Chester Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Rigaa tjip orkans! Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Tu nedirs? Tas Latvija tev natura skola sabruka? Kur tu dzivo? Beefy (uztraucas par savu maaju) Alsungas Vidusskola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Patlaban 16 cilvēki ir nogādāti krastā Ventspilī, bet glābšanas operācija turpinās. Kraule informēja, ka Rīgas meklēšanas un glābšanas koordinācijas centrs (MRCC) plkst.1.47 saņēma informāciju, ka Ventspils tuvumā krastam bīstami tuvojas sauskravas kuģis, kurā atrodas krava - 25 000 tonnas minerālmēslu. Pēc laika tika ziņots, ka kuģis ir uz sēkļa un tika pieprasīta 24 cilvēku apkalpes evakuācija. Tika sasaukta MRCC komiteja. Uz notikumu vietu devies Gaisa spēku helikopters MI -17 un Zviedrijas glābšanas helikopters. Uz Ventspils lidostu devusies Katastrofu medicīnas centra brigāde. Pašlaik papildu uz notikuma vietu nosūtīts vēl viens Gaisa spēku helikopters MI-17. Patlaban jūrā ir vairāk nekā trīs metru augsti viļņi, vēja ātrums ir 25 metri sekundē, brāzmas līdz 29 metrim sekundē. Ak vai Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Patlaban jūrā ir vairāk nekā trīs metru augsti viļņi, vēja ātrums ir 25 metri sekundē, brāzmas līdz 29 metrim sekundē. Beidzot latvijā var pasērfot Labi ka tie minerālmēsli netika jūrā, savādāk latvija mineralizētos Link to comment Share on other sites More sharing options...
nitty Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Man elektriiba pazuda no ~1:00 - 10:00, tas bija tajaa laikaa, kad es aizgaaju guleet un kad pieceelos + mamma pateicu, ka droshi varu neiet... ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 taa skolas bilde ir no aizpagaajushaa gada Link to comment Share on other sites More sharing options...
overmind Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 taa skolas bilde ir no aizpagaajushaa gada Ja aizpagājushais gads skaitās šodienas rīts, tad - jā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Haha Pa nakti Elektriba nebija Kuldiga un Talsos Liepajai shii problema pagaja garaam, tikai viena iemesla deelj - Nav jau elektribas ko pazaudeet Karoch Kurzemnieki turaas... Aaaa un orkaans mums nebija, jo orkans sakas no 33m/s a mums max bija 32 m/s, orkans bija tikai Samsala Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Alsungai norm paveicies JĪAH es neeju uz skolu :proud: Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Eju uz skolu ar domu sameklēt vienu skolotāju - kā tad, neviena skolotāja nav skolā, apsargs viens pats Kuldīgā līdz 10 elektrība nebija. Pabraukājos apkārt, lai paskatītos postažu, ja jau elektrība tik ilgi nebija, bet nu nekas nopietns, pāris koki izgāzti, dažam sēta sagāzta, vairāk neko nemanīju. Ā un Venta smuki uzplūdusi - knapi Ventas rumbu var redzēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 (edited) man kuldiga pa nakti shtroms bija bet no rita nee . es prikola aizgaju uz skolu bet mani aizdzina prom lai ejot majaaa baaaaa aa un skola bilde PIZ*** huligani uzdarbojas Edited January 15, 2007 by bott3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 njaa no paša rīta bij tāds vejš Jaa rīt būs tāds pats neiešu uz skolu P.s. Bet tagad ir norimis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mader Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Ehhh itkaa pie brokastu galda seedeeju un dzirdeeju ka vecaaki var izveerteet situaaciju vai laist vai nelaist beernus uz skolu... njemot veeraa to, ka man liidz skolai jaaiet apm 7 - 10 min droshaa celjakaajaa devos uz skolu nonaakot skolaa secinaaju ka ir ieradushies tikaij 15 cilveeki no kuriem liidz dienas beigaam palika paari jau vairs tikaij 8i + izsaku liidzjuutoiibu Cooldoogas (vai kuras taa rajona) skolai par norauto jumtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Hehe, Grow3r parādā 10 ls , jo uz skolu NEBIJA jāiet. Protams to varēja, ja vēlējās, bet nebija . P.S Ministrs norādīja, ka vētras laikā jumts norauts skolām Skrundā, Ķekavā un Saldū, sporta zālei Alsungā un bērnudārzam Valdemārpilī. Embūtē apgāzts ūdenstornis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIkkY Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Jelgavas skolaam elektriiba nebija Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Nu bijaat skolaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 es biju skolā. Ja būs rīt tads pats laiks 100% nebūšu. P.s. Lēnām atkal sāk vējšs celties. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWallStreet Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Vētra vairs nebūs Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 P.S. a lol, flashbacks tak dziivo mezhaa Es tomēr pārvarēju bailes un apmeklēju skolu. Un labi vien bija, savādāk ar ZPD man būtu dirsā Man jau principā arī elektrības zudumi nesagādā problēmas, jo es dzīvoju mežā un te elektrības nav, līdz ar to vienīgā problēma bija istabā sakritušie dižozoli. Ja neskaita nelielo caurvējiņu, ko tie ir radījuši, tad citu nopietnu kaitējumu nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Lai nepadomātu, ka Liepāja ir nopostīta līdz pamatiem, tad iepostēšu tomēr arī es Skolai bik vestibilam jumta segums atplēsts, sētas pusē arī vienam kabinetam bik norauts, bet tā nekas īpašs. Dažas nopujušākās sētas bija izgāztas P.S. Biju uz jūrmalu vakar - kruta. Uzkāpjot uz pēdējās kāpas varēja stāvēt 15` leņķī un ja palecas taisni gaisā aizpūta kādus 3m Faņī Nu kautkā tā. Ar elektrību man vismaz problēmu nebija, tikai bik gaisma brīžiem palika mazāk spoža Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 a riit uz skolu ir jaiet? vai vel vecaaki var izlemt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Fakinie kiddo's. Kas jums pret skolu ir ? Es personīgi neiebraucu, ko var darīt VISU dienu mājās ? yo, yo 24h cs maraton ? wtf are wrong with you peeps ? Skolā arī izmirums. Vismaz vēsturē domraksts nebija jāraksta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Es personīgi neiebraucu, ko var darīt VISU dienu mājās ? Lasīt grāmatas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 Fakinie kiddo's. Kas jums pret skolu ir ? Es personīgi neiebraucu, ko var darīt VISU dienu mājās ? yo, yo 24h cs maraton ? wtf are wrong with you peeps ? Skolā arī izmirums. Vismaz vēsturē domraksts nebija jāraksta. Pis ka tevi zirgu stallis! Kretinē man tavs homoseksuālais anglo-latviskais kropļojums. Skolā nekādas izmaiņas neievēroju, labi, ejot uz skolu, nolūza pāris koki, bet tas jau sīkums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted January 15, 2007 Report Share Posted January 15, 2007 a riit uz skolu ir jaiet? vai vel vecaaki var izlemt? vienmeer jau vecaaki var izlemt vai iet vai neiet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now