Koshkers Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Tiko sapratu ka man gribaas uzbliest kadu mmorpg un visi, kurus es esmu speeleejis ir apnikushi, taatad gribu zinaat kaadus juus pashlaik speeleejat. Vienkaarshi vienam garlaiciigi + buus kaads kas pamaaca bishkjinj. Aaa, un luuudzu, tikai nekaadus mmorpg pa maksu, piemeeram WoW, zinu ka ir kruta, bet nu naudu diemzheel neteereeshu. P.S. Luudzu visi runescape speeleetaaji kluseejiet shinii topikaa. P.S.S Sorry ka ieliku topiku ne tur, liela neuzmaniibas kljuuda, fuj fuj man. Edited January 24, 2007 by Koshkers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ja pareizi esmu sapratis ko tu doma tad Thang Global ir diezgan labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tamerlan Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Nezinu es agrāk spēlēju Muonline pēc kautkur 6mēn apriebās kā nāve. Tagad pārgāju uz Lineage 2 ja norm serverī ar paziām kopā rukāt diezgan interesanti bet arī sāk jau apnikt pa drusciņai Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Šodien vēl man stāstija par tādu Guild Wars, kurš esot labs un diezgan liels uzsvars uz RPG nevis uz PvP. Diemžēl esot vienreizējā maksa - nu nopērc un bliez cik gribi, nu bet labāk kā mēnešmaksa jau ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 Šodien vēl man stāstija par tādu Guild Wars, kurš esot labs un diezgan liels uzsvars uz RPG nevis uz PvP. Diemžēl esot vienreizējā maksa - nu nopērc un bliez cik gribi, nu bet labāk kā mēnešmaksa jau ir Jaa, par guild wars ir biezhi dzirdeets, bet negribaas pirkt, ja nu apniik aatri. Aaa un te ir speeles kuras kkaa vairs negribaas nekad speeleet: Runescape, muonline, Tibia, Lineage 2 un gan jau bija veel kaadas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Lineage II ! ENUFF SAID ! editz - Kaķi, kāpēc tad tev to draņķi vairs negribas spēlēt? Edited January 24, 2007 by minOrity Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Aaa un te ir speeles kuras kkaa vairs negribaas nekad speeleet: Runescape, muonline, Tibia, Lineage 2 un gan jau bija veel kaadas. Tibia bija tā ļevā ar 2D grafonu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 24, 2007 Author Report Share Posted January 24, 2007 editz - Kaķi, kāpēc tad tev to draņķi vairs negribas spēlēt? Nez, kaa tur man atbesija kkaas, ja nemaldos tas ka tur bija vislaik jaakachaajaas. Uzkachaa vienu levelu... hmm ko taalaa? Ak jaa! Jaaiet kachaaties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Kas par nūbu. Tāpēc L2 ir PvP spēle. Grind like bitch till 7x lvl, craft A grade ITAMZ, then GO TAKE FUCKING CASTLES AND OWN SERVER !!!!one!1eleven!!!!!!!11seven771 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Guild Wars ir laba speele! Maksaa ~30Ls, no amazon.com var dabuut pa 18 Ja nepatiik, vienmeer var akountu paardot. Vieniigais miinuss ir tas, ka max lvl ir 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 RF man pašam nepatīk, varbūt tāpēc, ka neesmu kārtīgi ierubījis to spēli Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 A tas lineage 2 jau tikai apr velti neistajos serveros? Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 ja kaut kas apniik vaig paariet uz kaut ko citu un atkal atgriezties uz veco piem no muonline un l2 un atpakal jo piem muonline naak jaunas versijas kuraas jauni prikoli bet uz l2 kaut varbuut jaabuut C6 un uz l2 prikolu daudz [jaaatklaaj visi ] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Pirms kaadas nedeeljas esmu atsaacis Anarchy-online Speele ir maksas un bezmaksas. Classic anarchy ir bezmaksas, visas pareejaas maksas. Speelei ir 5 daljas Notum Wars, Shadowlands, Alien Invasion, Lost Eden un Classic Anarchy(kuru domaajams speelesi tu) Visas daljas ir apvienotas vienaa, tikai piegriestas ekstras. Teiksim taa - viss funs sleepjas expansion pakos, nauda(kaads nu funs, bet neatnjemama speeles sastaavdalja), ierochi, lielais teamplays, uzbrukumi no Alianiem, pilseetu aizstaaveeshana utt. Pats speeleeju tagad AI,NW,SL(sanaaca izdeviiba dabuut 30dienu trial key uz visaam pakaam iznjemot Lost Eden) Sheit buus links uz speeli (tev vaidziigs mazais clients preksh free playing) Paaris linki no speeles Ap 160lvl Keepers (ljoti jauka profesija, pieejama tikai SL useriem) (Kipa lidojosha mashiina,bet ljoti mazinja, ir lielaakas ) Aliani uzbruuk pilseetai(dziivee neesmu tik lielu uzbrukumu redzeeijis) P.S. Vairaak screenu ir lapaa, bet speelee izskataas daudz interesantaaka dziivee.. 3 serveri pasaulee iesaku Rubika - 2 aka Rumor Edited January 24, 2007 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Teddy mani ir pievilinajies, buus japamegina, bet dzeki vai lineage 2 ir bez maksas ? Edited January 24, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Jā. Bez maksas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 Skrienot garaam pamaniju ka busteris arii ir.. Tiem kas vel nav redzeejushi busteri, tagad ir iespeeja to izdariit Bildee redzams busteris + kur tuliit saaksies pvp.. Omni vs Clan. Ik pa 5min notiek kaut kas taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
knds Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Arī iesaku Anarchy. Agrāk kapāju, bet pārstāju tā teikt "laika trūkuma dēļ" un nevēlēšanās turpināt. Viss fans, kad jau esi diezgan kruts, slēpjas ekspenšenos... Sākumā grūti iebraukt spēlē, bet vēlāk jau normāli esi piešāvies. Man tas paņēma ilgu laiku. Tiekot ārā no tās tutorial island vel nebiju tā kārtīgi piešāvies... Teddy, uz kura servera spēlē? Edited January 24, 2007 by knds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) Vēl jūs varat pamēģināt uzspēlēt Silkroad silkroad mājas lapa Edited January 24, 2007 by Invisible Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) elderer scrolls visas daljas pedeja oblivion bet vaig pc labu dungeon sieg visas dalas ir labas epdeja laikam 2 vai 3 vecais labais diablo un pati labaakaa un jaunaakaa Gothic II bet tur vaig taadu pc ka vnk pliks var palikt noperkot tadu pc ar kuru var pavilkt labi to speeli nu un online mu ,lineage 1,2 ultimaonline un itka vis no popularakajaam P.S.wow vari spelet piem fastnet kenga.net lat serveri un labaakie lat serveri un apmekleetaaji no ~100 briivdienaaas ~150 un pa briiivu aaa un ir kruta EDIT:Unreal Tournament Quake Edited January 24, 2007 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 24, 2007 Report Share Posted January 24, 2007 (edited) elderer scrolls visas daljas pedeja oblivion bet vaig pc labu dungeon sieg visas dalas ir labas epdeja laikam 2 vai 3 vecais labais diablo un pati labaakaa un jaunaakaa Gothic II bet tur vaig taadu pc ka vnk pliks var palikt noperkot tadu pc ar kuru var pavilkt labi to speeli Quake Mersy izlasi topic nosaukumu.... Edited January 24, 2007 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 (edited) Juu Silkroad arii rockzz norm games esmu aizkapajies pagalam talu. Lineage 2 owwwnzz isogames un signs (tiesa gan tikai low ratnieks) norm servaki kur es rambaju. And that all is totally for free. Edited January 25, 2007 by Mahmeds Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 labs ir shis http://funl2.com L2 C4 vai C5 serveris! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 25, 2007 Author Report Share Posted January 25, 2007 Aff kamon dzeki, shis topiks bija, lai paliidzeetu man atrast kaadu mmorpg, ko speeleet, kuru speelee veel kaads no shejienes, lai var paliidzeeet man kaut cik ierubiit speeli, bet nee, kaut arii es uzrakstu ka lineage negribu, juus te postojat visaadus lineage serverus. Protams es saprotu, ka juus to vairs nedarat manis deelj, bet lai paraadiitu cik krutus serverus juus zinat, taa savaa zinjaa palieloties. Bet vai tieshaam neviens nevar ieteikt man kaadu mmorpg kuru pats pashlaik speelee. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted January 25, 2007 Report Share Posted January 25, 2007 Es neieteicu? vecais vai tad slikts mmorpg? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now