Jump to content
GIGN Forum

Ram Un Video


Traffic
 Share

Recommended Posts

  • Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Norm pakā atnāca tikai rams un ej tu pierādi, ka tā bija, jo paka jau paraxtīta. Taču rīt būs klāt. Bet ne to gribēju teikt.

Kā ir ar to vsync? Nezinu, vai ar šo video karti ar vsync on būs tie 100fps. Biju kkur dzirdējis, ka tas vsync off fps nemaz reāli nepalielina. Ka izmainās tikai skaitlīši, bet reāli es spēlēju uz tiem pašiem vecajiem fps. Tā ir vai nav?

P.s. nezināju, ka ar ram var iegriezt pirkstā laugh.gif

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Kā ir ar to vsync? Man pat tagad cs nav 100fps, ar vsync on. Un diezgan nestabils. Fps ļoti nestabils bija arī ar veco karti. Un ja man karte ir 256mb un 128bit, tad man pie displeyu properties arī vajadzēja būt 128 bitu izvēlei? Man ir tikai 16bit un 32bit izvēle.

EDITS: Tagad pamanīju, ka tad kad kompis slēdzas ārā un arī uz nelielu brīdi, kad slēdzas ieksā parādās viens logs. Tur rakstīts, ka drošības dēļ video karte ir pārslēgusies uz zemāku līmeni, jo tai netiek piegādāts pietiekams daudzums enerģijas. Taču zinu, ka karte ir pilnīgi līdz galam iesprausta. Tas ir uz visu laiku, vai tikai uz to brīdi varbūt tikai?

EDITS2: vsync off. fps cs man ir pilnīgi tāds pats, kā ar veco karti. Kādēļ tā?

EDITS3: nu tas nav normāli, ka man ar šādu v-karti css aim mapēs fps ir 10.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

kaadaa tolka ka tu k-ko peerc ja liidz galam nenoskaidro???? tavs baroklis nevelk v-karti

tew ta4 tik doti linki kur viss bij apskairtots ja neskairiibas izmanto tildi

iespeejams draiveri veci uzliec jaunus

100 fps ieguustu vsync atstaajot ON un uzliekot REFORCE

Edited by Lukesh
Link to comment
Share on other sites

Ar tiem linkiem bija liels čakars. Ļoti daudzko nesapratu un sanāca nenormāl ilgi, lai pārtulkotu. Nopirku Šo Video karti. Draiverus vecos izdzēsu un uzinstalēju diskā doto. Aarghh es pat nezinu, kas ir baroklis, un tur var kko mainīt?

Kur ir tas reforce? nevaru atrast.

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

baroklis ir sudrabota kastīte, kas atrodas kompja augšpusē, aizmugurē, no kuras iet vadi uz cieto disku, cd draivu, floppy draivu, uz māteni.

Un tu iespraud to lielo melno barošanas vadu barošanas blokā, kompja aizmugurē.

Barošanas blokus arī var mainīt. Būs labi smile.gif

karoč pameklē netā jaunākos nvidia driverus šeit laikam

Link to comment
Share on other sites

Man baroklim ir tikai 300w, bet vidikam vajag vismaz 350w. Tātad man jāpērk barošanas bloks. Līdz ar to man ir jāpērk arī jauns korpuss un viss jāliek pa jaunam? Ja nu arī nē, vai pats var to barokli pievienot?

Un vai w ir tas pats kas va?

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

Nu mļin un lēti arī viņi nav. Un cik skatījos i-veikalos pēc izmēriem ļoti dažādi izskatījās. psc, mlin vajadzēja visas tās lapas tomēr riktīgi izstudēt. arrggh

Tikai vienu atbilstošu un par pieņemamu cenu atradu. Taču ne tur izmēri. Kkādi porti arī ir svarīgi? ........

Edited by Traffic
Link to comment
Share on other sites

paskaties vēl te, ja kaut ko piemērotu atrodi, uzskypo uz m79, un pačato ar viņiem, noskaidro viss, kas vajadzīgs, viņi Tev palīdzēs.

EDIT: Un meklē PSU, nevis UPS, jo tie otrie padod barošanu uz kompja, ja strāva pazūd, kāarī nodrošin, lai kompis nenosvilst, ja zibens iesper elektriskajā tīklā.

Edited by HyperBoy
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Nu tā es tikai tagad tiku ar videokarti skaidrībā, itkā. smile.gif Nerādās vairs tas gļuks, par jaudas nepietiekamību. Taču cs neredzu lielu atšķirību. Es biju domājis, ka ar šo videokarti izvilkšu stabilus 100fps, bet nē. Man pat šķiet, ka tādi paši, kā vecie rādās, tikai varbūt nedaudz labāk viss kustās. Tad jautājums lukesh'am - kur ir reforce, ko tu pieminēji, lai dabūtu 100fps? Nevaru atrast :/

Link to comment
Share on other sites

mmm kka nepamaniju postu par ramiem.. bet pec bildes likas ka tev ir dualchanle, taka 1x 512 stradas kudi sudigak neka 2x 256 un 256 var ari KADAM pardot biggrin.gif

mm un video karte... tak ieej boot.lv un paprasi kadam to 350 w barokli pa 5 atdos + alinju!

thumbsup.gif

Link to comment
Share on other sites

herci (monitoram) ir hardware rādītājs (atkarīgs no tā cik velk monis un cik videne)

bet fps ir atkarīgs no pašas spēles un to cik tava videne spēj zīmēt bildi (pie mazākas izšķirtspējas vairāk protams), tāpēc ar monitora herciem nav saistības

Link to comment
Share on other sites

THX :*

Es nobrīnijos - man tak tie paši fps vien rādās, bet tas vsync off laikam ir tikai mānis. Tagad pavisam cita spēlēšana. Taču spēlēju es ne uz 100, bet 80fps. Augstāk nevelk. Tad vēl par visu šito - ja man šitādas lietas bija jādara, tad tomēr kaut kas nav kā vajag? Vai arī visiem tā ir?

P.S. bet busteris tā pat spēli maitā sad.gif

Link to comment
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...