol nezinaju, ka tu pieder pie duha bara Who da fuck is MMX !? lal, no Jerrico puses gan ir surais drauds a es ta tur pričom? tikai taapēc, ka esmu tavu tēvu izdrāzis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 es vispar nesaprotu pa ko iet runa saproti tikai to ka viens apbriino beefyu un viens ir daunis un laikam arii gejs un par to vinam bans bet par to mmx sudu neka nesaprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 a es ta tur pričom? tikai taapēc, ka esmu tavu tēvu izdrāzis? jaa tu esi tevdrazeju arodbiedribas valdes priekshsedetajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 befiju par adminu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 23, 2007 Report Share Posted February 23, 2007 Eu! labais topiks panesas... nebiju gaidijis, ka MMX noraus banu delj ta, ka kaads nezinams manis fans mani te slave (kursh gan tas varetu but)! Lai nu ka - ludzu nonemiet banu MMXam. Atceros, ka ari neko ljaunu nedomajot iedirsu foruma par admina tiesibam un dabuju ienaidnieku rayjusu un jutos loti bedigi! Wolfbalde - paldies! Tagad varesu rakstit pieteikumu uz adminu un tevi liksu references! Tev bus kaut kas jaiedirs tur, savadak man kirdik! Beefy p.s. betway pokera sodien padirsu 20Ls... maukas.. rit padirsisu vel 20Ls... es esmu atkariigs... ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now