snoobi Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 4uwi mums jau nau nekada skola csa taka RIga ta tik juss tur samacas ka jashauj cucinas nost un ka jataisa bani hops nemot paraugu zakiti ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zutis- Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 heh tikko tikai man pateica ka shitaads pasakums notiek... Liepaja sabaziis Riigu kaa mazos Buus laikam vien janoskataas spele hltv Veeja Pilseta turas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 zutis jāliek sastāvā, iekš Liepaajas.tm .. jums tur viens bija maiņā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 zutis jāliek sastāvā, iekš Liepaajas.tm .. jums tur viens bija maiņā! Es arii uzskatu,ka ZUTIS butu pelnijis vietu Liepajas sastavaa,jo vish ir arii musu LAUKU PATRIOTS! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 govis tikai pirms tam izslaucat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Es arii uzskatu,ka ZUTIS butu pelnijis vietu Liepajas sastavaa,jo vish ir arii musu LAUKU PATRIOTS! nu es tapat domaju ka tu bet ka tad ar manim ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 govis tikai pirms tam izslaucat! Liepājnieki pašreiz pieradina pirmo savvaļas dzīvnieku - suni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Eu dzeki taisam totalizatoru, izdomajam vietu, kur visiem skatities kopaa, savacam pikji un aidaa Ja speele notiks tuvako 2 ned. laika pie maniim droshi varesim skatities ar popkornu un piecishiem rokaa zvaigsnju speeli p.s. im serious. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Eu dzeki taisam totalizatoru, izdomajam vietu, kur visiem skatities kopaa, savacam pikji un aidaa Ja speele notiks tuvako 2 ned. laika pie maniim droshi varesim skatities ar popkornu un piecishiem rokaa zvaigsnju speeli p.s. im serious. Da ridzinieku vienigaa ceriba ir ja mums beigtos elektriba,kura mums noteikti nebeigsies!SAvadak tur jau tagad viss pirms kaujas ir vairak vai mazak skaidrs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Da ridzinieku vienigaa ceriba ir ja mums beigtos elektriba,kura mums noteikti nebeigsies!SAvadak tur jau tagad viss pirms kaujas ir vairak vai mazak skaidrs! Ja viss buutu tik skaidrs, es totalizatoru netaisiitu Aaaa pareizi atceros, jums tak pakete ar 20 etiopijas vergiem atnaca, buus kas razho to elektriibu, tikai problema, kad juus veel nezinaat, kaa taa elektriiba razhojaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 9, 2007 Report Share Posted January 9, 2007 Ja viss buutu tik skaidrs, es totalizatoru netaisiitu Aaaa pareizi atceros, jums tak pakete ar 20 etiopijas vergiem atnaca, buus kas razho to elektriibu, tikai problema, kad juus veel nezinaat, kaa taa elektriiba razhojaas Likmes KOIFICIENTI mani dikti intereseetu Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil`alii Posted January 10, 2007 Report Share Posted January 10, 2007 (edited) Good men nestreso...tapatas rigas pakji jau nemaz uz speli neatvilksies un nemaz nerunajot tad kad bus spele PLIKAIS noteikt bus aprijies ka jau parasti un tad gan ridziniekiem nekas nepalidzes <C>blacKnight Edited January 10, 2007 by lil`alii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 Sheit ir runa par Rigu vs Liepaju!Starp mashinam vs Zirgiem!Par sveciitem vs DURACELL Jusu Latgalji sheit ir neprichom Sheit iet runa starp 2vam dazhadam FRONTEM!Parejie vairs neskaitaas ne pilsetas ne lauki,bet gana kaut kadi vietejie CIEMI tu ko aizskar muus? zb riidzinieki baigie dzeki juutas.... gaidu atbalstu no Latgalieshiem! ko sakat Latgalieshi? vajag parmaciit tos riidziniekus???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AusLogic Posted January 11, 2007 Report Share Posted January 11, 2007 (edited) Gribēju tik , pajautāt , šis būs LAN/On-Line Turnīrs...?! ( Protams ja Liepaja elektrība būs... ) Edited January 11, 2007 by AusLogic Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 visiem par _milzīgu_ pārsteigumu liepājnieki ir atraduši 10 pāķus, kuri gatavi spēlēt pret rīdziniekiem, so what are we waiting for? sākumā varētu novienoties par dienu - piedāvāju variantus 5dienas/6dienas pievakare (teiksim ap 20.00) vai 6dienas/7dienas pēcpusdiena. gaidām ierosinājumus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 TIKAI NE 5DIENAS VAKARU ! Paldies. 6dienas pēcpusdiena būtu ideālākais, jo tāpat jūs visi to pasākumu novilksiet kādas 3 stundas vēlāk, nekā paredzēts, un es negribu 3 vel būt augšā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 6 dienas pecpusdiena, kapeec nee Un piedavaju lielisku iespeju, ta ka katru 6dienas vakaru paljube iedzershana notiek pie maniim, var atvilkties un jautraa kompanija noskatiities sho mega machu? Cilveki protams tie kas bija sniedzinj burzinjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted January 12, 2007 Author Report Share Posted January 12, 2007 Vispaar pa vidu bija posts. Šķiet, vienojāmies par 21. datumu - svētdienu, 14.00. Liepājniekiem - pulcēties #sctg chaneelii @ chat.118.lv, tad jau sabīdīsim kautko kopā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hydro Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 si Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 12, 2007 Report Share Posted January 12, 2007 Vispaar pa vidu bija posts. Šķiet, vienojāmies par 21. datumu - svētdienu, 14.00. Liepājniekiem - pulcēties #sctg chaneelii @ chat.118.lv, tad jau sabīdīsim kautko kopā. Piekrītu ka 21 pulkstens 14:00 jo mums ir sarezģita ELEKTRIBAS padeves sistēma tapēc lūdzu pakljaujaties musu vēlmēm!PALDIES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 TAD VISI esam vienojushies?CERU ka veetra 5dien ELEKTRIIBU atkal nenoraus!Laicigi pazinjojat kas un kaa notikas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
4uWiS^ Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 kogda budet etot maha4! LOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 kogda budet etot maha4! LOL 4uwi tev jautajumi speciigi... pedeja informacija 21 janvaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 scuka, buus jaaiet pret botiem pashaudiities, nez tos es veel varu noshaut...? bet liepaajnieki jau taapat ir vaajaaki par zbotiem, takaa viss bumbaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 17, 2007 Report Share Posted January 17, 2007 scuka, buus jaaiet pret botiem pashaudiities, nez tos es veel varu noshaut...? bet liepaajnieki jau taapat ir vaajaaki par zbotiem, takaa viss bumbaas! Nevajag dirst ja?Ja taa uzskati,ka Liepajnieki pavisam nemak spelet,tad esi totals mulkjis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts