Jump to content
GIGN Forum

didis97

Mirstīgais
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by didis97

  1. Uztaisi jaunu text documentu taja mape kur ir hlds.exe piem. C:\serveris Iepeisto šo te: @echo off cls echo Protecting HLDS from crashes... title HLDS CrashGuard :hlds echo (%time%) HLDS started... start /wait /realtime hlds.exe -console -game cstrike +map de_dust2 -tickrate 66 +fps_max 600 +maxplayers 21 +port 27015 +sv_lan 0 echo (%time%) WARNING: HLDS closed or crashed! Restaring... goto hlds Un spied file-->save as-->nosaukums.bat un seivojam! Uztaisam shortcut un liekam uz desktopa..... Sakties pats tur visu, nomaini playeru skaitu mapi utt...
  2. nu tad istalē vinju muļķi bļa :D:D-
  3. Nūūbīņš esi? Wnk konsolee ieraxti amxmodmenu un bus pilnigi visas komandas (gandriiz )
  4. wnk! Uztaisi serveri ar hldsupdatetool.exe tad iemet dproto 0.3.6 un viss! Gatavs!
  5. neee! kad es sāku spēlēt serverī pēc 1,2 sekundēm izmet araaaaaaa!!!!!! Bez erroriem!!!!
  6. naw! uztādīju, bet kā ieeju mani wnk izmet! ne izkiko bet izmet! konsole nekas naw raxtiits, nekādu erroru nekas! biju elika 6odien, kad eju serverī tas pats vnk izmet bez erroriem vai kaa taada! Daži tiek manā serverī daži nē! Taisīju ar hldsupdatetool.exe
  7. nezinu kads man war3ft, bet ka4āju šeit dproto man ir 0.3.6
  8. Nesen uztaisīju zm+war3 serveri! Kad es eju iekšā caur parasto cs 1.6 viss strādā, bet kad eju no cs wos 1.6 tad ka ieju ieksaa pec 1,2 sekundēm mani izmet arā! Manam serverim ir dproto ja kas.... Palīdzat, ko man darīī?
  9. 1.Websaits 2.Serveris apraksts! Sāku! 1. *links* 2. *links* Jauns zm+war3 serveris! Aktīvākie spēlētāji dabūs acc! Saauucaaat tautu serverii !
  10. bla kūūrāā vietāā gignā iedod adresi!!! Un kurā vietā wosā iedod adresī :ermm: :ermm:
  11. blin plzzz kads var man palīdzēt esmu izskatījis visu google.lv un neko nevaru atrast !!!! Pasakat kas pa html kodu! vai arī kaut ko citu jāliek tajā lapā? Kā to var dabūt gatavu? www.execlan.ucoz.lv palīdzt nako nevaru izdomāt !
  12. ka uzstaisiit web lapu ar cs serveri ar host un citām hujiņām par velti??? paliidzaat
×
×
  • Create New...