eziic Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 ideja pavisam vienkaarsha - taisu weblapu. un kaarteejo reizi saskaros ar 1 un to pashu probleemu, kuru ar juusu paliidziibu gribeetu atrisinaat. taatad: kaa var muusu jauko IPB piedabuut weblapaa atrasties taa kaa vinjsh atrodas gign.lv? tip taa normaali, zem bannera un podzinjaam, kaa parastu weba lapu? to nekad neesmu vareejis saprast, bet ljoti gribeetu, lai jaunajam webam buutu shaads forums. vienkaarshi tas izskataas krietni labaak + paarskataamaaks un eertaaks pats webs. anyway, ja kaads var man paliidzeet, buushu ljoti prieciigs uzklausiit! jau ieprieksh paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 17, 2007 Report Share Posted February 17, 2007 ideja pavisam vienkaarsha - taisu weblapu. un kaarteejo reizi saskaros ar 1 un to pashu probleemu, kuru ar juusu paliidziibu gribeetu atrisinaat. taatad: kaa var muusu jauko IPB piedabuut weblapaa atrasties taa kaa vinjsh atrodas gign.lv? tip taa normaali, zem bannera un podzinjaam, kaa parastu weba lapu? to nekad neesmu vareejis saprast, bet ljoti gribeetu, lai jaunajam webam buutu shaads forums. vienkaarshi tas izskataas krietni labaak + paarskataamaaks un eertaaks pats webs. anyway, ja kaads var man paliidzeet, buushu ljoti prieciigs uzklausiit! jau ieprieksh paldies nokope no gign lapas! Karoce - tur vis ir vienkarsi. Tev ir banera kods <baneris> un foruma kods <forums>. Tev vajag pirms tam definet html table, kas ir centreta un width ir teiksim 75%. tad pirmaja rinda ieliec <baner> un otraja <forum> tipa <table width=75%><tr><td><baneris></td></tr><tr><td><forums>< ... nu tu saprati... kaut gan man ir aizdomas, ka sito pasakumu worms taisijis ir ar freimiem. TB, tev ir main freims, kas ir augsa un ir apaksejais freims, kurs mainas un principa sanak, ka lapa sastav no divam lapam. Sita darot var ietaupit kodu un ta laikam darit ir stiliski paerizak! rekur piemers, ka to darit http://www.w3schools.com/tags/tag_frame.asp http://www.w3schools.com/tags/tryit.asp?fi...html_frame_rows redzi, katrs freims ir sava lapa. pec tam ar stilu un freima propertijiem vari izmest borderus. Nesmu drosh, bet liekas, ka veids, ka dabut to visu pa vidu ir ielikt to freimu tabula! Nu skaties! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 17, 2007 Author Report Share Posted February 17, 2007 beef, liels paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 (edited) kaa piemeram manaa lapaa: http://vr.oo.lv/web/ varetu izdariit lai buutu shitaa: http://bex.eclub.lv/page_like_this.JPG P.S. Bilditi ar Paintu samonetju Edited February 19, 2007 by vautinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 19, 2007 Report Share Posted February 19, 2007 PHP skriptā tu vari arī iekļaut frames un visu pārējās HTML kodas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 kaa piemeram manaa lapaa: http://vr.oo.lv/web/ varetu izdariit lai buutu shitaa: http://bex.eclub.lv/page_like_this.JPG P.S. Bilditi ar Paintu samonetju a ka to dabut gatavu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 Padarbojies ar include. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bullis Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 <?php include('fails') ?> Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 a kaa var uztaisiit norm web lapu, kuru man NEVAJAG saistiit ar serveri? nu taadu normaalu lapu... kaads hosts vai k-kas tamliidziigs, nu davai paliidz kaads Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 a kaa var uztaisiit norm web lapu, kuru man NEVAJAG saistiit ar serveri? nu taadu normaalu lapu... kaads hosts vai k-kas tamliidziigs, nu davai paliidz kaads Bljed pameklee sheit.. taksh pilna dirsa ar manuaaljiem.. kas tur gruts?? liec kkaut wai php-fusion vai e107 vai vislabaakais scripto pats. cik war jautaat wineu unto pashu jautajumu... UTFG Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 (edited) es esmu shajaa jomaa, un nezinu kas tie taadi e107 vai php-fusioni P.S.- tajaa mekleetaajaa baigaa putra, tur neko jeedziigu neatrast Edited February 20, 2007 by crushy Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 es esmu shajaa jomaa, un nezinu kas tie taadi e107 vai php-fusioni P.S.- tajaa mekleetaajaa baigaa putra, tur neko jeedziigu neatrast nu tad tu arī neko neuztaisīsi p.s. meklētājs ir jāmāk lietot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 20, 2007 Report Share Posted February 20, 2007 iemaaci... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jancis38 Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 iemaaci... kapeec lai vinsh to dariitu ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nothing Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 Meklee mekleetaaja, kā riikoties ar mekleetaaju.. Nopeerc graamatu... Lasi tutoriaaljus Link to comment Share on other sites More sharing options...
crushy Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 mekleet mekleetaajaa, kaa jaameklee mekleetaaja, nu vnk kaa lai atrodu, ja nemaaku mekleet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
.LĪze. Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 ko tad tu te vispaar dari??? psc toc ritiigs lamerz. ja proti kautcik lv valodu tad augsaa zem navigacijas labajaa pusee ir rakstiits "Mekleetaajs" ^ | virs sitaas bultinas Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 freimi suukaa dirsu, lietoju tikai retos gadijumos, kad citu iespeju nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted February 21, 2007 Report Share Posted February 21, 2007 worm pasaki kads ir php kods sadaljai stats luudzu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
didis97 Posted April 2, 2009 Report Share Posted April 2, 2009 ka uzstaisiit web lapu ar cs serveri ar host un citām hujiņām par velti??? paliidzaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts