zero Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Nu es izdomaaju ka man nepietiek tikai ar torentiem un eMULE vajag arii revconnect itkaa noka4aaju kko saiku shaara ~7;8 GB bet nekas neka4aajaas kad kko uzraxtu meklii arii nekas neuzraadaas mo6 kaac var izlabot un kkur nohosteet un varbuut arii pieraxtiit veel kaadu labu hubu klaat! Pats revconnects Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Pašu jaunaku revconnect ŠEIT. Reku hubs dchub.hacker.lv:4012 To liec pie favoritiem un mo4i valjaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SchWarZ ;) Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 Varbut ka tev pie connektion settings ir uzlikts active un tadejadi neko nevar sameklet vai noka4aat vajadzetu tev tur uzlikt passiv man vismaz tas palidzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 QUOTE (SchWarZ @ Dec 24 2006, 21:33) Varbut ka tev pie connektion settings ir uzlikts active un tadejadi neko nevar sameklet vai noka4aat vajadzetu tev tur uzlikt passiv man vismaz tas palidzeja Šķiet, ka palīdzēja. Paldies SchWarZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 2. labākais hubs aiz hackera - hub.uo.lv tikai liels mīnuss. Skaitot šo hubu tu nevarēsi max atvērt trīs hubus, lai nebūtu disconnect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 šis labāks par to RevConnect un dchub.hacker.lv:4012 ir labākais hubs + šāri nevajag! Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 24, 2006 Report Share Posted December 24, 2006 mo6 tev nav ip pareizs ierakstiits pie connection settings ( to var pateikt tad kad tu searchaa kko ieraxti un vinsh prosta neko nemekle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 Ir daži labi hubi... Piemēram: hub.kernel.lv hub.spils.lv hub.kaktuss.lv Un vēl dudzi public hubi te: http://butcher.times.lv/hublist.txt Nu tā ir adrese kas jāraksta revconnectāa nevi i-neta adrese Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Nu es izdomaaju ka man nepietiek tikai ar torentiem un eMULE vajag arii revconnect itkaa noka4aaju kko saiku shaara ~7;8 GB bet nekas neka4aajaas kad kko uzraxtu meklii arii nekas neuzraadaas mo6 kaac var izlabot un kkur nohosteet un varbuut arii pieraxtiit veel kaadu labu hubu klaat! Pats revconnects njem StrongDC pamaini active uz passive un otraadaak, kameer saaks kko mekleet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts