Traffic Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ar ko atšķiras varde no krupja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ar ko atšķiras varde no krupja? vardes lec, bet krupji iet/rāpo Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 flashback forshas miiklas un atbildes arii foshas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 flashback forshas miiklas un atbildes arii foshas korķis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Ja izvaara naaru, taa buus zivjzupa vai galjas zupa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
T0masS Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 korķis! Zupa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 vot reali parsmejos ja godigi dandriz kājas atstiepu reku velviena mikla : neliels un caur spidigs rūķis ar mazu mici un smaržo pec zemenēm ? kas tas ir ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rusty Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ai ko tik nespeej sniegt visu zinosha maate google.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 vienu ? 7kaprachi 7dienaas izraka 7bedres cik dienaas 1kapracis izraks pusbedri? Dr.Pain es uzticos tavaam speejaam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 n cilveeki n dienaas izdara n kaut ko! shitas noziimee, ka 1 dienaa n cilveeki izdara 1 kaut ko, kas savukaart noziimee, ka 1 dienaa 1 cilveeks izdara 1/n kaut ko! tagad, lai apreekjinaatu, cik ilgaa laikaa 1 cilveeks paveiks m kaut ko, m dalam ar 1/n. taatad 1/2 daliits ar 1/7 = 7/2 = 3.5 dienas p.s. a shitas gadiijumaa nav 6aas klases liimenis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nee kaut kaa naak praataa, ka uzdevumi par kopiigo darbu bija 6ajaa vai 7ajaa klasee Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 kmon, lai painu nodarbinātu kādu laiciņu, paķer labāk kādu mīklu iz kādas pasaules mat. olimpiādes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) n cilveeki n dienaas izdara n kaut ko! shitas noziimee, ka 1 dienaa n cilveeki izdara 1 kaut ko, kas savukaart noziimee, ka 1 dienaa 1 cilveeks izdara 1/n kaut ko! tagad, lai apreekjinaatu, cik ilgaa laikaa 1 cilveeks paveiks m kaut ko, m dalam ar 1/n. taatad 1/2 daliits ar 1/7 = 7/2 = 3.5 dienas p.s. a shitas gadiijumaa nav 6aas klases liimenis? Esmu Teviii viilies Dr.Pain Laikam esi kadu no augstakaam klaseem izlaidis,ja joprojam pielieto 6klases zinashanas! Kur tu man paradisi, PUSBEDRI?Bedre paliek bedre! Edited January 16, 2007 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Esmu Teviii viilies Dr.Pain Laikam esi kadu no augstakaam klaseem izlaidis,ja joprojam pielieto 6klases zinashanas! Kur tu man paradisi, PUSBEDRI?Bedre paliek bedre! nu kaa... bedres lielums ir kaut kaada konstante (pienjemsim, ka 1 kubikmetrs), taatad pusbedre ir puse no shiis konstantes (taatad 1/2 kubikmetra) p.s. es laikam aplauzos EDIT p.p.s. aizmirsu piebilst - man skolaa bedres rakt nemaaciija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 nu kaa... bedres lielums ir kaut kaada konstante (pienjemsim, ka 1 kubikmetrs), taatad pusbedre ir puse no shiis konstantes (taatad 1/2 kubikmetra) p.s. es laikam aplauzos EDIT p.p.s. aizmirsu piebilst - man skolaa bedres rakt nemaaciija Dr.Pain nu lab tev tiek piedots,ka nekaa esi RIDZINIEKS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 ROFL, painu aplauza liepājnieks un pie tam tas pats vēl vietējais āksts Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Nu par to aplaušanu var strīdēties jo bedre nav definēts jēdziens un katrs viņu saprot kā grib. Lauciniekiem visas bedres ir bedres, bet kad rīdzinieks izdzird pusbedri tad jau automātiski saprot pusi no bedres. Bet tik un tā jociņš labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. 2. Izkāris mēli, koku laiza. 3. Kas par visu augstāks? 4. Kas vīrus gāž bez rokām? 5. Gaisā kāpj, zemē nekrīt. Nu šitās tādas LV mīklas... Kas atminēs dabūs cepumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. 2. Izkāris mēli, koku laiza. 3. Kas par visu augstāks? 4. Kas vīrus gāž bez rokām? 5. Gaisā kāpj, zemē nekrīt. Nu šitās tādas LV mīklas... Kas atminēs dabūs cepumu! 1. ^__^ 2. piedzēries liepājnieks (var būt arī skaidrā) 3. deputāta deguns vai arī Gaiziņš 4. kājinieku mīna 5. cenas Latvijā Edited January 16, 2007 by cash^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. 2. Izkāris mēli, koku laiza. 3. Kas par visu augstāks? 4. Kas vīrus gāž bez rokām? 5. Gaisā kāpj, zemē nekrīt. Nu šitās tādas LV mīklas... Kas atminēs dabūs cepumu! 1.varetu but penis bet taka lv miklas tad nezinu. 2.suns moshk 3.mans klases biedrs Emils 4."macho" 5.balons kas piepildīts ar Hēlija gāzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 n cilveeki n dienaas izdara n kaut ko! shitas noziimee, ka 1 dienaa n cilveeki izdara 1 kaut ko, kas savukaart noziimee, ka 1 dienaa 1 cilveeks izdara 1/n kaut ko! tagad, lai apreekjinaatu, cik ilgaa laikaa 1 cilveeks paveiks m kaut ko, m dalam ar 1/n. taatad 1/2 daliits ar 1/7 = 7/2 = 3.5 dienas p.s. a shitas gadiijumaa nav 6aas klases liimenis? man kko lidzigu mācija 8klases 1. semestri Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_N_D_R_E_E Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Kas ir divi caurumi vienaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 1. Rītā garš, pusdienā īss, vakarā atkal garš. 2. Izkāris mēli, koku laiza. 3. Kas par visu augstāks? 4. Kas vīrus gāž bez rokām? 5. Gaisā kāpj, zemē nekrīt. Nu šitās tādas LV mīklas... Kas atminēs dabūs cepumu! 1. Cilvēks, kas pa dienu guļ, jo pieceļoties no miega cilvēks ir garāks, kā parasti 2. nezinu 3.ermmmm iedomība 4.vo šito man liekas es zinu - šņabis 5. vecums Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 (edited) 1.varetu but penis bet taka lv miklas tad nezinu. 2.suns moshk 3.mans klases biedrs Emils 4."macho" 5.balons kas piepildīts ar Hēlija gāzi 1. Nepareizi! 2. Nepareizi! 3. Nepareizi! 4. Nepareizi! , bet vispar varētu būt! 5. Nepareizi! Cash biš labāk! 1. Nu nav tas penis! 2. Nepareizi! 3. Nepareizi! 4. Nepareizi! 5. Nepareizi! Traffic viss nepareizi! ' 4. nu k-kas tuvu ir... Edited January 16, 2007 by labbeC^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now