bencik Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 es ,piemeeram, skolas gados maajas maaciijos kaut kaadas 30min nedeeljaa un exaktajos priekshmetos man atziimes bija ljoti labas un kopumaa labas. ko man tas deva? njihera, ja ir taada slimiiga kaa man - hronisks slinkums! tiku buzheet un tik pat aatri "tiku" no vinja araa, bljin nu nevaru sanjemties un nolauzt to augstskolu! A pa to laiku skatos, kaa citi "bremzes" no manas bijushaas klases jau maacas magjistros. moraale - neesiet taadi kaa es vispaar galvenais skolas gados ir pieradinaat sevi pie maaciishanaas, pirmo reizi piedzerties un zaudeet nevainiibu! Neesi tu taads viens, nu jau esam 3 taadi Saaku maciities augstskolaa, vinja man par to prasiija 1000 ls gadaa, nu es dabuuju darbu un pasutiiju augstskolu nah, mle bet to papiiru vajag dabuut paljube.... Taa ka vajag sanemties un dabeigt to suudu, man veel jadomaa kur staties, jo centralizetie 12 klases eksamenu rezultati ir deriigi 3 gadu(2 gadu jau esmu palaidis garaam) a zinat no jauna vinju visus likt vot taa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 kas ir vieglaak maaciities vai straadaat? D Man šķiet ka atrādāt pat ir vieglāk nekā mācīties!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 kas ir vieglaak maaciities vai straadaat? D Man tā liekas ka strādāt ir vieglāk nekā mācīties! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 kas ir vieglaak maaciities vai straadaat? D Tas atkarīgs, kur tu strādā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 Khm. Visur 6 izņemot ķīmiju - 4 gada beigās atrāvu 2x2 un učene forši to pateica un izlaboja dienu pirms atzīmju izlikšanas - izlabot neko nevarēja Fizikā 5 - cerēju uz 6, bet arī pēdējā končī 2 Kas tur vel, sportā 8, informātikā 9, ekonomikā 8 11 klase... Ak jā vel anglenē 7, ble vajadzēja vismaz 8. Baigais gudrinieks ko? Daru to, kas učenēm nepatīk - izbraucu vislaik uz vecām zināšanām un zubrīt no galvas visādus šitus netaisos. Nu nav priekš manis Vienmēr sanāk kautkā izlīst Un ja arī gribētu mācīties - nesanāk laika - draudzene ir nimfomāne Google that my little fellas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 man 4 nesekmiigas 6.klasee un visur citur vieni 4 .5. 6 vien ir njāā, mazāk cs vajag spēlēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
McGraDy Posted December 29, 2006 Author Report Share Posted December 29, 2006 nezinu gan, man jau tiešām nav žēl dienā atvēlēt maksimums 1 stundu mācībām, labāk iemācos kaut ko, nekā ieiet draugos(stulbs piemērs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 29, 2006 Report Share Posted December 29, 2006 ahh, ExtraOrdinary, tikai maziem siikpirzhiem tas "termins" jaaguuglee un radiit 'krutaa' dzheka iespaidu prieksh siikpirzhiem - definately not cool. labaak tu paguuglee kaut ko par tantru un radi meitenei patiesi krutus iespaidus. ja gribi tieshaam labus linkus, just PM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 skola sen kaa jau beigusies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Laiks iet uz priekšu ļoti ātri. Nu kādēļ nav smailija kur džekiņš drausmīgi raud zavali smailija lielumā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 Angļu valoda - 8 Bioloģija - 4 Fizika - 4 Ģeogrāfija - 4 Informātika - 8 Vācu valoda - 6 civilziniibās - iesk. Ķīmija - 6 Latviešu valoda - 7 Literatūra - 7 Sports - 7 Vēsture - 8 Matemātika - 5 Zīmešana - 6 9 klase ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HopeWaplet Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 labaak sakam videejaas atziimes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ricox Posted December 30, 2006 Report Share Posted December 30, 2006 (edited) Matemātika - 7 Latviešu Val - 7 Mūzika - ... Fizika - ... Zīmēšana - ... P.S anglene liek gada beigas! Man bus 10+ katra testa 9-10 ballem Edited December 30, 2006 by Ricox Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now