siruss Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 1) Counter-Strike 1.6 2) Battlefield (1942 - 2 - vitenam - Secret Wepons - Desert Combat - New army) 3) NFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 1.Cs 1.6 2.Zole draugiem.lv 3.FiFa maneger 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Pamaz laika sanāk man ar tām spēlītēm virtuālajām nodarboties, bet nu spriezhot pēc šortkatiem uz desktopa varētu būt tā - skype shahs/dambrete cs 1.6 wows BF1942 gta2 un gta sa vaarkrafts nr3 - saldeetais tronis.. No piemineetajaam sheit - awww atceros dungeon siege 2 - superiigs geims bija tikko iznaakushu speeleeju, baigi kruta, patiik veljoprojaam. Vareetu jau speelet arii tagad to, taapat arii nfs - porshe ir forshi, tikai nav laika instaleet un kur nu veel izspeeleeties cik gribeetos Ak jā - nfsmw arī uz desktopa mētājas, kad ir laika padzenāju bik ar bembi vai mustangu pa ielām Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Ja mēs runājam par spēlēm kopumā, tad neko neteikšu, jo neesmu nekāds te geimeris. Bet ja par tām, kuras man nācies spēlēt tad Lineage 2, laikam vien paņems pirmo vietu, daudzu iemeslu dēļ. Un tad tālāk es pat nez. Nav laika spēlēt citas spēles, ja spēlēju L2. Piebildes - CS man besī. amneey tu esi emo. Man ļoti patiktu BF, ja kāds man iemācītu viņu spēlēt. MU? wtf, newbs ? Un psc, spēle, kas tiešām izspārdīs dirsu imo visu spēļu priekšā būs tas, ko macho ielika te vienreiz - Portal. (ja viņa jau nav iznākusi ). LOL, ORDINARY PALDIES KA ATGĀDINĀJI. Skaipa spēles arī owno. Uzlaižam kaut kad 2v2. Edited January 25, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 GTA: Vice City, man patiik briiviiba, dragaashana ar mochiem, mieriigo iedziivotaaju atshaushana utt... NHL 2k7, pedeejaa laikaa taa pabiezhaak sanaak uzraut, forsha speeliite! Vampire: The Masquerade - Bloodlines, shito geimu esmu uzinstaleejis, bet nav sanaacis taa iisti laiks uzspeleet, saakumaa tur vienam nabadzinjam nosuucu bikuciit asintinjas un izskatiijaas tiiri ok! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Eu nu vechi, kur palikushi visi iistie geimeri, kuri speelee kaartiigus shuuterus, kur kaadam pretiigam, izkropljotam un sapuvusham mutantam jaaizshkjaida peleekaas shuuninjas no pakausha?!?! Es skatos ka visi speelee tikai kkaaddus rpg, mmorpg, sporta speeliites, kkaadus gta un protams veco labo cs, kursh man ir nobesijis liidz riebumam. Juus man liekat likt justies mazliet atstumtam, jo es skatos ka nevienam te nepatiik kkaadi half laifi, preji, caal of cuthublablabla, duumi, duke nukemi, kveiki n citi kakshi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1. Nba 2007 2. Cs 1.6 3. FiFA 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) 1-2) CS 1.6 2-1) WoW 3) Worms WP man WoW un CS vinaadi!! Edited January 26, 2007 by StayCooL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chakii^ Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Njaaa apmeram 50% top 3 nav CS !!! A ko tu domā, te visi atkarīgi no CS? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EriX Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) taa kaa man kompis nav tas, kursh atljautu pilniibaa izbaudiit shuuterus, tad man topaa tie neparaadiisies kaut gan, ja kompis buutu labs noteikti kaads ierindotos top3 1. Gothic 2 2. Age of empires 2 : the conquerors (multipleijerii tikai taa) 3. Command & conquer generals : zero hour (dazhreiz multipleijerii ar draugiem) oblivion peedeejo dalju(palaizhu un tikai balts ekraans paraadaas, tik kkaadu 1 tumshu eenu redzu speelee, vairaak kompis nespeej uzziimeet ) un gothic 3 gribeetos, bet nevelk p.s. cs man jau kaadu laiku no topa izkritis ... lai gan speeleeju jau ik pa laikam Edited January 26, 2007 by EriX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qseen^Dog Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1) wow (bet vairs nespeleju, bet iespaids ir labs peec originaalaa) 2) cs (ir speelets ljoti sen un tagat atkasu spelet, bet bish saak apnikt ,bet taa ir ok) 3) Richard Burns Rallye (labākā rallija simulācija , kas jebkad izlaista, ja ir stuure un saprotat k-ko no stenogrammas tad labaakas rallija speles nav ) un tad aiziet nhl and ozer gejms Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1. Heroes III 2. Heroes IV 3. Nav Vispār maz spēles spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Eu nu vechi, kur palikushi visi iistie geimeri, kuri speelee kaartiigus shuuterus, kur kaadam pretiigam, izkropljotam un sapuvusham mutantam jaaizshkjaida peleekaas shuuninjas no pakausha?!?! Es skatos ka visi speelee tikai kkaaddus rpg, mmorpg, sporta speeliites, kkaadus gta un protams veco labo cs, kursh man ir nobesijis liidz riebumam. Juus man liekat likt justies mazliet atstumtam, jo es skatos ka nevienam te nepatiik kkaadi half laifi, preji, caal of cuthublablabla, duumi, duke nukemi, kveiki n citi kakshi. tu pats prasi, lai tev mmorp iesaka Un pats vakar pa nakti ieinstalēju gta-sa - galvenā aizraušanās tagad ir dabūt kautkur armijas reaktīvo lideni un laist uz to vegasas tuksnesi - pārlido pāri armijas bāzei @ restriced area un iehavo 5 zvaigznes. Uuuuun tad sāc cīņu ar bāzes lielgabaliem un citiem armijas lidotājiem, kas lido tevi medīt Mans rekords bija laikam 12 lidenes nogāztas līdz kamēr mani nopownoja Vai iepisos klintīs tēlojot uberpro un vairoties no raķetēm taisot " velšanos mucā " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 (edited) tu pats prasi, lai tev mmorp iesaka Oh cmon, gribaas nedaudz kko taadu arii paspeeleet, bet taa lielaakoties es speeleeju fiiirst persoon shuuuterz. Un vispaar kapeec tev to vajadzeeja piemineet. Tu noteikti centies likt man izskatiies slikti citu cilveeku priekshaa. P.S. Gta: Sa ir diezgan jautra speeliite, it iipashi kad tu tiec pie reaktiivaas likjenes, un tad tev dzenaas pakalj citas reaktiivaas. P.S.S Tiem kam shvakaaki kompiishi, iesaku novilk Halo. Tiiri neslikt geims, tikai uz beigaam var apnikt, jo tur jaaiet pa kkaadu mistisku torni un apmeeram stundu jaashauj monstri. Edited January 26, 2007 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chester Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1St - GTA SA Multy Player 2Nd - Cs 1.6 3Th - NFS Moswanted! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Eu nu vechi, kur palikushi visi iistie geimeri, kuri speelee kaartiigus shuuterus, kur kaadam pretiigam, izkropljotam un sapuvusham mutantam jaaizshkjaida peleekaas shuuninjas no pakausha?!?! Es skatos ka visi speelee tikai kkaaddus rpg, mmorpg, sporta speeliites, kkaadus gta un protams veco labo cs, kursh man ir nobesijis liidz riebumam. Juus man liekat likt justies mazliet atstumtam, jo es skatos ka nevienam te nepatiik kkaadi half laifi, preji, caal of cuthublablabla, duumi, duke nukemi, kveiki n citi kakshi. Es varu ieteikt kadu asiņainu... DooM 3 Call of Doty(vai ka tur bija)(nav isti asinaini bet smiekligi daži skati ir) Quake 1-4(1 un 2 neiesaku ) O ka es aizmirsu DooM 2(nja bet nu grafons SOFTWARE augstakais) Vairak nezinu sorry>.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigaslauvas Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 hehe baigie gameri es gan pa retam cs un viss labak prieksu roku dodu hokim Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 1st - pinball 2nd - karogs [ multiplayer protams ] 3th - solitare Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Man sis tops diezgan biezhi mainaas bet sobriid: 1. Age of empires III 2. Star Wars Knights of the old republic (abas) 3. Freedom fighters (deel patriotiskajiem tekstiem un sizheata) Kaadaa ceturaa vieta vareetu buut BrockenSword, Sherlock Holmes u.t.t (kuraas ir logika) Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Kaa var spelet tas Skype speeles ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 26, 2007 Report Share Posted January 26, 2007 Es varu ieteikt kadu asiņainu... DooM 3 Call of Doty(vai ka tur bija)(nav isti asinaini bet smiekligi daži skati ir) Quake 1-4(1 un 2 neiesaku ) O ka es aizmirsu DooM 2(nja bet nu grafons SOFTWARE augstakais) Vairak nezinu sorry>.... Nee nu veciit. Kapeec tu man ieskai kko? Neatceros ka buutu prasijis. Ok varbuut tu vienkarshi dariji to no labas sirds, bet naakamreiz pacenties palasiit, ka es taas visas speeles nosaucu iznjemot CoD, kuru taapat es zinu. Liels fuj fuj tev. Naakamreiz paarlasi un padomaa divreiz pirms pousto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 26, 2007 Author Report Share Posted January 26, 2007 Nee nu veciit. Kapeec tu man ieskai kko? Neatceros ka buutu prasijis. Ok varbuut tu vienkarshi dariji to no labas sirds, bet naakamreiz pacenties palasiit, ka es taas visas speeles nosaucu iznjemot CoD, kuru taapat es zinu. Liels fuj fuj tev. Naakamreiz paarlasi un padomaa divreiz pirms pousto. Es vienk..cenšos palidzet bet mani atraida Link to comment Share on other sites More sharing options...
krish Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 basketbols bīč volejbols futbols Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 1.CS 1.6 2. NFS Carbon pa retam var uzspelet 3.kad galig aiziet ciet tad WoW kkada nelegalaja serverii Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted January 27, 2007 Report Share Posted January 27, 2007 1.Mafia The City of Lost heaven 2. Cs 3. Kaut kaadi NFS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now