r&r Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 a, dārgāku nebija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 30, 2006 Author Report Share Posted November 30, 2006 RAM`u var papildināt da jebkad. Pārējām mantām nepieliksi klāt, ko sirds iekāro. Nauda uz doto brīdi ir problēma, bet par cik es savā 18 dz/d pie dāvanas netiku + vēl tūlīt būs x-mas, tad gan jau, ka sagrabināšu. K, pelīti ņemu citu un padu - droši vien, ka citu, par tumbām arī padomāšu, bet pārējai paliek. K, veram ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Njā, noreks veeleejaas lai kaads vinjam mazliet izpaliidz bet lielaakaa dalja vinju noliek. Forsha komuuna. Zheel tikai tas ka visi jauninjie paliek taadi pashi jo njem piemeeeru no galvenajiem kuri vinju skatiijumaa ir tie labaakie un krutaakie. Nosodiit jau es juus nevaru, bet mazliet skumji ap sirdi paliek. Zinu ka visi mani peec shii posta sauks par cirvi, lohu un tml. bet nu nekas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 āāā bikl cirvis, lohs utt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Njā, noreks veeleejaas lai kaads vinjam mazliet izpaliidz bet lielaakaa dalja vinju noliek. Forsha komuuna. Zheel tikai tas ka visi jauninjie paliek taadi pashi jo njem piemeeeru no galvenajiem kuri vinju skatiijumaa ir tie labaakie un krutaakie. Nosodiit jau es juus nevaru, bet mazliet skumji ap sirdi paliek. Zinu ka visi mani peec shii posta sauks par cirvi, lohu un tml. bet nu nekas. Par to pat ir bijis TOPIKS! http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...=0entry145294 vari atdzivinat, ja velies! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 Njā, noreks veeleejaas lai kaads vinjam mazliet izpaliidz bet lielaakaa dalja vinju noliek. Forsha komuuna. Zheel tikai tas ka visi jauninjie paliek taadi pashi jo njem piemeeeru no galvenajiem kuri vinju skatiijumaa ir tie labaakie un krutaakie. Nosodiit jau es juus nevaru, bet mazliet skumji ap sirdi paliek. Zinu ka visi mani peec shii posta sauks par cirvi, lohu un tml. bet nu nekas. Nu nebija jau tik traki, kad tjipa vinju te baigi nodirsinaaja, vnk atgriezhos pie vecam lietaam, sho te tieshaam vajadzeetu paradiit boot.lv, kur apgrozaas cilveeki, kas kaut ko arii saprot no shiim lietaam, a kas tad te taada peleekaa cs speleetaaju massinja Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 30, 2006 Report Share Posted November 30, 2006 lol, es tikai gribēju pateikt, ka es taisos pēc kāda laiciņa par to pašu cenu tikai pārrēķinātu eiro nopirkt kompi, kas spēles vilks un 3d mark score būs kādas 1,5 reizes labāks. pēc visa kopā izskatās, ka tāds nūbiks pērk kompi katrā ziņā skaidrs, ka pat tik basic saitu kā vecais labais tom's hardware nor3ks vispār nav skatījies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) shodien dabuuju logitech x530 5.1 tumbas - skan vairaak nekaa ok. p.s un moni es ~2 ned atpakalj nolaupiiju shaadu - shaadu it kaa jau nav gaming monis, bet cik paspeeleeju cs nekas negljuchiija un fps taapat bija 100. Edited December 1, 2006 by Barclay Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 Monitors ir labs,nekadus sudus nevara un sudzibas nekadas nava!Par parejo nekadas sajegas nava,bet cik noprotu tas viss tev izmaksas ap 2000Ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 nu neiznu... tavam monitoram pazema izskirtpseja... kaut gan - laikam jau ir ok! Tas 5.1 jau ir tads "he he" 5.1, bet domaju, ka vajadzetu buut ok - nu - nav jaut tas pats, kas skatities matrixu ar riktiigu majas kinozaali - taa, ka zeme un logi riib, bet sava veida 5.1 tomer ir. Tu ar optiku vinu sleegsi klat kompim? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 pag acik tad tu gribeeji izshkjirtspeeju ? man kaut kaa liekas 1680x1050 varetu buut pilniigi pietiekami prieksh 20" monja. un 5.1 prieksh 8 kv metru istabas ir pizdec, vairaak par tiem 140w nebuutu nemaz kur likt Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 pag acik tad tu gribeeji izshkjirtspeeju ? man kaut kaa liekas 1680x1050 varetu buut pilniigi pietiekami prieksh 20" monja. un 5.1 prieksh 8 kv metru istabas ir pizdec, vairaak par tiem 140w nebuutu nemaz kur likt labak pasaki, ka atvilksi savu 5.1 un ari pats sevi uz gign tusu! Piedod - irt ok izskirt speja LCD. Tagad vispar LCD cenas ta nokritusas ka gluzi vai jabrinas! Man jau patiik! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOLFY_S Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 video: 8800gtx ~350ls, piesakies un ja ir nauda, obligati taisi raidu!!! teiksim nem 4x40gb (~30ls/gab) sata2 cietniisus, nenozelosi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barclay Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 tur jau iipashi nav ko vilkt, uz parastajiem vadiem arii atstaashu. ne es maaku kaut ko citu izdariit ar to uzparikti, ne arii ir veeleeshanaas un uz tusu buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted December 1, 2006 Report Share Posted December 1, 2006 (edited) Nu shoreiz jau veel nebija tik traki kaa citreiz bet nu tomeer. Un to topiku biju palaidis garaam jo reti eju peedeejaa laikaa gign forumaa. EDIT: Wups, tomeer neesmu palaidis vinju garaam jo pats savulaik postoju vinjaa . Edited December 1, 2006 by bikl Link to comment Share on other sites More sharing options...
thydevil Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 (edited) WOW, pa 1550Ls es varetu dabut... Core 2 Quad QX6700 $1000 2GB DDR2-800 $200 GeForce 8800GTX 768MB $600? ASUS P5B-Deluxe (vai kadu 680i matesplati) $180 Western Digital Raptor 150GB 10000RPM SATA1.5gbps HDD 2 gabali $200x2 (300GB RAID0, 10000rpm = uber aatrums) TOTAL = $2380, ne tuvu $2750 kas ir apm 1500Ls... Letu PSU tepat veikalaa kkur 30Ls... Nu un vel cddrive fignas case utt pa kkadam naudinjam. Un citaas zinjaas: Anata wa dame desu, kthxbye Edit: Un vel citaas zinjaas: tikko pamaniju ka shitas topiks paaris meen vecs lol Neveiksmiigs pirkums sanaacis, kgan links uz CPU nestraadaaja tape es neko nezinu bet video gan dargs X1950Pro maksaa $200, tad XTX maksaatu $300 max (175Ls no more) Kruts uzcenojums. Shipping nav daargs ja peerk daargas detaljas (taa liekas) Edit2: ja pieliek tas psu utt tad tikunta cena ir zem 1550Ls ($2891.13) Edited February 24, 2007 by thydevil Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted February 24, 2007 Report Share Posted February 24, 2007 bļaģ neroc vecus topikus viņš jau sen nopirka to PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts