Adik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 (edited) $$ & snuff skaidrs... gign.lv ira stuka4i EDIT:sito stundaas baigi labi var maukt EDIT2: es nedomaaju ka tik kaitiiga vinja ira.. biju meiginaajis nu ta norm ... njaa... Edited February 14, 2007 by Adik Link to comment Share on other sites More sharing options...
hEat Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 "šita manta baigi laba" Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Irakstat googlē šnaucamā tabaka un paskataties, ko atrod, pirmajā lapā ir tās bildes kuras rādija, bet otrājā ir gign&mans topiks ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 pa zemi buutu vini tuvaak papeetijushi sadalju "gign bodiite" vareetu ali pieshuut to, ka vinsh ir narkomaans, kas netikai pelna iztiku tirgojot shnaucamo tabaku, bet jau ir izpaardevis 1/2 maaju ar dazaadaam lietaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 vo vo .. nja... nja google to4 uzreiz gign.lv atrod... nde.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 heh, ownz tagad pat tantes zinaas kas ir gign.lv p.s. atvainojos par bezteemu, bet vai kaads man luudzu nevareetu paliidzeet? man, verot valjaa jebkuru raidiijumu tieshi tvnet'aa, ir bilde, bet skanjas nav. citur taadu probleemu neesmu izjutis, bet tieshi tur kaut kas nav riktiigi. varbuut kaads zina kas par lietu? tas tik taa, ja nu kaadam ir gadiijies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 pa zemi buutu vini tuvaak papeetijushi sadalju "gign bodiite" vareetu ali pieshuut to, ka vinsh ir narkomaans, kas netikai pelna iztiku tirgojot shnaucamo tabaku, bet jau ir izpaardevis 1/2 maaju ar dazaadaam lietaam nja, bet lieta tachu veel nav izbeigta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted February 14, 2007 Report Share Posted February 14, 2007 Es kkas zinjaas neredzeeju, ka piemin gign.lv... Veel pa tv redzeeju 20:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ROFL, tikai tikko noskatījos to reportāžas daļu, kur gignu rādīja, vakar nemaz neskatījos tik tālu Es ceru, ka ALI jau ir pametis valsti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 lol tur sakumaa radija manu dzimto pusi un ari isavu veco labo vidneni redzeju. Jaa, bet dzeki piedura "nee nee mes jau nee mees jau nelietojam". Lol un tas treshais saka izklasit visas savas extreemaas sajutas."jaa ja aesmu pamegjinis rikti koz deguna aja forshas sajutas" <- tas jau po , ka vecie pec tam majas nospardis vinju sturii. Ali Tev ir kirdik kravaa somas un tinies uz Leishiem tur viss man liekas ir legals. Da lol tie komentari arii bija labi. Panjemti tika itadi ziedinji. Vajadzeja uzreiz mest iekshaa Rayus komentaru tie vardi par pishanos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Da es nezinu vai ^Ali^ pasēdēs tikai 30 dienas Man šķiet būs bargāk kāds 100proči sods un vēl sēdēt P.S Atvainojos ^Ali^ bet vai tev pietiek smadzeņu lai pārdotu šņaucamo tabaku saitā??? P.S.S Agrāk bij topiks vai gign bija pats populārākais serveru bāzē?Tagad laikam visi zinās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 P.S Atvainojos ^Ali^ bet vai tev pietiek smadzeņu lai pārdotu šņaucamo tabaku saitā??? Atvainojos vai tev pasham pietiek smadzenes ??? kursh tad to zinaja, ka vispar tada lieta ir aizliegta !?? Es piemeram nezinaju. un lielaka dalja droshi, ka ar ne. Un Tu protams mega mozgazawwwrrrzz visu zini un zinaji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Extazy tu pipuk uz savu nicku paskaties vispirms. Un vispar pashol nahuj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ee tur radija limbazhu 3 videni es tur maacos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Iesaku izdzest to topiku adminiem, lai nebutu liekas nepatiksanas! stulbie menti viasadas huinas izdomas! beigas vel lapa bus jaklape ciet! Nopietni! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ko nu āksties. Pie tam, pat ja tas tiešām taisītu sūdus un mēs to topiku dzēstu, tāpat vēl googles kešs paliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 ko nu āksties. Pie tam, pat ja tas tiešām taisītu sūdus un mēs to topiku dzēstu, tāpat vēl googles kešs paliek. Nu skaties... Te atceros gadijumu ar balozu dedzinatajiem. Gandriz to sniega lapu aizklapeja, kur tas links bija iemests. Piedevam - nevis links uz pasu video, bet vienk links un kads bija tam linkam nonemis nost beigas un piekluvis visai direktorijai un uzgajis to baloza dedzinasanu un veciem TAADI sudi sanaca. Jaskatas, ka ali pasam sudi nesanak! Labak lai dzeks atsauc savu piedavajumu, uzraksta, ka neatblasta narkotikas un publiski atvainojas taja pasa topika. Es tev saku - menti un leto sensaciju mednieki ir totali dorni. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Jā, laikam tiešām paklausīšu ieteikumam un laidīšos pa sapelnīto naudu uz Austriju pasnovot un iepirkt šņaucamo tabaku p.s Man nepatīk narkotikas. p.s.s Extazy tu esi daunis, bet ne tāds maziņš a, liels, liels Daunis ar lielo D! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adik Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 exstasy LOOOL vispaar nekaa nebuss.. doma tagad deel 6ii ... siesies klaat ali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) Beefy tev ir taisniba, ja zinatu taadu seju sheit gign kaa Dead..., tad vinjam ir cieshi sakari ar varas iestadeem, kas ker hakerus, narko tirgotajus, un ticat vai nee ja vins iedomatos pazvaniit un pastastiit to pareizajiem cilvekiem(vins pat zin kur Ali dzivo), nebuutu labi Es vnk juus bridinu, jo zinu, kad shitie dzeki tirgotaji tiek nemti, tikai to nerada un nezinjo, un Latvijas likumdoshana mainaas, nav vairs kaa pirms 3 gadiem, kad vareja miiksto likt visam virsu... p.s. Varat uztvert sho visu kaa joku,man vienalga vnk staastu to kaa ir. p.p.s. Dead.... uztaisam prikolu? (es zinu ka tu to vari) Edited February 15, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bullet Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Prosto ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 (edited) Labs Gignai toč reklāma televīzijā. Edited February 15, 2007 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted February 15, 2007 Report Share Posted February 15, 2007 Skatījos točna pats, nosākuma skatijos - orandžš forums uzreiz gign.lv forums galvā iekrita, un pectam ieraudziiju to ali^ singatūri (bildi) un sapratu ka irir, man bija smaids uz lūpām, un gribēju rakstīt, bet tanī brīdī netiku pie pc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts