Traffic Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kr4 man jau tas nigers ir tā atbesījis. Viņš zvana katru rītnu no 6-7, kad es vēl guļu un vēl dienas laikā. Es ar mobilo numurus bloķēt nevaru. Varbūt ir kāds cits veids, kā nobloķēt nr? PLS HELP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kr4 man jau tas nigers ir tā atbesījis. Viņš zvana katru rītnu no 6-7, kad es vēl guļu un vēl dienas laikā. Es ar mobilo numurus bloķēt nevaru. Varbūt ir kāds cits veids, kā nobloķēt nr? PLS HELP a tew bonos par to nenaak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 aizej uz tele2 vai lmt centru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 Okey, cerams, ka tur nobloķēs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kr4 man jau tas nigers ir tā atbesījis. Viņš zvana katru rītnu no 6-7, kad es vēl guļu un vēl dienas laikā. Es ar mobilo numurus bloķēt nevaru. Varbūt ir kāds cits veids, kā nobloķēt nr? PLS HELP Laipni paskaidro viņam ka tu guli tik agri no rīta. Pārsteigti apvaicājies kopš kura laika viņa rasei ir atļauja lietot mobilos telefonus un kā viņš iemācījās tādu lietot? Nodod, ka tu viņam uzrīdīsi kukurūzas plantācijas pārvaldnieku, ka viņš vēl izdomās traucēt tavu aristokrātisko miegu un noteikti piedraudi ar spaidu darbiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 Laipni paskaidro viņam ka tu guli tik agri no rīta. Pārsteigti apvaicājies kopš kura laika viņa rasei ir atļauja lietot mobilos telefonus un kā viņš iemācījās tādu lietot? Nodod, ka tu viņam uzrīdīsi kukurūzas plantācijas pārvaldnieku, ka viņš vēl izdomās traucēt tavu aristokrātisko miegu un noteikti piedraudi ar spaidu darbiem. ~pusi nesapratu, nezinu ne kas ir spaidi, vai kas tur, bet paņirgāties par viņu varētu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 (edited) ~pusi nesapratu, nezinu ne kas ir spaidi, vai kas tur, bet paņirgāties par viņu varētu Ach mein Got! p.s. vispaar veelejos paintereseeties vai tas bruuniitis tev zvana katru riitu, tev uz skolu nav jaaiet? Edited December 14, 2006 by kaamis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziediņš Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 "Spaidu darbi" ir darbi kuri tev jadara piespiedu kaartaa. Toestj aiz muguras staav lielais melnais (shini gadijuma baltais) onkuls ar paatagu, un tu attieciigi ravee kukuruuzu vai arii spaardi klintsblukji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 Ach mein Got! p.s. vispaar veelejos paintereseeties vai tas bruuniitis tev zvana katru riitu, tev uz skolu nav jaaiet? Nu zināšu, kas ir spaidu darbi, thx. Viņš man zvana katru rītu, un skola man sākas 9:00+ vēl tas, ka ir tuvu. Tākā no rītā var ilgāk pagulēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 uzprasi, ko viņa saimnieks par šito izdarīšanu saka, uzreiz aprausies! ps: cik ilgi nigers liek kluci? 9 mēnešus. stulbi jau ir, bet šodien tā ierēcu par to. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 14, 2006 Author Report Share Posted December 14, 2006 Nu tākā uz Rīgu braukt sanāk tikai pēc nedēļas, tad vēl sanāks laiks visu šo uzprasīt. Joku nesapratu, pri4om tieši 9 mēneši? Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 Kas tas par nigeru? Apgaismojiet mani Par 9 mēnešiem - tas ir domāts grūtniecības periods un tas auglis, jeb mazais nigeris, kas tur galu galā piedzimst ir tas klucis Brūns jau ir, tā ka līdzība acīmredzama Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 14, 2006 Report Share Posted December 14, 2006 ~pusi nesapratu, nezinu ne kas ir spaidi, vai kas tur, bet paņirgāties par viņu varētu kuru pusi tu nesaprati? Man neviena sarežģīta vārda tur nebija. r&r - lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puff Dady Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 vnk pāradresē ienākošos zvanus uz macho nr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 kuru pusi tu nesaprati? Man neviena sarežģīta vārda tur nebija. r&r - lol Nedaudz pārspīlēju To, ko nesapratu jau izskaidroja. Macho negribi ar viņu parunāties? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Pasaki nr? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 15, 2006 Author Report Share Posted December 15, 2006 Vispār viņš man no kādiem četriem mobilajiem zvana divus nr nezinu. Vienam rāda nezināms otram vēl kkas savādāks raxtīts. nr - +447806282302 nr - +447742230786 nr - +447806255448 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bott3 Posted December 16, 2006 Report Share Posted December 16, 2006 he he es ari parunashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 16, 2006 Author Report Share Posted December 16, 2006 Nu to4 kāds negrib ar viņu parūnāt pilnīgi pa velti? Uzliktu lai pāradresē zvanu uz kādu citu, kas grib Šodien jau atkal zvanīja. Kaut vai pm atsūtīt, lai nav jāpublicē savs nr, kas negrib. Tiem kam ir lmt piezvani man būs labi varēs ka4āt klāt papildus minūtes Ar viņu var ļooooti ilgi runāt. Sākumā jāpierod pie akcenta. Cum on man viņš da kaklam jau Varbūt arī sanāktu kkādi smieklīgi momenti. Es jau nepārzinu visu angļu valodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now