LAVRx Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Karoche! Visi kas bij ieradushies uz Mezhciema pirti ieveeroja, to ka tur kaut kaads Simbads bij uzradies, kursh kaa jau visi noprata nekad muuzha nav gignaa raadijies! Un Shis Simbads visu laiku gruzija gignieshus uz speeleshanu cs.kopideja.lv staastot to ka ir baigas dievs kopidejaa ar visaam tiesiibaam utt! Bet Bet Bet tikai retais zinaaja kas tas iisteniibaa ir pa puiku! T.I. ES Deadly, Dyversant! Un shis slepanais viirels bij Xeq, vai xektor no Hvz-team! Bet visaa visumaa bij smiekliigi, kaa vinsh visus gruzija uz kopideju! LOL Denja pat noticeeja un bij ar mieru kopidejaa speeleet! PSC! es tur tureeju veederu taada reekaa naaca! !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Es ari noticeju.. kad biju vira dusha un jau nemu kreslu un gaju so meklet, lai sistu, samejais jau bija notinies. Veicas puisim, veicas! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeLancer Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 vel protams labi bij tas.. ka peec paaris glaazeem, tu klusi smejot visiem chuksteeji, tik nesaktiet nevienam, ka tas ir Hektors.. peec paaris pudeleem jau striidaa iekarstot bij saucieni pa visu pirti, BET TAS IR PSC KAA HEKTORS SPEELEE, VOT REKU CHALIS SAPROT KO DARA.. utml. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 Tipa jaa, kad asiniis pluust graadiigais nejaadz ko runaa vairaak, tomeer tad jau tie joki bij beigushies! Manu praat uz beigaam to jau visi zinaaja! Un neiet runa par to cik labi tur Xeq speelee, bet par prikolu lai visi naak uz cs.kopideja.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 psc izklausās ka jums tur ir jautri gājis .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 beefy - akmens seja rulle ! denja tu tagad esi apsoliijies spelet kopidejaa 10h nedeelja, apsveicam tevi ar to. biju ieradies satikt speltajus kuri ir vecaaki cs pasaulee kaa es un varbuut jaunaaki - patikamas atminjas,bija okeij pasaaakums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 jautri, jautri gaaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 lol, tapec jau chalis ienaca vesi iekshaa un taa kaa visus pazidams muzibu mierigi iejutas Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Bet galvanais ka 4uwis ir redzējis serverī sinbadu kas spēle no pašiem pirssākumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 18, 2007 Report Share Posted February 18, 2007 Eh Xektors normalis chalis, izradaas pat man dievs Deadly nobaal vinja priekshaa...uuuuu Man liekas es biju pirmais kurs uzzinaja, kad tas ir xektors Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 18, 2007 Author Report Share Posted February 18, 2007 Wolfblade par to ka $uwis sinbadu online bij redzeejis es vispaar no smiekliem gandriiz nokritu! Bet xeq bij labi izdomaajis uzjautrinaat tautu! LOL es taa nevareetu sen buutu no smiekliem uzspraadzis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 poljubomu esmu redzeejis simbads, simba, simbiij, vai simbiots hvz.. kr4 kkaadu samaisiitu krustojumu biju redzeejis... xeq baigais umnjiks! Tagad iesmu maaciities bagus D Un aztekaa shaushu caur sinai pa tiltu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 Njaa 4uwi, saklausies tik visaadus briinumus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 beefy - akmens seja rulle ! denja tu tagad esi apsoliijies spelet kopidejaa 10h nedeelja, apsveicam tevi ar to. biju ieradies satikt speltajus kuri ir vecaaki cs pasaulee kaa es un varbuut jaunaaki - patikamas atminjas,bija okeij pasaaakums ! nahuj kopidejā?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 Karoche! Visi kas bij ieradushies uz Mezhciema pirti ieveeroja, to ka tur kaut kaads Simbads bij uzradies, kursh kaa jau visi noprata nekad muuzha nav gignaa raadijies! Un Shis Simbads visu laiku gruzija gignieshus uz speeleshanu cs.kopideja.lv staastot to ka ir baigas dievs kopidejaa ar visaam tiesiibaam utt! Bet Bet Bet tikai retais zinaaja kas tas iisteniibaa ir pa puiku! T.I. ES Deadly, Dyversant! Un shis slepanais viirels bij Xeq, vai xektor no Hvz-team! Bet visaa visumaa bij smiekliigi, kaa vinsh visus gruzija uz kopideju! LOL Denja pat noticeeja un bij ar mieru kopidejaa speeleet! PSC! es tur tureeju veederu taada reekaa naaca! !!!! kopidejaaa D neko ljaunu nevaru protams teikt,bet es pat tur skaitos labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 nice čītoks iedeva bassu Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 19, 2007 Author Report Share Posted February 19, 2007 nahuj kopidejā?! Da HVZ kapee kopideja! laikam kruts servers skaitaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 aij nu set patreneejies bot siikais - tu man esi apnicis jau ! es aizbraucu atpuusties ar cilveekiem forshiem nevis tur kautko no sevis paradiit vai izraadiit - tapec arii biju simbads, lai nemainiitos viedoklis ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 aij nu set patreneejies bot siikais - tu man esi apnicis jau ! es aizbraucu atpuusties ar cilveekiem forshiem nevis tur kautko no sevis paradiit vai izraadiit - tapec arii biju simbads, lai nemainiitos viedoklis ! galvenais thu neuztraucies, būs jau labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Es kad paargaaju no cs 1.5 uz 1.6 es 1.5 visus ar 4iitiem iznesu un pargaju uz 1.6 :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) Es ari noticeju.. kad biju vira dusha un jau nemu kreslu un gaju so meklet, lai sistu, samejais jau bija notinies. Veicas puisim, veicas! Beefy Uj nebaidiet, ja nākotnē ieradīšos uz kādu tusu, tad ar krēsliem (un citiem bīstamiem priekšmetiem) virsū nenākat EDIT: Kautgan mani tas neuztrauc, esmu miermīlīgs cilvēks kam nepatīk citiem skalot smadzenes Edited February 20, 2007 by overmind Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Es kad paargaaju no cs 1.5 uz 1.6 es 1.5 visus ar 4iitiem iznesu un pargaju uz 1.6 :/ Es latviešu valodas stundās iemācijos, kautcik sakarīgi rakstīt, lai arī citi saprot ko saku... ...bet skatos, ka tu, laikam esi palaidis viņas garām Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Pilniigi piekriitu Xeq, tava iedeja bij super par simbadu! bij tak smiekliigi! es domaaju ka diezvai kaads ar kreeslu sitiis! Diezvai tas buutu praata darbs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted February 20, 2007 Author Report Share Posted February 20, 2007 Es kad paargaaju no cs 1.5 uz 1.6 es 1.5 visus ar 4iitiem iznesu un pargaju uz 1.6 :/ Uj 4uwi patieshaam tur nav ar ko lepoties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Uj 4uwi patieshaam tur nav ar ko lepoties! Lab ka tev daleca ka tas noteikti bija JOKS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now