Jump to content
GIGN Forum

Jautaajums

Wirus
 Share

Recommended Posts

malieks ka vins man  smiliez.de_2428.gif  batonus sprauz ausiis jo man datoors ir nets ir nau loti suudiigs

varbut nau loti sudigs bet nau ari labs piem taka man (MDSL)

P.S. varbut vinsh izmanto revconnect bet tu DC++ ir liela starpiiba

Edited by m3rsy

varbut nau loti sudigs bet nau ari labs piem taka man (MDSL)

P.S. varbut vinsh izmanto revconnect bet tu DC++ ir liela starpiiba

m3rsy !JA es kachaju no REVconnect kadu filmu man brizhiem iet ilgaak un atrums ir mazaaks,ja agrak kachaju DC++ no sava internet piesleguma huba!Bet nu citiem hubiem kachajot,atskjiriba ir manama starp DC++ un REVconnect!

P.s. tikai pirms 3nedeljam uzinstaleju REVconnect un nu varu teikt ka esmu ari vinju iepazinis no labakaas puses!

bļa tapēc ka piemēram www.mits.lv iekšējā tīklā viņiem ir nenormāli upload/download ātrumi un tad kaut vai caur skype otram aizsūtīsi filmu ātri! pašam draugs rādija - 3-5 min

un vai tu lieto DC++ vai RevConnect vai hvz vēl kādu tāpat tavs nets ir tik ātrs cik ir un otrā galā arī tāpat, un viss - programma minimāli ietekmē vai ātrāk vai kā. protams revconnect tā fīča ka no vairākiem useriem lādē to pašu, bet tas tev kaut ko dod tikai tad ja tev pašam ir ātrs download.

ā un tas

ja agrak kachaju DC++ no sava internet piesleguma huba!

tiešām neko nemaina - hubs var būt kaut vai āfrikā, bet svarīgi cik ātrs nets ir tam userim no kura tu velc failu, protams ja hubs atrodas tavā provaidera tīklā ir lielāka iespēja ka useris tajā hubā arī ir tajā pašā tīklā, un līdz ar to provaidera iekšējais tīkla ātrums starp tevi un viņu

Edited by vincister

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...