bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Eij,taj cenaa ir iekljauts tas APGAISMOTAIS BASEINS ARII?Delj,ta vien jau butu verts aizbraukt! Butu veerts... buutu veerts.... nav ko domaat pikjo un brauc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 aizmirsu pateikt - man rosols negarsho p.s. vai kaads ir domaajis arii par kaut kaadiem traukiem? vai arii tas ietilpst cenaa? p.p.s. un kaa buus ar grillu (ja jau buus shashliks)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) aizmirsu pateikt - man rosols negarsho p.s. vai kaads ir domaajis arii par kaut kaadiem traukiem? vai arii tas ietilpst cenaa? p.p.s. un kaa buus ar grillu (ja jau buus shashliks)? Pain viss atkariigs no savaktas naudas, es domaju, kad pietiks arii nauda traukiem(vienreizejiem), glazem, salveteem utt.... Par grillu nav ko uztraukties - buus, galvenais galju iepirkt Tev speciaali ar Ali buus darzenju salaati Edited November 22, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Tev speciaali ar Ali buus darzenju salaati nafig? es galju eediishu!!! neesmu jau nekaads vegjetaarietis Ali Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 nafig? es galju eediishu!!! neesmu jau nekaads vegjetaarietis Ali Labi.. labi buus tev galja, bet salaati paljube darzenju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) 15. Decembris ? ja Alvorts mani aizvestu, tad buutu ideaali. p.s. Howl`s moving castle es labpraat noskatiitos, jo gariem liidzi esmu redzeejis - idealjniks ! Edited November 22, 2006 by Pinky Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Obanā. Pinkijs. ^_____________________________________________^ denja kaut kādu savu pacanu no pagalma gribēja pierakstīt, es nedaudz baidos, jo, ja nu viņš atbrauc mūs apsist? Tāpat kā cilveeks Talsos Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Obanā. Pinkijs. ^_____________________________________________^ denja kaut kādu savu pacanu no pagalma gribēja pierakstīt, es nedaudz baidos, jo, ja nu viņš atbrauc mūs apsist? Tāpat kā cilveeks Talsos Kads cilveks talsos? Nu es panemsu lauzni katram gadijumam! Protiv loma njet prijoma Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 foršs teiciens nu kā, tika ziņots, ka cilveeks brauks ar mašīnām sist "macho un citus pidarus" laikam neatrada to vietu kur jābrauc, jo bija visnotaļ sarežģīti, tāpēc kādiem citiem pidariem nepaveicās Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 me bus kurta nu bez gффtu talismana Link to comment Share on other sites More sharing options...
blade Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Ja samurays mani njem liidzi tad buushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Ja samurays mani njem liidzi tad buushu Njems vins tevi, njems! Eu... izskatas, ka bus varen daudz cilveku! Ceru, ka ar naudinjam problemu nebus, kaut gan jau tagad izskatas, ka naudinas tocna nebuss probleema! Jee jee! Kruta! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 beefy tev ar lomiku pie ieejas būs jātaisa feiskontrols. Liste ar cilvēkiem kas ir skanošo kopējā ķešā metuši, īpašie outlawzi (ar to es šeit nedomāju outlawz, bet tādus aizdomīga paskata tipiņus kā denja) un viss tiks kontrolēts Ja vēl alvis būs tad divatā varēsiet kontrolēt trafiku Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Es vēl īsti nezinu, vai būšu, bet cerams, ka, ja novēloti izdomāšu, tad naudu varēšu iemaksāt kaut kā uz vietas. Ja braukšu, tad noteikti kādu bariņu arī līdzi varēšu paķert mašīnā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Allworth - es tikai delj tevis te ta censos! Esmu so to noskaidrojis par transportu uz turieni un atpakalj. Tur iet 827 autobus, kursh saurieshos ierodas 8nos vakara un vilciens Riga-Ergli, kas ierodas 7tinos vakara. 827 pamet auriesus 9nos no riita, savukart vilciens ir 7tinos no riita. Sitas ir saraksits 1maja topika 6taja p-ta! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) eee kr4 laikam ka peidalos fiftii fiftii....... bencikam - - kr4 ja kads uz bauskas pusi dziivo vai brauc kautkur tur... var iebraukt un es varetu panjemt tumbas 1x 300w LTO un 2x500 w american DJ + american DJ strobs + pults LTO + meeibiii kadu laightu disco veel! akr reuku man pufaikciems ja kads brauc kapec nepanjemt? Edited November 22, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Nu ja tik kruta sanaks gala, tad varetu pat tuseesanu saakt agrak par 22 vakara! Parak kruts tusins solas sanaakt!!! nu paskat - ja savacas 30 purni, kas vairs neizskatas tik nereali, tad jau var samest normalajam burzinjam no 8 vakara kaut vai! PS. ievertejat tie, kas par 15 + tie, kas ies anyway + tie, kurus jaaizved - sanak jau 40 cilveki! P.S.S. eu bencik, gots ari buus bla? Tas tacu valcha! Beefy Edited November 22, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Nu ja tik kruta sanaks gala, tad varetu pat tuseesanu saakt agrak par 22 vakara! Parak kruts tusins solas sanaakt!!! nu paskat - ja savacas 30 purni, kas vairs neizskatas tik nereali, tad jau var samest normalajam burzinjam no 8 vakara kaut vai! PS. ievertejat tie, kas par 15 + tie, kas ies anyway + tie, kurus jaaizved - sanak jau 40 cilveki! P.S.S. eu bencik, gots ari buus bla? Tas tacu valcha! Beefy GOtS = Valcha GOtS = Talismans Dyversant tev ir kada bilde ar to sisteemu, vai vismaz tev ir nojauta, cik daudz vietas ts viss kopaa aiznems Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 GOtS = Valcha GOtS = Talismans Dyversant tev ir kada bilde ar to sisteemu, vai vismaz tev ir nojauta, cik daudz vietas ts viss kopaa aiznems Klau bencik, a tu zini vietu, kur tas tusins notiks. tb - precizi karte vari paradit? un kas vel... tu nesi apsveris ari citas vietas? Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Klau bencik, a tu zini vietu, kur tas tusins notiks. tb - precizi karte vari paradit? un kas vel... tu nesi apsveris ari citas vietas? Beefy Mle beefy, kadas citas vietas, te jau viss sarunats, nevajag te saakt atkal huinjas taisiit Varu paradiit tev preziici to vietu Edited November 22, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Mle beefy, kadas citas vietas, te jau viss sarunats, nevajag te saakt atkal huinjas taisiit Varu paradiit tev preziici citas vietu Tu laikam esi sadzeries! Nu ka - tas ko es domaju ir - tad, kad nauda ir savakta, var uztaisit vel vienu poolu, kura tiek piedavatas ari citas vietas, un lai cilveki izvelas! Varbut atrodas kaads GIGN ubermemberis, kurhs peksni piedavas savu maju par tusina vietu! Reiz es organizeju tusinu sava maja - bija cool, bet senci bija arzemes . No rita visas griidas klaaja 1cm biez smilu karta... bet 2vas stundas un viss bija satirits! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyversant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) ee nu kautkada pic kur tumbas kopaaa... neko jau daudz nevaig! mm nu taas 3 melnaas!! Edited November 22, 2006 by dyversant Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 ee nu kautkada pic kur tumbas kopaaa... neko jau daudz nevaig! O! Cool!!! Karoche dyversant - ja tu mums dabu to aparaturu, tad tev nav jamaksa 10Ls!!!! YOU ARE THE MAN! Un ja tu dabu didzheju - tad vispaa.. slots garantets! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 ee nu kautkada pic kur tumbas kopaaa... neko jau daudz nevaig! mm nu taas 3 melnaas!! Tas visa tumbas tjipa? Beefy pagaidam neviens nepiedavaa citu vietu, saproti ja kads uzrodaas, kuram ir liela maja un kurs ir gatavs savu maaju ziedot, luudzu Pats esmu sava maja taadus party taisiijis un 16 dec. arii taisu, tapec zinu par to smilshu kartu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 O! Cool!!! Karoche dyversant - ja tu mums dabu to aparaturu, tad tev nav jamaksa 10Ls!!!! YOU ARE THE MAN! Un ja tu dabu didzheju - tad vispaa.. slots garantets! Beefy Beefy bet mums tas tumbas jadabuu lidz party Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now