cortez Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 Nepatīk - nelasi, dauni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 atziimes 9 un 10 reaali liek par to, ka Tu esi dariijis kko papildus, nevis uzrakstiijis kaadu debiilu domrakstu bez ortograafijas kljuudaam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 njā, bišk nereāli 10, 9 un vēl 11. klasē Tad jau tā ir ūūber skola, vai arī tu visu nakti mācies Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 11. klase ir daudz vieglāka par 9., 10. ... It īpaši ar humanitāro novirzienu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 man, piemeeram, katra klase paliek arvien sarezgiitaaka, bet tas laikam tikai manaa skolaa. shaa vai taa, lieciiba, kuraa ir tiaki 9 vai 10, nav diez ko ticama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted December 22, 2006 Report Share Posted December 22, 2006 cortez čīteris Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyperBoy Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 nu kam ir liecības vajadzīgas? Tāpatās, kad stājas augstskolās tik skatās uz eksāmenu rezultātiem, un ja vēlies strādāt ārzemēs, tad nav vērts mācīties Latvijā. Ja vēlies karjeru ārzemēs, tad mācies ārzemēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Visiem kuriem ir 10 un 9 tie ir galīgie čīteri vai skolotājiem ir piemaksājuši!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ha ha ha cortez pāķis, atzinies tomēr, kaut sākumā runāji akronīmos!!! bet + r&r Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) cortez - re ku paris tavi posti Tiešām atvainojos ka man te vajadzēja iekakāt lai arī nemaz neesu noskatījies demo, bet H!vemind, lofl. tev ar ex_interp 0.009 (raksti cik aiz komata gribi mazākais būs 0.009) viss gan jau nereāli forši raustās, ne? smiliez.de_2125.gif Un ar tādu ex_interp nav brīnums ka viņš ātrāk redz pretinieku pirms viņš ir izskrējis. Kādu labu laiku csdm.gign.lv jau spēlēju ar niku siiik's ____, nekādu problēmu nav bijis. Vakar mapē cs_italy admins freezy man sāka piedraudēt ar banu, jo man esot aimbots. Šodien mapē de_nuke 16:39 viņš mani sāka slayot, jo man esot čīti un blablabla... Ja viņš mācētu uzlikt banu (varbūt arī viņam nestrādā, bet viņš ir sarkanais admins) tad man arī to uzliktu. demo nav, jo nevaru atrast kur nolādēt demo no csdm.gign.lv. Tie admini kas uz netgames liek to amx_screen ir atsaldēti. Viņiem jau sen ir pierādīts ka dauuuudziem čītiem ir tas antiscreen, bet viņi tik turpina ņemt tos skrīnus. UN TAGAD VEL PASAKI, KA TEV LATVIESU VALODA HUMANITARAJA SKOLA 9 MUAHAHAHAHAA (saskaiti gramatiskas kluudas lol) Beefy Edited December 23, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiSKS Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 11. klase ir daudz vieglāka par 9., 10. ... It īpaši ar humanitāro novirzienu. ieskanē savu liecību un visiem viss buus skaidrs!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 ieskanē savu liecību un visiem viss buus skaidrs!!! tur tak ar var salabot, pat vieglāk kā sadirst, ka ir tie 9nieki un 10nieki.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pd^Down Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 7. Klasse R84 videne!... videejaa 7.25 Latviešu valoda: 7 Literatūra: 7 Angļu valoda: 8 Krievu valoda: 6 Matemātika 7 Bļāāā ja es pēdējo nebūtu uz 7 uzraxtījis Informātika: 8 Bioloģija: 6 u4ene CYKA Ģeogrāfija: 8 Vēsture: 9 Bāc u4ene man un vēlvienam apsolīja 10 gadā, jo kkādās tur sacensībās 2 vietu dabūju Socielās zinības: i Mūzika: 7 pa to vien, ka es sēžu pirmajā rindā atvilka man vienu balli no sem. atzīmes Mājturība: 7 u4uks bij pārpīpējies lol Vizuālā māksla: 8 Sports: 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cortez Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) UN TAGAD VEL PASAKI, KA TEV LATVIESU VALODA HUMANITARAJA SKOLA 9 MUAHAHAHAHAA (saskaiti gramatiskas kluudas lol) Beefy hehe. Īstenībā nemaz nebiju domājis, ka kāds arī noticēs tādām atzīmēm (nu vispār nenoticēja jau arī). Īstenībā man vidējā 5 Edited December 23, 2006 by cortez Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 hehe. Īstenībā nemaz nebiju domājis, ka kāds arī noticēs tādām atzīmēm (nu vispār nenoticēja jau arī). Īstenībā man vidējā 5 Dirs***s Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 hehe. Īstenībā nemaz nebiju domājis, ka kāds arī noticēs tādām atzīmēm (nu vispār nenoticēja jau arī). Īstenībā man vidējā 5 nu īsti jau ticēt jau negribējās, bet nu, tas nav nemaz tik neispējami, savos zieda laikos manai māsai vidējais bija kaut kur 9.3, tā ka tādas kā tev atzīmes gan jau, ka arī ir iespējamas Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 10. klase Angļu valoda - 7 Bioloģija - 8 Fizika - 9 Ģeogrāfija - 9 Informātika - 10 Krievu valoda - 7 Kultūras vēsture - 8 Ķīmija - 8 Latviešu valoda - 7 Literatūra - 8 Sports - 9 Vēsture - 9 Matemātika - 8 Ģeometrija - 8 Algebra - 9 (algebra un ģeometrija tika vērtēti vienā mācību priekšmetā "Matemātika") Skolu beidzu kā labinieks un dāvanā dabūju "dāvanu karti 2ls" apmērā Kā redziet, valodas nepadodas tik labi... Jūsu Liecības? Esam godīgi... Edit. Slimības dēļ - 0 Attaisnotas - 5 Neattaisnotas - 6 nevajag melot, tada lieciba 10 klase 100% tu melo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawen Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 man shogad bija visaugstaka videja atzime pedejo tris gadu laika - 6,2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) saveejo negribas nemaz raadiit...nu labi es nemaz neesmu peec vinjas aizgaajis vieniigais ko varu jau tagad pateikt ka shii buus sliktaakaa lieciiba kopsh maacos rv1g. laikam wows vainiigs p.s 9 klase Edited December 23, 2006 by SheYn Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 nu īsti jau ticēt jau negribējās, bet nu, tas nav nemaz tik neispējami, savos zieda laikos manai māsai vidējais bija kaut kur 9.3, tā ka tādas kā tev atzīmes gan jau, ka arī ir iespējamas r&r, man liekas, tavai maasai zieda laiki ir kaa reiz tagad! Beefy p.s. piekap pie mums jaunaja gada - bus jautri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Skatos vissi mums te taadi gudrulji ... maneejaa : Lat.val - 4 Kriev.val - 5 Angl.val - 4 Literatūra - 3 Kūltūrvēsture - 6 Algebra - 5 Labāk tālāk neturpināšu... : Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 Te kaut kas teica ka nav iespējams palikt uz otro gadu 7.klasē!! Bet es pazīstu čuhu kuram ir visas 14 nesekmīgas no paralēlās klases! P.S Un vins staigā uz skolu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 man pagaisogad klasee gaja taads comaks ... skolaa pa visu mc.gadu pavaadijaa tikai 22 dienas normaali ne ? vinjam jau 22 gadi bet iet tikai 11 klasee Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 (edited) Te kaut kas teica ka nav iespējams palikt uz otro gadu 7.klasē!! Bet es pazīstu čuhu kuram ir visas 14 nesekmīgas no paralēlās klases! P.S Un vins staigā uz skolu! ko, lai saka - daunis! Edited December 23, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaVer1ck^ Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 dzeks stundaas gan jau kad ir loti aktiivs !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now