0xDEAD BEEF Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Nu es gan parasti, kad rašoju un ieraugu kādu pretinieku, panikā bļauju un apkrītu augšpēdus ar visu krēslu, bet nu tas tā. Par maniem nikiem - Joker (YOOOOOOOO, nu tad, kad es viņu lietoju man bija kādi 11-12 gadi ), tad nāca R.I.P. (kādi 12-13 gadi) un cs aprindās, kopš to spēlēju onlainā, esmu atpazīstams kā flashback (niks kā tāds no kāda 13-14 gadu vecuma). Patiesībā viņš neko nenozīmē, tāpat kā visi iepriekšējie, vienkārši domāšanas brīdi man viņi likās pievilcīgi, tagadējais izklausās manām ausīm pieņemams vēl tagad + esmu jau pie viņa pieradis un man ir pohuj, ka viņš nozīmē kaut ko, kas varbūt nesaistās tik ļoti ar mani. A laikam to vārdu flashback kā tādu no GTA3 apguvu, tur bija FLASHBACK FM ar kautkādiem oldschool gabaliem Tagad gan jau radušās dažādas variācijas par niku, kā, piemēram, Zibsnis, Zibsnis Atpakaļ, dažādi flushbacki, fleshbanki, blushfucki, flackbashi utt... Anyway, par to, kā manu niku raksta serveros dažādi spēlētāji, varētu A4 lappusi pierakstīt. Piemēram, viens no pēdējā laika interesantākajiem variantiem varētu būt flehbec Ko.. a taa dziesma? Kur teetuks atnak majas, a tur tusins un meitene vinam dod glaazi -"she said - have a drink". Vins izdzer glaazi - viss sak palikt jociigs un... FLAASHBAAACK!!! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Bargais Vecis Mors allworth Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Bargais Vecis Mors allworth A no kurienes tas allworth, radies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolik Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 (edited) A no kurienes tas allworth, radies? manu praat , kaut kas no viss sliktākais , ļaunākais.. btw: bencik > benčiks Edited February 6, 2007 by lolik Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 manu praat , kaut kas no viss sliktākais , ļaunākais.. btw: bencik > benčiks Aaa aizmirsu pateikt, ja to saka man nepazistami cilveki, par kuriem man ir pofig, var arii teikt Benčik, man tas pie kaajas, tas tikai parada , kad mani nezin Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaza4ok Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 *kaza4ok* hmm xz .. kkas liidziigs manam uzvaardam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 A no kurienes tas allworth, radies? Eh, tas vēl no tīņa gadiem, kad sākās visa šitā p0k3 plato bikšu staigāšana utt. Bija brīdis, kad biju nolēmis mainīt sev niku, bet nevarēju izdomāt, kādu likt. Sāku skatīties visur apkārt, neko jēdzīgu neredzēju, pa TV gāja Snoopa Dogga klips dziesmai Beautiful, tur tad viņam arī ir krekls, kuram uz muguras ir rakstīts "allworth". To tad arī paķēru un palūdzu ownam pieregot. Tas bija vēl laikos, kad varēja lapā reģistrēties. Tagad jau man tas niks liekas gana stulbs, bet nu ja jau CSā iegājies, tad lai arī paliek... P.S. Tas nav vissliktākais. A nu ka vārdnīcu rokā un iztulkot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 pats pirmais niks bija strikes - k-kas orgjinals ne? tad kadu dienu aizgaju uz fanu pirkt maku. nopirku maku un uz taa tadiem smukiem grafitii brtiem bija raxtiits rusty. velak to pashu pamaniju extriim sporta kanala - rusty ir ari serfing firma. nu tad iegajus www.rusty.com pastiities, kas labs tur atrodiaas + ar redboot paliidzibu no shii saita pic. tapa ari mans sings pie reizes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 + ar redboot paliidzibu no shii saita pic. tapa ari mans sings pie reizes. Lūdzu nodziedi. Vai arī abi ar redbootu... Es taču pareizi sapratu, ka tapa dziesma vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 6, 2007 Report Share Posted February 6, 2007 Eh, tas vēl no tīņa gadiem, kad sākās visa šitā p0k3 plato bikšu staigāšana utt. Bija brīdis, kad biju nolēmis mainīt sev niku, bet nevarēju izdomāt, kādu likt. Sāku skatīties visur apkārt, neko jēdzīgu neredzēju, pa TV gāja Snoopa Dogga klips dziesmai Beautiful, tur tad viņam arī ir krekls, kuram uz muguras ir rakstīts "allworth". To tad arī paķēru un palūdzu ownam pieregot. Tas bija vēl laikos, kad varēja lapā reģistrēties. Tagad jau man tas niks liekas gana stulbs, bet nu ja jau CSā iegājies, tad lai arī paliek... P.S. Tas nav vissliktākais. A nu ka vārdnīcu rokā un iztulkot. Karoche vardnica saka taa - visu cienošs Karoche tu visus cieni, un nick isteniba nepavisam nav stulbs, vismaz originals un labi skan, un galvenais, kad visu cienošs niks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Karoche vardnica saka taa - visu cienošs Karoche tu visus cieni, un nick isteniba nepavisam nav stulbs, vismaz originals un labi skan, un galvenais, kad visu cienošs niks Tieshi ta - allworth vispar krutakais niks cever! Tev tagad visiem jauzsauc alins par to! Ehh... buutu jauki, ja kads iepostetu to forsho flashbacka dziesminu! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Karoche vardnica saka taa - visu cienošs Karoche tu visus cieni, un nick isteniba nepavisam nav stulbs, vismaz originals un labi skan, un galvenais, kad visu cienošs niks kāds cienošs, worth tak ir vērtība, alvis ir visvērtīgais. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 kāds cienošs, worth tak ir vērtība, alvis ir visvērtīgais. Macho tas bija otra varda tulkojums, man labak patiik, kad vins ir cienosh Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Nē, nu ok. Kaut kas jau te jāieraksta. Pirmo reizi, kad sāku spēlēt CS ( es domāju onlainā, nevis tos 2 mēnešus ar 1.6 botiem ) man bija L33T's niks - 'pwnisher || mike'. Skaists, ne ? Tad mazliet vēlāk, kad sāku ņemties pa Kopidejas serveri sāku spēlēt ar niku 'Ghost'. Regojoties gignā gan bija problēma, jo kāds šo bezšaubām orģinālo niku bija jau aizņemis, so nācās reģistrēt 'Ghost`' ( , lol ). Pēc apmēram 3, maybe 4 mēnešus ilga spēlēšanas ar to nolēmu nomainīt uz 'minority' ( tikai vel tagad nesaprotu kāda velna pēc ieliku lielo 'O' ). Anyway, šis niks man ir tikai gignā, jo iespējas nomainīt viņu tāpat nav. CS:S ( protams ārzemju serveros, jo latvijā jēdzīgu tāpat nav ) spēlēju ar - 'regular carebear !' . Un Lineage 2 kapāju ar 'Aven' vai 'aven'. that's it. btw - <TEKSTS IZŅEMTS> vel par L2 - Vienu brīdi gribēju nospert 203202 niku, spēlēšanai iekš L2, bet ja kāds to no GIGN komūna uzzinātu būtu diezgan patizli, so atmetu to domu. Edited February 7, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 btw - laigan flashback's nemitīgi mēģina apgalvot, ka esmu izvēlējies niku minority, tamdēļ, ka esmu homīts, lol, tam nav nekāda sakara ar to. Tātad, tavam nikam nav nekāda sakara, ka tu esi gejs? Tā interesanti pateici, pat liek šaubīties par tavu novirzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 pwnt ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 (edited) Tātad, tavam nikam nav nekāda sakara, ka tu esi gejs? Tā interesanti pateici, pat liek šaubīties par tavu novirzi dēļ tādiem lohiem kā tu un vel te daudziem, kuri mīl piepisties vārdiem atļaušos pārfrāzēt to teikumu. aj, vnk izņemšu. Tipa tāpat nevarēja saprast, ko es domāju, ne ? Edited February 7, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 dēļ tādiem lohiem kā tu un vel te daudziem, kuri mīl piepisties vārdiem atļaušos pārfrāzēt to teikumu. aj, vnk izņemšu. Tipa tāpat nevarēja saprast, ko es domāju, ne ? ok, viss kārtībā, tagad zināšu, ka tam, ka tu esi gejs, nav nekāda sakara ar tevis izvēlēto niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
amneey. Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Nabadziņš - (laiks kamēr meklēju īsto smailīju) - (vēl meklēju) - Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 ok, viss kārtībā, tagad zināšu, ka tam, ka tu esi gejs, nav nekāda sakara ar tevis izvēlēto niku ok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Ehh... buutu jauki, ja kads iepostetu to forsho flashbacka dziesminu! Jā, būtu gan Man kompī stāv tikai Kelis - flashback un The Chemical Brothers - flashback Bet, manuprāt, tā ko tu domā ir kāda cita, kuru es nezinu P.S. minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka12 Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Man niks ir Micka taa ir mana iesauka Jau lietoju 1,5gadus apmēram! Un tas man ir visu laiku kopšs speleju cs protams ir bijus niki kurus pat neaceros uz nedelu kkur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 Pirmais nick ZERO jo tad iznaca Counter-Strike:Condition Zero un pagaidam otrais nick Domino nu jau kadus 3 gadus Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 pagajusajaa tukstosgadee qveika laikos radaas mans pirmais niks GOLFY_SIMPSON. Tipo vards un uzvards. Abi no multeneem - golfy bija no taa disneja tizlaa suna goofy, tikai nezinaaju kaa pareizi raksta, simson no simpsoniem. Taa svitrina tika pielikta tapeec ka saakot speleet cs nemaaceeju salikt divus vardus kopaa . Kad saku speelet gign, "impson" dala tika likvideeta un radaas golfy_s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arvist Posted February 7, 2007 Report Share Posted February 7, 2007 CheZy ( pats pirmais niks) RyDel! ( bija apmeeram 4 meen ) DreeSoWe ( jau ir kaadu pusotru gadu ) savu niku izdomaaju skatoties kaut kaadu veljas mazgaashanas lapinju vai kaut ko saistiibaa ar dreebeem.. tur bija vaards dresowe un es izdomaaju pielikt veel vienu e lai sanaak dreesowe man ir bijushi veel niki, tikai es vinjus neatceros.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now