Jump to content
GIGN Forum

Counter Strike 1.6

.LĪze.
 Share

Recommended Posts

tie kas te tagad dirss lai dirs varu dereet uz 100ls vini tikai tapeec dirs lai adminu aciis izceltos ka neciito un neieredz ciiterus, tapaat 100% ka vinji so lapu ir apmeklejusi un pat novilkusi kaadu cheatu sie trakie dirseeji

Kurš tad te dirš?

Es kontrā čītus esu redzējis tikai datorsalonos (jau 3 gadus atpakaļ), bija tur kaut kādi čuvaki kas lietoja visādus wall_hack un tad vēl tādu ka visas textūras ir baltas etc.

Pats nekad neesu čītojis CS'ā un citās spēlēs čītoju tikai ar iebūvētajiem čītiem un arī tikai lai izārdītos(piem. SanAndreas biggrin.gif)

Tā ko nesaki ka visi tur ir bijuši un nokačājuši un vēl pat pamēģinājuši!

tie kas te tagad dirss lai dirs varu dereet uz 100ls vini tikai tapeec dirs lai adminu aciis izceltos ka neciito un neieredz ciiterus, tapaat 100% ka vinji so lapu ir apmeklejusi un pat novilkusi kaadu cheatu sie trakie dirseeji

Es jau kādu pusgadu neesmu 4iitojis! Pēdējo reizi pa4iitoju bik (Bet ar botiem)! Takā es neesmu 4iiters, jo boti pashi 4iito ar vinjiem var spelet un izmantot 4itus :PPP Kaut vai kam 4iti? Botus bez 4itiem var uzveikt! Bez 4itiem uzvareju botus mapee de_okna 213:36 no tiem 147 hs 4.gif (speleju ar medium botiem) new_silly.gif

lol es pat neakd nesu redzejs ka ar 4itiems spele tikai iznemot movika smile.gif

a tu te atradies uber pro 4iters nu laikam ka tev super skills ir 4itot ne ? smiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gifsmiliez.de_2551.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...