Jump to content
GIGN Forum

Feyrah

Mirstīgais
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Feyrah's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. To ar meginaju nesanak. bet es gribu savu spray ielikt csa.
  2. Ka var savu sprayu ielikt csa?visadi meginaju nesanak ...
  3. Ka es varu spelet cs un atskanot muziku vienlaicigi ta lai dzird ari citi??Man ir austinas ar mic un ja zinat plzz pasakat.
  4. Tas gan nav labi ,man ir wos cs,jaunu nevaru ladet ,jo dators nevelk... EDIT: iekacaju jaunu cs ari nejiet.Tadkad testeju iet,bet spele ne,uspiezu "k" turu un nedzird neko.
  5. jau meginaju ta iespraudu taja roza cauruma mute nav,bet tik un ta nekas nejiet.Un austinas loti jaunas pa 30 ls nopirku. EDIT: Tad kad uspiezu "k" un runaju neka nav,bet kad uzpiezu test mic tad es dzirdu ka es runaju,bet citi nedzird.
  6. Ka pareizi to mikrafonu ieslegt?Es runaju un neviens mani nedzird..Kas tur bija jaraksta vai jadara lai mikrafons stradatu?
  7. Ka ta banu uzlikt?Caur menu nesanak vinam tikai kaut ko tur raksta....
  8. Es nezinu kas tur draugam ir,bet ne visiem serveriem ir amxmodmenu.
  9. Oh atkal vajaga help,mans draugs,Arnis ir admins serveri vins nezin,ka uzlikt slay un kick.Taka es nesmu bijis admins es nezinu kas tur ir jaraksta,es vinam teicu ka uzzinasu kas tur ir jaraksta.Varat man help plzz.
  10. Ne es tiesam biju aizmirsis,bet liels paldies!
  11. Es esmu aizmirsis,ka admini vareja kaut ko pateikt lai tas paraditos uz ekrana. Zinu,ka jautajums ir stulbs ,bet tiesam esmu aizmirsis...
×
×
  • Create New...